- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предложете ми топ, спешно е!!!
В понеделник сутринта заминавам на море. Искам да имам някакъв по - официален топ за вечерно излизане, но не мога да преценя кое би ми стояло добре. 'Щото малко повече от колкото е било нужно съм попорастнала и... абе предлагайте ми разни топове, пък аз ще си избера. Мерси предварително!
Топ може да са блузи, потници, такива лайна без презрамки... няма значение дължината.Първоначално написано от mArMaLaDkA
koshtramba, като първото имам вече. Последното е яко, ще говорим с майстора на топове.![]()
Това третото ми изглежда много сладко
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Първата картинка всичко е супер,хем леко официално,но и как да кажа...Такъв топ и бял панталон е супер,дори ида не си на токчета
<3forbidden taste is the sweetest<3
3 и 4 картинка , изглеждат секси дрешките , но на всеки седи по разлиичен начин , все пак : ) , порови се по магазините , и сама прецени .. все още има лятно зареждане , спокойно !![]()
Мда Victoria's Secret имат супер яки дрешкиПървоначално написано от koshtramba
Много съм се ровила из техния сайт и има супер яки неща...тези топове са супер
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
леле 2 е уникално ... от куде мога да си купя такова ?Първоначално написано от NeverTheSame
Третият топ на Кроасанката ще стои страхотно с някой тънък външен колан.![]()
Товаа второтооо... грррр (ин лъъъв)
Оф, ама и ти като почнеш с тея ГРОЗНИ изгъзици.Първоначално написано от Carmen_Kass
Никакъв вкус нямаш, честно.
тия ок ... ама тя все пак ще ходи на море трябва да не нищо по разчупенко спортно - елегантноПървоначално написано от Carmen_Kass
Добре де, ние като ти ги предложим, ти откъде ще си купиш същите![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от koshtramba
men me kefat 3 i 4
Опс...забравих,повечето тук си падате по по-тийн нещицата.Стилът ви е някак си...елементарен...още повече,че авторката не е уточнила какъв да е...така че не виждам нищо лошо да има и нещо по-РАЗЛИЧНО от всички други парцали.А колкото до моя вкус...по-добре запази мнението за себе си.Първоначално написано от Bianca
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Всъщност не, аз определено не си падам толкова по тийн нещица.Първоначално написано от Carmen_Kass
По принцип и за мен се води, че харесвам малко по-елегантни и винтидж неща, но просто от една дреха до друга има разлика.
Дано си ме разбрала.