- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правихте тая година на морето?
Е, кое ви беше забавлението? Дискотеките, самия плаж, джетове, сърф? Ако сте пробвали някоя нова атракция, споделяйте. Споделяйте и цените, да се знае.
Тая тема е само за тези, които са ходили вече на море. Тия където тепърва ще ходят, да четат, за да научим някое ново забавление, ако има нови неща де.
Като не сте ходили на море още и все пак ви се пише (LetTheMusicTalks :P ) пишете за последния път.
П.П. Темата е преместена от кофата
Аз бях във Варна. Там бях на сватбата на кака ми (братовчедка на майка ми), видях си роднините и приятелите. Малко клубове, истории и се прибрах. За 8 дни само![]()
Пф, аз бях с майка ми и баща ми.Ама не бях само с тях там, де.
Ходих по плажове (не ми личи), ходихме в Аладжа манастир, в Албена, Златни пясъци, Балчик... Ходих по моловете.![]()
Иии разглеждах Варна.
Ходих на плаж, плувах, пих бири и ядох мезета, лових риба, правих секс, качвах стопаджии
плаж,ядене,текили,дискотек ,бири и спане
ех..живот си живеехме ^.^
we are rockstars.
Ау, това е интересно. Имаш ли снимки?Първоначално написано от Bianca
Бях на Елените с родата,видях се с братчедите от Scotland, така че забавленията бяха печене на гъзето,плуване, играене на волейбол във водата,разходка до Несебър... релаксче week просто.![]()
На Приморско бях аз с приятелки. Общо взето не сме правили нищо различно от познатото - плаж, ядене, пиене, барове, дискотеки...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз бях на Албена с наще и техни приятели.Скучничко ми беше,нищо инт.Сега ще ходя на Приморско с приятелки.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бях на лагер на Равда за една седмица.След това за 3 дни в Бургас при роднини.
Не сме правили нищо особено-плаж,дискотеки,разходки,яд не,пиене,ходене пеша от Равда до Несебър или обратно![]()
В Бургас ходих на фестивала на пясъчните фигури...
Ем аз ходих във Албена и Константин и Елена ! На Албена беше много по-яко .. ! Ем то е ясно кво съм правил ядини и пиени,пекани, ! А за забавления който съм се качвал са един бик до плажа и един ринг във морето а и във едни големи топки в който влизаш вътре и тка ! Цени:Ринга 20лв,Топките в басейна-10лв,Бика-10лв !
За 10 дни отидох 4 пъти на плаж. През останалото време се разхождах.
Spirit of Burgas!!!
Концерти, плажче, танци-манци, погота, тръпки, приятели, много смях и още повече смях след това. Адското моренце![]()
The dьevil has returned in Plovdiv city и ще ляга да спи, защото снощи затвори феста в 5 часа![]()
Кой пи от водата на Crystal Method, а![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Спирт в Бургас, хахаха![]()
Еми к'во "това", който е искал да си вдига задника и да заминава, това е положението![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
еми такова хаахха просто констатирам, че не можах да отида
.!.
И аз догодина ще ходя на Спирита!![]()
За тая година...немаше пара и това си е.
Ще ме запомните вий мене с тая фраза - догодина повече!
Аладжа манастир .. там е много хубаво.![]()
Аз бях на море. Разглеждах , пекох се на плажа , плувах , качих се на водно колело ( не сама ) .. много хубаво си прекарах. :P
Бях на Свети Влас през деня и Слънчев Бряг през нощтаПлажове,дискотеки и никакъв сън
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Аз пък целогодишно съм на море и за цяло лято в момента имам 3 бани![]()
азе тепърва отивам..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
с генгстата, налиПървоначално написано от tqnko
![]()