- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възрастова граница за любовта
Как мислите има ли любов на ранни години от 15 нагоре...смисъл любовта на тези години илюзия ли е и просто привързване или истинска любов макар и рядко срещана?Аз съм твърдо,че за любовта време няма и няма никакво значение дали си на 15 или на 20.Искам просто мнения и без никакви спорове,моля!
Ама разбира се,че има.Първоначално написано от KykLe
Едит: Когато бях на 15 (а именно едно глупаво,лигаво лапе) мислех по същия начин. (всъщност излъгах...но определено на 15 бях лигаво,глупаво човече.) ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изпитваш лючов още откакто се родиш. Инстинктивно бебето изпитва привързаност към майка си. Пък ако някой ми даде дефиниция на думата любов, ще е супер. За мен любовта е призързаност и нужда. Таа дори и да не е така, децата в ранна възраст обичат родителите си. Ето ти любов.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Автора не говори за такава любов.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аами попринцип ако говорим за ЛЮБОВ в истинския смисъл на думата и с всичките й екстри .. не мисля, че на 15 години може да има такава. Та човешката психика и характер тепърва почват да се развиват и променят. На 15 може да искаш едно, но на 18 вече съвсем другоЦенностите са различни .. абе изобщо докато човек не знае със сигурност какво иска от живота и от човека до себе си .. не мисля, че може да се говори за онази .. "истинската любов" .
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Според мен възрастова граница няма...Зависи просто от мисленето и възприемането на нещата..
Това,че някои момичета на 14-15 не могат да бъдат само с едно момче и не разсъждават по сериозен начин,не означава,че всички са така..
А и до голяма степен зависи какви предпочиташ да са връзките ти-дали да си имаш приятел,колкото да не кажат,че си без,или да чакаш момчето,което наистина ще те завладее..
Зависи и кога срещаш правилния човек..Може да го срещнеш на 15 и да сте заедно цял живот...![]()
И аз мисля, че за любовта няма възрастова граница.. тя просто се случва..Всеки човек може да обича, но намира подходящия партньор в различен етап от живота си..
![]()
Мисля ,че можеНа 14-15 години според мен може да има истинска любов между двама души,но хората под 14 години са си все още наистина деца във пълният смисъл на думата(не че 14-15 годишните не са ,но на тази вързаст според мен човек е достатъчно порастнал ,за да изпита наистина това чувство)
![]()
--------------------------------------------------------
Няма възрастова граница за истинската любов.Както на 14 така и на 24 може да я срещнеш , може и двете .. Истинската любов не е една !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.