Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Няма да питам с кой споделяте най-много или дали изобщо споделяте с някой личните си проблеми...Въпроса е за след споделянето... Оо
Защо когато ти е тъжно *ех депресарска вечер* всеки ти се качва на главата с думите "сподели,за да ти олекне".......Как може да ти олекне като дори и да споделиш с някой,проблема пак си остава твой и дори и да споделиш след това пак ще се тормозиш за същото... Оо Вие като споделяте с приятели/близки олеква ли ви бе хора...? Оо Не разбирам...
Аз например мога да споделя нещото само с човека заради който ми е кофти... Оо

П.П Извинявам се за глупавите теми,ако ви се виждат такива. Оо
Хм при мен пък има друго почти не споделям с никой проблеми а само весели неща защото като има проблем като го споделям само го драматизирам поне аз нз при вас как е ама примеерно ,ако знам че ще ме иключат от училище като го споделям проблема става по-голям защото мисля повече за него първо второ човек като премисля няколко пъти един и същ нерешим проблем или труден за решаване,му се струва огромен за това колкото повече пъти го споделиш толко повече мислиш за него и съответно ти се струва по голям просто се съсредоточавам не да търся от къде е дошъл как е дошъл проблема а започвам да търся решение просто нямам избор.Имам една такава мисел "Колко повече падаме не зависи толкова от това което ни се се случва колкото от това до каква степен го драматизираме"