- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече почвам да се отегчавам
Първоначално написано от suunnseT
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Тя изкарва приятелят си виновен заради нейният материализъм...Момчето си подарява от сърце разни сладки работи ,но тя иска повече и не го оценява...Първоначално написано от suunnseT
Това наистина според мен е сериозен проблем и тя трябва да се осъзнае .Ако ти не мислиш ,че материализма е лошо нещо...![]()
--------------------------------------------------------
къде го видя тва за подаръците, бе?!Първоначално написано от BlueFace
май си сбъркал темата
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не съм чела цялата тема .. защо ?Първоначално написано от BlueFace
видях няколко поста от сорта на Тъпа патка ... май имаше и твои...
може да е изверг ама айде добрия тон да си остане .. иначе може да си прав .. не споря...
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
О да грешката е в мен!!
Извинявам се за което ....Просто пиша в няколко теми тука и се обърках xD
Иначе по тази тема:
Това момиче не дава шанс на хората, не ги опознава после не намирала свестни момчета xDDD Еми извинявай ама ....
--------------------------------------------------------
Проблема е в теб...не разбирам как може да съдиш хората по първото впечатление - всеки се държи различно в различна компания,но за да съдиш някой трябва преди това да разбереш какъв е наистина.Много сте претенциозни наистина момичетата около тази възраст![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
И аз винаги съм намирала кусури на момчетата и съм си казвала, че все някой ден ще намерия перфектния човек за мен, въпреки, че се смятах за наивна да мисля така. Е..един ден без да се усетя се оказа, че съм се запознала вече с него. Сега сме заедно, и след толкова месеци заедно, все още не мога да му намеря друг кусур, освен този, че е толкова непростимо невероятен!![]()
П.П. Ех, че банално ама!![]()
ехх любов любов необяснимаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()