- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Омеква ми
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
На 13 ли си ,че те есрам да напишеш пишка в раздела "СЕКС" ??Първоначално написано от jadniq
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
Ти няма ли да спреш да се излагаш бе, жаден? Нито ме знаеш каква съм, нито какво правя. Проста съм била, не знам си какво съм била. Аз имам повече акъл в главата, отколкото ти ще имаш когато и да било в живота си. Абсолютен селянин си и се чудя твоята приятелка как ходи с такъв като теб. Наистина си адски пропаднал.. чак съжалявам, че те обидих и ти паднах на нивото.. няма да се повтори.
ха аз за разлика от вас гледах да се държа културно ама вие сте някакви пълни олигофрени. това е българия - пълно с идиоти. ако аз бях админ или мод щях да ви разкажа играта
Гледа да се държиш културно?? Ти чуваш ли се? Ти си този, който пръв напсува всички. Ако си беше мълчал и ние нямаше да ти кажем нищо.Първоначално написано от jadniq
Потърси си го и си го намери. Хайде не ме питай аз ако бях админ какво щях да направя
![]()
До колкото се сещам ти си този който почна да псува първи.Аз просто си правех безобидна шегаПървоначално написано от jadniq
![]()
А заради такива дето само на думи могат да говорят "България само идиоти" и нищо не правят е такава деградация.Имаме най-прекрасната страна и я развалихме!!
Ама май наистина се оказа ,че си идот!
П.П. Има админско правило ,че трябва да можеш да го дигнеш преди да станеш админ![]()
![]()
![]()
![]()
Охоооо...щеше ли да има рамбо 3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
ето такива като теб дето си мислят че имат акъл и си вярват всъщност са супер прости. не си намерила как да се бъзикаш и в какъв момент и с кой за това си затваряй устата. разглезена пикла със самочувствие без покритие. ше си намериш майстора скоро и ще си патишПървоначално написано от BePoHuKa
Е и а3 ако бях Супер-Любо Ехеее... КофтиПървоначално написано от jadniq
![]()
Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско
Излагаш се... доколкото знам, не си баба Ванга и не знаеш какво ще стане в бъдещето. Аз дали съм проста И разглезена няма как да знаеш. Мога да си се базикам абсолютно когато и колкото си пожелая и ти просто и да си извадиш червата през устата, не можеш да ме спреш.Първоначално написано от jadniq
аз съм първия дето съм ви напсувал, вярно е. но имам проблем който ме притеснява а вие се бъзикате. простотията ви отиде много далеч! такива като мен са разсипали държавата а? а да видим в друга държава дали някой така ще се ебава. аз тук пиша за да търся помощ а не бъзици я се замислете простаци!
не съм се родил вчера и ви знам кви сте! надушвате се от далече ай отивай на работа в магистралата че тук акъл не показвашПървоначално написано от BePoHuKa
Ок де, спри с тая държава разбрахме. Така като гледам и ти си бъларин така,че си вкарваш автогол.. Какво искаш да кажем за проблема ти? Пробвал си само 2 пъти... притесняваш се и ти пада. Ако си мислиш, че си първия и последния жестоко се лъжеш. Сигурна съм, че на адски много съфорумци им се е случвало. Тези неща така или инъче ги казаха, нужно ли е да се повтарят 50 пъти, че да разбереш?Първоначално написано от jadniq
не съм влизал тук преди и за това директно питам без да разглеждам сори
Първоначално написано от jadniq
![]()
![]()
![]()
Кой го каза
![]()
![]()
![]()
нямам думи, колко безумно нагъл си!
Даа ние сме простаците ,а твоето писане потъпква всякакви граматични и пунктуационни правилаПървоначално написано от jadniq
![]()
О определено ще има хора които се базикат.Все пак е човешко да се посмееш малко на чужд гръб.В природата ни е като хора...Според мен ти дадоха правилният отговор на въпроса ти-Притеснението! И за това почнах да си правя шеги.Според мен ти сам можеше да достигнеш до този не толкова сложен отговор ....Можеше и да се консултираш със специалист...Който 100% ще ти даде по-добър отговор от някакви 14-15 годишни тийнове...![]()
Не съм казала, че трябва да разглеждаш. В собствената ти тема вече ти отговориха, че проблема ти не е кой знае колко сериозен и необратим.Първоначално написано от jadniq
май така трябваше да направя, да попитам лекар а не 15 годишни деца. все пак мерси за отговора
Хмм как точно трябва да отиде В магистралата??Първоначално написано от jadniq
Да влезе в самият асвалт и да работи там? Ама като какво ...?? Хммм доста интересно какъв акъл трябва да показва там ...?? Доста въпроси без отговор![]()
Айде успех и другия път по-кротко.Първоначално написано от jadniq
![]()
поне се разбрахме като хората ама ми е мн кофти и за това толкова грубо отговорих на бъзиците ви
Е нормално е да ти е кофти. Повече любовна игра,казаха ти го.. плюс това ти като си мислиш, че ще ти падне и ..така става. Не мисли за нищо, просто се отпусни и ще е ок.Първоначално написано от jadniq
Аз лично провокирах отрицателен отговор ,но не и от типа проклинане и псуване...
Но просто въпреки че се избазиках не можеш ей така без повод да стигаш до някакви заключения дали сме тъпи ,прости и т.н...
Айде успех с проблема ;] И полека с проклинането !![]()
ше се оправя обаче с малко кураж, а не с бъзици. да и аз обичам да се бъзикам много и жестоко, но ще видите че не е хубаво да се бъзикат с вас
Четири страници пълни с адекватни отговори и изречения и думи без нито една правописна грешка , и с хора , които се борят за мястото "Най-оригинален отговор", без да влизат и подпомогнат с каквото и да било отсносно проблемът споменат в темата.