- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бързо отслабване
Здравейте на всички убедена съм че има много такива теми но все пак ще ви помоля за помощ. Една моя приятелка иска да отслабне бързо но не знае как . Моля ви да ми кажете някакви диети или други такива неща ще съм ви много благодарна.![]()
П.С Иска да свали възможно най-много килограми![]()
Омръзна ми да чета такива тема !
http://www.teenproblem.net/search.ht...E1%E2%E0%ED%E5
Виж колко статии има на тема отслабване ша четете бе хора то така да стоиш да слабееш няма как![]()
Заключете темата!Колко теми за диети трябва да има на една страница,а отделно защо не ползвате търсачката.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
В повечето теми казват едно и също исках да ми кажете нещо различно И не става въпрос за мен а за едно фрНямаше нужда да ме нападате
![]()
тфа ве4е на ни6то не прили4а .... хиляда такива теми .. писна ми да 4ета едно и съ6то ... за 4и4о ви Гугъл не сте ли 4ували ....
пък и няма такова не6то като бързо отслабване .... да не яде ни6ту една седмица и 6те отслабне .. ама няма да може от леглото да стане .. след това 6те си върне килограмите за 2 дена .... нау4ете се .. ако искате да отслабнете трайно и с резултат ... просто намалете ..вредните храни .. пържено ,сладко,хляб ... газираното спрете ии спортувайте много ....![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ee и в бг език има букви като Ч и Ш ама..Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
Баща ми винаги отслабва по този начин.. глад му е майката на многото кг. Той яде по много диня и тук там някоя и др хапка, тренира във фитнеса, кара колело, ходи. Килограмите не се връщат, ако продължава да спортува и яде все пак умерено.![]()
1. бързото отслабване е вредно
2. отслабва се със спорт, а не с гладуване
3. приятелката ти е проста
4. ти си проста също
кажи си на "приятелката" да ходи на фитнес![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
+1Първоначално написано от DimovB
![]()
![]()