- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса и родителите
Знаят ли родителите за първия ви път ... ?
Не, но се предполага, че знаят косвено по приятелките ми![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Майка разбра по държанието ми, нз как стана. Беше малко сконфузно да говоря с нея за това, но пък беше от полза. Сега вече ако стане нещо предпочитам да говоря с нея.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
да майка ми знае малко и дои кату драм от ясно небе ама .. не са уплаквашеии да държанието е мн важно ... и тя така ме разбра
![]()
+1Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Знаят
Нашите незнаят макар,че тате има някакви съмнения иначе дано скоро не узнаятМакар,че понякога мн ми се иска да има кажа
![]()
![]()
Държанието подсказва много, но не нашите незнаят. Е майка ми ме беше питала ама аз и казах НЕЕ![]()
и по добре, не и влиза в работата
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
И аз такаПървоначално написано от sladkata_bebz
майка ми знае не само за първия път но и за всички други :P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Знае разбирасе аз на другия ден се прибрах и тя ме изгледа едно такова странно и нищо не казацелия ден ми беше едно такова притеснено и отидох и всичко и изпях
.И сега,ако има нещо винаги първо към нея се обръщам.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
sladkata_bebz написа:
И моята майка знае.Даже знае и подробности.Сама питаше за всичко.Сега си говорим освен за всичко,както преди и за секса.
+1 \/
секса и родителите в форум с полвината курви на Българиявии маи не сте в час а
представям си маиката или бащата на вероника или александра ко знаят как са плущат в гъза ко ще ги праят
на бас са фащам че точно на тея 2те грам не знаят маиките им
Не и не трябва да разбират поне за сега, ама все тая и да знаят..
Да дойдат и да ме спрат!!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Точно за първия път не знаят, но иначе.......да![]()
за първия път не , ама за другите май знаят![]()
Станислава
Не знаят нищо.![]()
ах ама че те си знаят .. но никога не сме говорили за това ..![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
при мен майка ми само знае![]()
Да,знаят и двамата.... малко ми стана тъпо,че и баща ми узна по погрешка,но го прие неочаквано добре!![]()
Писането на кирилица е задъжлително!
Punisherrr
Аналния секс да не би да е нещо срамноПървоначално написано от zobdog
?
И защо като правят секс ги мислиш за курви???![]()
На мен ми се струва,че завиждаш![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
те първа ще разбира![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Мойте го гледаха на запис.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Мани, маниПървоначално написано от Phantom93
Хората го питат него, той за нас говори. Кат не му харесва да не се занимава...