- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Омеква ми
Здравейте!
Имам един ужасен проблем. Имам си гадже с която много искаме да правим секс и първия път като опитахме започнахме с целувки. Пенисът ми беше станал, обаче после като се нагласих да го вкарвам ми омекна и нищо не се получи. 10 минути се мъчих със ръка да го накарам да стане но пак нищо. Втория път се получи същото - омеква ми. Вече не знам какво да правя, моля помогнете ми. При самозадоволяване такъв проблем нямам
ами ако много често се самозадоволяваш ...
Еми най вероятно е от притиснение и от това че не си се възбудил достатъчно и любовната игра явно е била малко.
Support your local club!!!
Може да си гей?![]()
Може би е от притеснение?
Може би имаш пенис с лош характер ?
Един господ знае...![]()
--------------------------------------------------------
Не заслужаваш ку-ра си.И той се опитва да ти го покаже!
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
хххх , стига такива , съсипахте го
Та ... Притесняваш сеПовече любовна игра или нещо нестандартно
![]()
Станислава
Първоначално написано от t0d1t0
Той може да е гаджето на онова момиче, което каза, че на приятеля и му падал като сложи презерватива
![]()
може , може , всичко е възможноПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Станислава
То си има логично обяснение.Като сложи презерватива и ку-ра му се задушава (може да е астматик
) и припада.
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Първоначално написано от slome
Напълно логично е !! Или може да има клаострофобия ...
Също логично обяснение.Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
пиеш 2 бири и стане ли ти... ще чета тема "Проблем !!!Надрах и гъзо 4 часа и не свърших!"
Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско
Или пък "Проблем!Хуя ми се пристрасти и вече вместо вагини оправя бирени бутилки" ..Първоначално написано от 13thwednesday
Отваря си ги сам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Вие сте някакви мишки бе! Бахти простите същества елате ми се надупете да ви видя как ще ви болат анусите. Смея се на глупостта ви, огън дано ви запали, кръв да серете, син да ви се роди и зет да ви доведе, женско да не видите
BePoHuKa ти си някаква тъпа курва виж се отстрани ква си смешна...
BlueFace намери си друга работа бе!
Слаба държава, прост народ!
Благодаря на тези, които ми отговориха хубаво! А на другите мога да им кажа само : ебете си майката някъде. така по интернет се праите на отворени ама лице в лице няма да си отваряте толкова устата
Ае ей дрисльо я ходи се гръмни бе!! Къв ти е проблема нещастинк? Тва, че не може да го дигнеш не значи, че трябва да си го изкарваш на хората, които водят нормален сексуален живот! Къв си ти , че да ми казваш аз дали съм курва? Я бягай, глупакПървоначално написано от jadniq
![]()
А за мене нещо?????Обиден съм ти !
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Първоначално написано от BePoHuKa
Напрао се кефим как ги храниш.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
ама ей смотло я мълчи там приятелката ми не е оная смотанячка дето имаш предвид и като не можеш да ми отговориш на въпроса защо се обаждаш? ти само за духане ставаш а акъл немаш скрий се или ходи на магистралата си върши работата
Хмм може би наистина си гей?Щом си готов да ни надупчиш анусите...Първоначално написано от jadniq
Имаш проблем брат ,консултирай се със специалист.
П.П. Ти лице в лице няма да ти стиска да попиташЩом го пишеш тука
![]()
П.П.2 Не е хубаво да се кълне .Така като кълнеш най-много на тебе да се случиНие просто си се шегуваме тука ти много навътре го приемаш
П.П3 Като не ти харесва България прав ти път не ни трябват такива като тебе дето не могат да си оправят жената ...То за какво имаме отрицателен естествен прираст ...
Много ясно.. загорял,хормона го тресе и дай да напсува сички. Нито съм го обидила с първия си коментар, нито нищо! Ако имаше малко акъл в главата, щеше да провери въпросната тема и да види това момиче какви съвети е получило. Жалка твар..да допълзи до дупката, от която е излязъл.Първоначално написано от slome
не съм гей и искам да ви надупча анусите със вибраторите на вероника
Аз вибратори нямам, защото за разлика от теб, моето гадже може да го вдига! Изяж се..Първоначално написано от jadniq
Имаш сериозни проблеми човек наистина ....То на тебе мъж ти трябва да го дигнеш не жена....
затваряй си устата ма тва че като ходиш у приятеля ти устата постоянно ти е отворена и поема хуй не означава че тук трябва да си я отваряш. млъквай там че замириса на засъхнала сперма от дъхъ ти