.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    И не мисля че си права,като споделиш може и да не ти олекне,но от съвета който получиш може
    +++

Честно казано аз съм д/г по същия начин.
    Ако информацията би зарадвала някого или е полезна,с удоволствие ще я споделя.
    Но ако е нещо,което ме мъчи,нещо което се отнася само за мен ,не бих казала.Аз съм такава,че в повечето случаи се чувствам нахална.Какво им пука на хората?А за съветите .. надали ,може да получиш съвет върху който не си се замислял до сега..
    В повечето случаи се мъчим да излъжим себе си,но пак неуспешно (:
    Иначе някой да споделя на мен - пак по същия начин.Чувствам се нахална да моля някой да ми споделя,защото знам когато на мен ми е кофти колко ми е умално някой да ми пили на главата..Казала съм на най-близките си приятели ,че има ли нещо винаги могат да споделят с мен - когато имат нужда ми споделят.Така предпочитам и да съм аз (:
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Като психолог мога да ти кажа...

НЕ споделяй с хора, които имат коефициент на интелигентност, колкото локва (92% от интернет потребителите)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: За споделянето...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Няма да питам с кой споделяте най-много или дали изобщо споделяте с някой личните си проблеми...Въпроса е за след споделянето... Оо
    Защо когато ти е тъжно *ех депресарска вечер* всеки ти се качва на главата с думите "сподели,за да ти олекне".......Как може да ти олекне като дори и да споделиш с някой,проблема пак си остава твой и дори и да споделиш след това пак ще се тормозиш за същото... Оо Вие като споделяте с приятели/близки олеква ли ви бе хора...? Оо Не разбирам...
    Аз например мога да споделя нещото само с човека заради който ми е кофти... Оо

П.П Извинявам се за глупавите теми,ако ви се виждат такива. Оо
    Споделял съм на няколко човека от форума, но честно казано не ми олеква особенно...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Разбира се, че ми олеква, когато споделя с приятел. Не съм се замисляла защо, просто е така и се радвам за което.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм от хората, които могат дълго време да задържат дадено нещо в себе си. Говоря конкретно за някакъв проблем, който имам, не за пазене на тайна примерно... За това споделям почти постоянно. Имам 2-3 човека, с които мога да говоря открито и на тях им казвам всичко. Знам, че звучи малко нереално, но наистина ми олеква като си кажа болката Просто понякога само от това, че някой отсреща си прави труда да те изслуша, ти става по-добре... А пък и някой-друг съвет никога не е излишен
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от buntar90
    най-личните неща не ги споделям с никого
    може би не искам да се откривам пред хората, може би не винаги мисля че приятелите ми ще ме разберат
    Same story here...
    Обаче дрънкам много, споделям разни глупости, направо като замазване на очите ми изглежда, ама не мога иначе...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    споделям с приятели, защото те винаги могат да дадат добър съвет и да помогнат, ако могат разбира се и могат да ме развеселят за да забравя дори за малко проблемите си
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Редовно споделям с приятели
    Споделям с най-добрата ми приятелка
    Споделям с другата ми най-добра приятелка
    Споделям с valdesbg
    ..........
    И честно казано ми олеква и то много (За,което им благодаря)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

имам ли проблем, опитвам сам да се оправя. ако не се справя, тогава мога да споделя с някой или да попитам за помощ. до сега почти винаги сам се справях с проблемите си и не се нуждаех от стадо да споделям, разговарям или просто да се движя с тях. и какво е резултата, когато споделиш с накой? почти нулев.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си