- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече почвам да се отегчавам
Пф... Чудя се аз ли съм сбъркана, че намирам кусурите на всеки или другите, че са толкова зле...Вече наистина започвам да се отегчавам. Не мога да харесам нито едно момче. Никое не намирам за свястно, дори. Принципно съм наясно, че хората не са перфектни и си мисля, че и аз не търся перфектен човек. Но започнах да се съмнявам. Може и сама за себе си да изопъчавам отрицателните черти на хората, но просто съм такава. А винаги се случва така, че ако някой ми направи дори леко лошо впечатление, го режа и това е, без да имам желание да го опозная. Знам, че не бива да съм толкова безкомпромисна, но пък и всички са лайна. (С извинение) Някой да се е чувствал така?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
mila nqma svqsni mom4eta
И аз съм се чувствала така преди време....но има свестни хора.. просто още не си срещнала такова момче и бъди сигурна, че ще ти направи впечатление и ще го различиш от останалите лайна..
![]()
![]()
Определено. Аз имам чувството, че знам всяка следваща реплика на момъка срещу мен, независимо кой подред е.![]()
Яко депресирана и отчаяна си а?Първоначално написано от bunbona
Това ,че вие сте много претенциозни или пропускате шансовете си с нормалните момчета не означава ,че ги нямаНе вярвам да не си срещала нито едно ,защото те са много.
А аз си мисля ,че авторката е леко идиотка ,защото как може като ти направи дори леко лошо впечатление да го режеш без да го опознаешТи някфа кралица ли си кфа си xDDD
Като продължаваш така ще си пишеш депресарски теми в този форум...![]()
![]()
П.П. bunbona оправи си правописа и си включи кирилицата , "мила"...
--------------------------------------------------------
Ахм. Абсолютно същото е и при мен. ^_^Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Мила",глупости говориш.Първоначално написано от bunbona
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ти пък голяма глупост каза..Първоначално написано от bunbona
Не познаваш всички момчета, за да знаеш, че няма свестни..
Пиши на кирилица..![]()
![]()
![]()
Пропуснал съм израза: "но пък и всички са лайна" ...
Ей патко умряла ,ти за каква се мислиш да обиждаш хората ?Ти май наистина се имаш за нещо повече от останалите...Я се връщай в дупката от която си изпълзяла и недей се излага повече тука![]()
![]()
![]()
Такива кифли ме изкарват извън нерви понякога....![]()
Не съм депресирана, никак даже. По-точно отегчена и разочарована от момчетата. Явно аз имам прекалено големи очаквания за тях. И явно не съм се изразила добре. Наясно съм че има много стойностни момчета. Имам много приятели момчета, които са наистина страхотни като хора, но те не ме привличат физически по една или друга причина.Първоначално написано от BlueFace
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Точно това се опитвам да ти кажа.Проблема е в теб!!!Аз ти предлагам да се погледнеш първо себе си или да попиташ някой безпристрастен приятел да ти каже реално мнение за теб и тогава да си определяш кретерийте.![]()
Защото може би момчетата които ти би харесала сега си казват това което ти си казваш за приятелите си![]()
И аз съм се чувствала така понякога. Даже и в момента се чудя къде са свестните и истинските хора и как може останалите да имат истински приятели, а аз или не ги намирам, или си заблуждавам, че са такива, а после се разочаровам... За момчетата е същото - когато си претърпял някакво разочарование или дълго време си бил самотен, ти се струва, че никога няма да си щастлив и че свестни няма. Но не е така. Просто не мисли постоянно за това. Тия неща се случват, когато най-малко ги очакваш. Ще видиш, че ще срещнещ точното момче, когато му дойде времето.
И не бъди толкова строга към хората. Всички си имаме предимства и недостатъци, но това ни отличава един от друг и ни прави уникални по себе си. Ако един човек е точно такъв, какъвто го искаш дали ще ти е толкова интересен ? Едва ли - ще ти бъде предсказуем и скучен. Просто проумей, че сме си такива - не сме перфектни![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Окей, проблема е в мен, не споря, доста пъти го повторих това, но как да си понижа критериите. Това е изградена психика. Нещо или ми харесва достатъчно, или не.![]()
stiga de vie puk da ne kaja ne6to po nakrivoimam priqtel ot 4 godini svesten e, sre6tala sum i mnogo drygi prosto me drazni MaLkaTa_LaDy kakvi glyposti drunka
Ти едва ли си толкова перфектна, че никой да не те заслужава. Типично изказване на малко леко разглезено и все още девствено момиче. Нищо лошо няма в това де ще дойде времето. Не че имам някакви екстрасенски способности, но ще ти кажа какво ще се случи и тоя коментар си го копирай и след 5 години го прочети наново. Ще срещнеш момчето на мечтите ти.. перфектният и единственият, но той ще се окаже най-голямото "лайно" от всички, но въпреки това ще си влюбена в него.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Сори вече ще пиша на кирилица![]()
Струва ми се, че си закъснял с ясновидските си способности. Всеки човек има такава любов през живота си. Моята беше преди две години. И не казвам, че аз съм перфектна, и не се мисля за такава, и не мисля, че никой не ме заслужава. Нямам идея откъде го измисли това. Най-малко приятелите ми ме заслужават. (Това заслужаване звучи надуто, но ти се изрази така.)Първоначално написано от umri
Виж просто разбери,че и ти не си перфектна и че човека срещу теб сигурно прави два пъти повече компромиси от теб!И след като не познаваш още някой не го режи...така винаги ще си останеш сама и с чувсвтото,че вси1ки са лайна и само ти си свястна!
П.П. Има свястни момчета!![]()
![]()
Може би това е по-доброто решение...Да си остане сама иначе само ще изявява претенции и капризи пред простосмъртния си приятел който няма да е толкова перфектен като нея![]()
Абе .. докато не слезеш малко на земята, не очаквай нищо от никого !Та ти даже не си правиш труда да опознаваш хората .. как реши, че са лайна всички ?!
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз например в момента не познавам свястно свободно момче на моите години или по-голямо. Тези, които се държат добре и т.н. са заети, а тези, които не са, се държат като в 5 клас (например - има и други неща) Може би просто не си срещнала подходящото момчеДругото е ако е вярно това, което казваш, че не опознаваш хората, а направо ги режеш.. повярвай ми пърите впечатления рядко за изцяло верни
Има много неща, които можеш да откриеш за човек, когато го опознаеш:Р
+1Първоначално написано от BlueFace
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
иба как едвам се сдържам да не вкарам сарказъм![]()
Ако реша мога да те затапя моментално с довода че вкарваш всички под общ знаменател и т.н.
предай се самапризнай се за победена
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Като се влюбиш няма да забелязваш толкова кусурите му![]()
истинска драма ...
що не я линчувате ...
напрао я убийте - От де на къде ще има свое мнение ?
Вие не сте и позволили - следователно СМЪРТ
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.