.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Как да разбера истината

От месец и половина съм с едно момче той е 6 години по голям от мене аз съм на 16 той е на 22.Някой знае ли как да разбера дали истински ме обича.На вън той се държи с мене понякога много близко до мен понякога е настрана Когато сме напълно сами с мен се държи просто незабравимо.Незнам какво да мисля говорили сме с него и той казва че съм неговото слънце но незнам какво да правя помогнете ми аз много го обичам той е живота ми.Помогнете ми кажете ми как да разбера има ли чувства или е само заради хубавия секс с мен.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    или е само заради хубавия секс с мен.
    Минутки за реклама.....

А има ли нещо, което да те кара да мислиш, че той няма чувства към теб ?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

На 16 си , имаш връзка от месец и половина и вече правите секс ?
    На 18 от втория ден ли ще почваш..
    Значи , когато сте навън се държи хладно , а когато сте сами невероятно ,, Тоест или се срамува , че ходи с толкова малко момиче /все пак е на 22/ или нещо го притеснява това според мене не е на хубаво.
    Да разбереш дали те обича ?! Според мене за 1 месец и половина няма как да те обикне !Изчакай още поне 4 и тогава ще можем да мислим дали те обича истински,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Според мене пича си търси нещо с което да разпусне.Щом си има едно наивно 16 годишно момиченце което да поебва от време на време за какво му е повече?
    За него ти си дете откадето и да го погледнеш .... 6 години са толкова много време. Според мен не те обича ,а е с теб заради секса
    Може и да не е така ,няма как да знам 100% ,но това е моето мнение

--------------------------------------------------------

Подложи го на детектор на лъжата..

Сега сериозно.. Първо мисля, че разликата в годините ви е голяма, но както и да е.. Като сте говорили и ти е казвал, че те обича.. имай му доверие, а и не си разказала за нещо, което да е направил, за да се съмняваш в чувствата му.. Поговори с него.. за това как се държи с тебе и как ти би искала да се държи.. А дали е с тебе заради секса или не.. тука вече не мога да ти кажа.. но може да го провериш като за известно време му намалиш или спреш секса.. ..и също мисля, че ходите от малко време, за да правите секс, но това си е твое решение..

: zdr

не бе хора той винаги се държи неуписуемо хуаво с мене но аз не съм сигурна дали ме обича защото все още не мога да повярвам че точно аз съм с него а не е с някоя друга тва беше момчето което желаех прекалено много и накрая е с мен.....просто самата аз съм объркана незная да му вярвам ли на думите и на държанието просто незнам то е много объркано ..разликата не ни е много това е нормално но объркването ми е много......

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    На 16 си , имаш връзка от месец и половина и вече правите секс ?
    На 18 от втория ден ли ще почваш..
    Значи , когато сте навън се държи хладно , а когато сте сами невероятно ,, Тоест или се срамува , че ходи с толкова малко момиче /все пак е на 22/ или нещо го притеснява това според мене не е на хубаво.
    Да разбереш дали те обича ?! Според мене за 1 месец и половина няма как да те обикне !Изчакай още поне 4 и тогава ще можем да мислим дали те обича истински,,
    евала
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ама ти не разбираш ли ,че всеки як батко с поне малко ум може да накара едно малко наивно момиче да се чувства така.
    За това малко време което сте заедно е апсурдно да си помислиш ,че има любов... Любовта се заражда в продължение на време и тя се доказва Не може ей така тръгвам с някой и хоп обичам го

--------------------------------------------------------

Мега фен

Re: : zdr

Цитирай Първоначално написано от ani_crazy
    не бе хора той винаги се държи неуписуемо хуаво с мене но аз не съм сигурна дали ме обича защото все още не мога да повярвам че точно аз съм с него а не е с някоя друга тва беше момчето което желаех прекалено много и накрая е с мен.....просто самата аз съм объркана незная да му вярвам ли на думите и на държанието просто незнам то е много объркано ..разликата не ни е много това е нормално но объркването ми е много......
    ако не ти дава поводи да се съмняваш, по- добре не се тормози излишно просто се радвай на моментите с него. все пак, така или иначе, рано или късно ще разбереш дали те лъже. ако да- оставяш го и се радваш, че си си прекарвала добре с него, а ако не- и сама се сещаш ;д няма смисъл да се тормозиш за момента.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ама ти не разбираш ли ,че всеки як батко с поне малко ум може да накара едно малко наивно момиче да се чувства така.
    За това малко време което сте заедно е апсурдно да си помислиш ,че има любов... Любовта се заражда в продължение на време и тя се доказва Не може ей така тръгвам с някой и хоп обичам го
    така е ама има и такива случаи дори и рядкост
    аз с моето момче беше любов от пръв поглед а аз сега живея в чужбина а той е в БГ и вече повече от год заедно

но дори и сега се запитвам дали ме обича смятай за 1 месец

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    аз с моето момче беше любов от пръв поглед а аз сега живея в чужбина а той е в БГ и вече повече от год заедно

Ох.. връзките от разстояние са адски трудни

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

еми така е и все пак има някво доверие такаче авторке има си време за вс най вече за доверието !
    нито си длъжна да му вярваш нито да не му .. просто време 1 месец е нещо миличка

Град
    ВаРнАаАа

еми така е и все пак има някво доверие такаче авторке има си време за вс най вече за доверието !
    нито си длъжна да му вярваш нито да не му .. просто време 1 месец е нещо миличка
    Е то не става въпрос само за доверие,,някак си когато я няма физическата близост не е същото. Пожелавам ви успех! Ти къде си бтв?

Град
    там където си излишен!

Е то не става въпрос само за доверие,,някак си когато я няма физическата близост не е същото. Пожелавам ви успех! Ти къде си бтв?
    така е но все пак той на 22 тя на 16 и от 1 месец
    аз на моя му повярвах че ме обича на годишнината ни като дойде при мен
    а тя иска на 1вия месец не се връзва някак

п.п. в словения

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Как да разбера истината

Първо няма как ние да ти кажем със сигурност "да обича те" ... "не не те" по простата причина, че ти си с него не ние ...

Това, че е казвал, че си "неговото слънце" не значи много, защото думите са си думи ... делата дела ...

иначе за останалото споделям мнението на sladkish_14 ...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами той си е за затвора бе, естествено че пред хора няма ще се държи така...но най- вероятно е заради хубави секс с теб" \/
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на producenta

От месец и половина съм с едно момче той е 6 години по голям от мене аз съм на 16 той е на 22.Някой знае ли как да разбера дали истински ме обича.На вън той се държи с мене понякога много близко до мен понякога е настрана Когато сме напълно сами с мен се държи просто незабравимо.Незнам какво да мисля говорили сме с него и той казва че съм неговото слънце но незнам какво да правя помогнете ми аз много го обичам той е живота ми.Помогнете ми кажете ми как да разбера има ли чувства или е само заради хубавия секс с мен.

Сам той знае колко те обича,друг не може да каже!

пп
    Мани я тая ревност,в тебе я има доста.
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Помогнете ми кажете ми как да разбера има ли чувства или е само заради хубавия секс с мен.
    Еми ето защо си неговото "слънце" Най-лесно ще разбереш като го оставиш на сухо за 1,2,3,4,5 седмици да видиме дали ще ти говори все още така

човек като се влюби си губи и малкото разсъдък.... така както описваш тоя батко на 22 (щот съм колкото тебе) е само зарад секса инищо повече.може и да те обича но 95% от връзките с такава разлика на такава възраст не завършват добре и то по-често за по-малкия
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Прекалено си наивна. Как можеш да кажеш, че той е живота ти? Това е просто едно момче, с което ходиш от месец и половина... МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА... А ако скъсате какво ще стане с живота ти? Ще трябва да се самоубиваш ли? Мале... Нереално наивна си! Което ме навежда на мисълта, че е с теб само за занимавката и за секса.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Много се съмнявам да те обича все пак ходите от месец и половина...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Ама се самонавиваш за простотии

Кво - звезди ли да ти сваля като сте навън?

Я си седни на задника и се успокой. 22 с 16...ясно е че връзката ви не е само платонична. Не се пали

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ако често гледа наляво и нагоре докато говорите, също е знак.. вярно е

Цитирай Първоначално написано от GotTheLife
    ако често гледа наляво и нагоре докато говорите, също е знак.. вярно е
    винаги ме гледа в очите със много влажен поглед

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми да не те отчайвам ама едва ли те обича...
    Първо - месец и половина е твърде кратко време. За да се говори за някакви чувства трябва да минат най-малко 5-6 месеца според мен...
    Второ - по-вероятно е да е с теб само заради секса. Наистина голяма част от подобни на вашата, връзки се крепят главно на секса.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си