- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за напреднали?
Тъй като незнам вече колко теми за лизане има, поне аз да "кажа" нещо друго, да задам едно въпросче - Колко време сте издържали най-много по време на секс? и за момчета и за момичета е въпроса.
е вярно, че ще има голяма разлика ама...
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Ако съм се изпразнил 1 път - до 45 минути. После грохвам![]()
п.п. Глей сега как ще се надцакват пуберите![]()
![]()
100%Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
наи малко 20-30 мин , а наи много съм го правил 2 часа
Към 1 час и 20 минути.
еми не знам 1 4ас най-много и тя не искаше повече![]()
1 i 30![]()
14 секунди![]()
![]()
![]()
Доста относителна тема де. Имал съм случаи от 5 минути до 6 часа (ест с почивки от по 5-10 минути). Ако съм уморен недоспал и т.н 10-15 минути и съм грохнал на леглото и няма да може да стане нито пишока нито аз. Ако съм си починал добре пил съм кафенце наял съм се и приятелката ми ме е дразнила 1-2 часа и съм се възбудил адски много мога да изкарам и 2 и 3 часа. Ако си изкарал малко време не се притеснявай, факторите за издръжливостта са много. Ако трябва да кажа средно то би било около 1 час - 1 час и 30 минути, без да се включва любовната игра щото ние с приятелката ми много се отдаваме на тези игрички и те са часове наред
![]()
+1Първоначално написано от veshtichka
До тук имаме 6 часа с почивки и 1 час и 30 мин без![]()
![]()
Някой ще вдигне ли мизата![]()
п.п. за неграмотните - Миза - залог при хазартна игра![]()
Еми днеска ще се опитам да я покача![]()
между 10 секунди и 2ч![]()
Браво за подробното инфо, аз забравих да кажа моето време значи не че се надувам ама 12 часа с почивки естесвеноПървоначално написано от Vichko0o
просто си правихме маратон таковата
![]()
9 дена и 9 нощи..през 9 планини в десета...през 9 гори в десета и ТАКА ...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
абре от толкова много секс ще получите некроза на клетките в пениса бре не знаете ли за русната лека му пръст!По полека го давайте : Д както и да е бих могъл да ви кажа за мене си ама няма :P : Д 12 часа : Д
1h20min после грохи.. ;д
ами 20-30 минути! говорим за един тек! на 25 съм и малко нямам желание да бласкам по 4-5 4аса! виж за тийн е друго! разликата е 4е днешните тиийнове карат по цала нощ на един тек и пишките им са по 20 санта средно!когато си на 17-18 и нямаш приятелка и ти се отдаде възможност търкаш цяла нощ! притриваш си кура, нейната путка също, щото не се знае кога пак
![]()
Да,стават 20 санта,като почнат да мерят не от 0,а от 5-6Първоначално написано от audia4
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от audia4
До голяма степен съгласенЩо се отнася до мен средно 40тина минути...Ама то е относително както каза някой по-горе
![]()
изпу6и 1 трева и моми4ето 6те каже 4е си и направил кефа![]()
![]()
![]()