- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли ще е?
Искам да попитам проблем ли е да свърша в кондома и да продължа да лашкам ако успея да го задържа стига да не се скъса разбира се ? Не, че виждам някаква причина която да ме спира, но все пак да питам![]()
След като си свършил задължително махни кондома, измии се, сложи нов и чак тогава продължете със секса. Иначе риска да се скъса или да стане някой друг фал е не малък.
Смени го.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Презервативите са за еднократна употреба, бе деца!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от Freakylol
Кажи ми , че cи на 13-14 , моля те ..
Усмихвайте се ! : )))
~
Смени го че на сперматозоидите ще им се завие свят! Иначе тва че ще се скъса кондома и пуцараната може да забременее - голяма работа!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
съвет!
Когато усетиш, че ще свършиш го извади.. защото понякога си го има 1% от скъсване на презерватива, и да не се окаже, че си с презерватив и си "блъскаш" както ти казваш, и след това продължаваш, обаче презерватива се е скъсал от дълго протичане на половия акт и всичката семенна течност е изтекла не където трябва.. и после ще пускаш теми какво да правиш.. просто съвет![]()
Зависи ако е на 13 - 14 си е голяма работааПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
ИууууПървоначално написано от Freakylol
![]()
Защо направо не го държиш до следващото е*ане, ей така, щото те мързи да го махнеш или не ти се дават нови 30 ст...
Женско съм! Пикая клекнала...
Иуууу![]()
Защо направо не го държиш до следващото е*ане, ей така, щото те мързи да го махнеш или не ти се дават нови 30 ст...
Е как ще дава....направо си го измива...(може и да не го мие) и следващия път с него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bub0linna
![]()
![]()
Ако искаш си изсипвай спермата от кондома в едно бурканче и така ..![]()
![]()
Първоначално написано от sexytty
Дааа и после може да я показваш на децата си на внуците си ама по - добре в различни да им казваш за всяко от кога е с кого е...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^![]()
![]()
Както казаха : ''Презервативите са за еднократна употреба, бе деца!,,
It's all about the house music
Изпери го и го метни на простора ...
По темата: Както казахме, лесно може да се скъса. Особено ако са от тези за по 30ст. ...
+1Първоначално написано от sokol02
![]()
![]()
![]()
той ако ще слага по 3 по-добре да си направи една чикия а на приятелката си да и купи вибраторПървоначално написано от sokol02
Да де ама по неговата логика ако сложи три ще треа да я "блъска" докато се препълнят и 3Първоначално написано от BeFree
![]()
![]()
![]()
Махни кандома,измий се и сложи нов!!! Е то ми писна от невежи хора.На тази страница има сигурно поне още 3 такива теми.Отгоре има една тема която е ВАЖНА не за да си краси.Прочети малко преди да си го извадиш,ако не ти се чете си го дръж в гащите![]()
Леле леле ;хх
Ми не, не го махай ... докато не се препълни все е годен за употреба!![]()
Точно !!Първоначално написано от marilyn
След като свършиш - махаш го и слагаш нов.Нищо няма да ти стане.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥