.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: ужас :((((

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами много просто.. не те обича
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ami ne te obi4a spored men

Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    Момичето искаше съвет..
    ako e lesbiika a priqtelkata i e normalna nqma da trugne s neq ne e li o4evidno ....

Град
    selo sofiq .. xD
    тцтцтц .. Само нападате момичето аа тя искаше съвет ..
    Аз (пак) се падам в ролята на "успокоител"
    Може твоята приятелка да те обича , както ти нея , но просто да не може да изрзява чувствата си..
    И на мен ми се е случвало да се чувствам така , НО познавам приятелката си достатъчно добре и знам , че и тя изпитва същото
    Ако пък откаже приятелството ти , запомни , че ти губеш много , но тя губи много повече

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    мерси адски много за тези които ме разбраха и си направиха труда да ми дадат някакъв съвет. и ооще веднъж
    НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

е тва е да нема кво да правиш

Оххххх!!
    Тя я обича много по приятелски начин,не е влюбена в нея!
    ROCK
    ON!

Vij i az imam dolo gore sushtia problem no ne sum lesbiika takache vsiako takova mnenie za men e tupo mislia che e nai - dobre da pogovorish s neia da kajesh kak se chuvstvash i tn. da i spodelish che ti stava gadno i q chuvstvash vse edno se otdalehcava ot teb tva e nai - dobria izhod spored men da i kajesh kak se chuvstvash

Лигавиш се. Тва са ви просто приятелки, няма да умрете като не си казвате обичам те. Мен ако някой ми го казва постоянно ще полудея..
    Stay up all night with the stars *

Просто трябва да се виждате по често но не и да си казвате че се обичате през 2 минути... тва наистина е досадно!!
    It's too late...

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...

Re: ужас :((((

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Много ще съм ви благодарна за някакъв смислен съвет.. ;(
    Ето няколко смислени...
    1. Порасни.
    2. Отиди на психотерапевт.
    Сега може да ти се струва че се заяждам, но след време, като "овладееш" проблема, ще видиш, че съм прав. Не знам.... не си го побирам в главата какво става с вас...
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Виж аз мисля, че си много емоционален човек и много мислиш дори и над дребните неща Има много по важни проблеми в живота, за които човек трябва да се притеснява. Явно с приятелката ти имате по-различни характери, явно тя не мисли, че като ти казва постоянно обичам те доказва приятелството ви, докато за теб е важно да го чуваш. Моят съвет е да не се притесняваш чак толкова за това, все пак не е сигурно, че когато човек каже обичам те наистина го мисли ...по-скоро обръщай внимание на това как тя се отнася към теб и дали има нещо, в теб, което можеш да поправиш, за да се чуства тя по-добре

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    еми като не си лесбиика тогава сто ревнува6 от гаджето и
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си