.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Тема: Омеква ми

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от QkoGrozen
    Четири страници пълни с адекватни отговори и изречения и думи без нито една правописна грешка , и с хора , които се борят за мястото "Най-оригинален отговор", без да влизат и подпомогнат с каквото и да било отсносно проблемът споменат в темата.
    Явно толкова и си ги прочел тези 4 страници... вярно е, бая простотии се изръсиха в темата, но на първата страница има и свестни отговори.

Град
    Varna Town
    Еми да , може би третият коментар изчерпа или поне допринесе малко за развитието и обсъждането на пробема.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Коментара ми си беше много смислен и изчерпваше всички възможни проблеми!

--------------------------------------------------------

Град
    Varna Town
    Напълно допустимо.

Град
    ВаРнАаАа
    Напълно допустимо.
    Тази мишка в подписа ти веднъж така ме шашна И сега всеки път се заглеждам

Град
    Varna Town
    Значи подписа ми добре си върши работата.

Град
    Your mom's bed.

Re: Омеква ми

Цитирай Първоначално написано от jadniq
    Здравейте!
    Имам един ужасен проблем. Имам си гадже с която много искаме да правим секс и първия път като опитахме започнахме с целувки. Пенисът ми беше станал, обаче после като се нагласих да го вкарвам ми омекна и нищо не се получи. 10 минути се мъчих със ръка да го накарам да стане но пак нищо. Втория път се получи същото - омеква ми. Вече не знам какво да правя, моля помогнете ми. При самозадоволяване такъв проблем нямам

помоли приятелката ти да ти помогне да го вдигнеш и на мен ми се случи 1 път понеже бях уморен но тя ми помогна и се оправих
    Let me be the love that comes form the sun
    Let me be your rainbow rising on
    Every single rase out of space
    Will Shine on, shine on!

Рони <3

Цитирай Първоначално написано от got2b
    Здравейте!
    Имам един ужасен проблем. Имам си гадже с която много искаме да правим секс и първия път като опитахме започнахме с целувки. Пенисът ми беше станал, обаче после като се нагласих да го вкарвам ми омекна и нищо не се получи. 10 минути се мъчих със ръка да го накарам да стане но пак нищо. Втория път се получи същото - омеква ми. Вече не знам какво да правя, моля помогнете ми. При самозадоволяване такъв проблем нямам

помоли приятелката ти да ти помогне да го вдигнеш и на мен ми се случи 1 път понеже бях уморен но тя ми помогна и се оправих
    Стига бе човек, млади хора сте всички. Какво означава да си уморен. Да не си ходил да копаеш на село 10 декара царевица или случайно да си орал, обръщал или каквото и да е там
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

ама ей смотло я мълчи там приятелката ми не е оная смотанячка дето имаш предвид и като не можеш да ми отговориш на въпроса защо се обаждаш? ти само за духане ставаш а акъл немаш скрий се или ходи на магистралата си върши работата
    приятелката ти е по-тъпа и от оная щото се е хванала с изрод като тебе. обажда се за да ти се посмее да акъла. като ти омеква отрежи го. а Вероника има много повече акъл и много по-богата сексуална култура от тебе. въри се скрий някаде

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Напълно допустимо.
    Тази мишка в подписа ти веднъж така ме шашна И сега всеки път се заглеждам
    да ве и при мен ся гледам 2 мишки
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ся се сетих за небезизвестната тема ОМЕКНА ВОВЕКИ и доооооооста ми заприлича на тази

Иначе по темата сега сериозно -притеснил си се или просто момичето не те е възбудило достатъчно другия път и кажи тя да го вдигне не ти да се мъчиш с ръце.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

според мен трябва просто да се отпуснете и двамата като хората за да ви е кеф и това че 1 или 2 или колкото и да е пъти нещо не ти е било станало като хората не значи че никога няма да стане просто се отпуснете,повече любовна игра няма да е излишна
    а съвета ми към теб е да не мислиш толлкова за това дали ще ти стане или не а за това как ще я възбудиш и нещата ще си дойдат от само себе си-гаранция :P

Здравейте!
    Абе пич щом катo се самозадоволяваш нямаш такъв проблем дай да го пробваме момичето ако и на нас ни омекне значи проблема не е в теб а в нея

Удължете си любовната игра, пробвайте с френска и не се притеснявай толково. Просто се утпосни, не мисли за това и ще видиш, чи ще се получи
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Секса ли е най-важното?! Отидете в горичката. 100% гаранция ти давам , че няма да ти спадне
    Станислава

Град
    Planet Vegeta
    Като те докопа баба меца.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Цитирай Първоначално написано от slome
    е т'ва е отделен въпрос
    Станислава

Град
    Planet Vegeta
    Даже ще се наложи да "стреляш".
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от slome
    е т'ва е отделен въпрос
    - ЕХООО това е БЪЛГАРИЯ --- ... забравяте БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТАААА

Град
    Planet Vegeta
    Ееех отплеснали сме се...забравихме да го предопредиме.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

....

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Аз дали съм проста И разглезена няма как да знаеш.
    не съм се родил вчера и ви знам кви сте! надушвате се от далече ай отивай на работа в магистралата че тук акъл не показваш
    Хмм как точно трябва да отиде В магистралата??
    Да влезе в самият асвалт и да работи там? Ама като какво ...?? Хммм доста интересно какъв акъл трябва да показва там ...?? Доста въпроси без отговор
    +1

не бееее , просто не искаме да му казваме, че да му е по-интересно А и да не го плашим толкова
    Станислава

Град
    Planet Vegeta
    Офффф да беее....изненада трябваше да е....
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си