Искам да Ви попитам как да направя косата си обемна в корените???Не искам да е така с вафлички,нито пък да се роша с гребена и накрая да приличм на "гръмнал бойлер",предложете нещо хубаво и лесно долу-горе за правене ако може и снимка ........ Мерси предварително![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Пострижи се малко по-късо и я суши надолу със сешоара.
Може да и слагаш пяна за обем в корените,но ще трябва да я миеш след тфа вечерта.
Може да се топираш,но тфа много оврежда косата.
Нз![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Две рибени плиткиобаче, ти искаш само в корените...пък така става обемна цялата коса ...ами тупиране, примерно..
за друго не се сещам..
Сешоар?![]()
четох в една тема на koshtramba за впръскването на спрайт или газирана вода в корените на косата, но незнам дали действа![]()
^ Това е доста интересно![]()
Сега се сетих и за още един начин - чрез пудра за коса
Но не съм ползвала такава и не знам дали действа
С гребен става най-добре, стига да знаеш как да се направиш....
Малко пяна за коса в корените може да помогне.
И аз в една тема на koshtramba четох, че вместо пяна за коса може да се използва пяна за бръснене, но тя изсушавала малко повече косата.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
[quote="falshiwata"]И аз така мисля,с пяна или всякакви други мазила ,които ще со слагаш в корените,ще стои като мръсна.Първоначално написано от smileforyou12
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Спрей за обем...
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
^ спрейовете доколкото знам хич не помагатиначе пробвай като си направиш косата да се наведеш и със студената струя на сешоара да се "изсушиш"
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз след като се изкъпя я мажа с кристали в корените и я разресвам първо със ситен гребен и после с по едър и се навеждам и малко я разрошвам и става при мен.
.....
Точно спрея ми държи косата два дена обемна![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
На Ейвън имаше такива мисля че.Първоначално написано от taamara
![]()
А други освен на Avon ?
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Ами за това с гребена съм сигуна,че няма да мога да го направя както трябва.Ако може някои нещо снимки да даде ....![]()