- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не спирам да мисля за това..
Вие тоя скайп май всичките го взимате за нещо кой знае какво? Едно е да е написал нещо и съвсем друго е да го направи. За подобно ровене в личното пространство моето наказание е край на връзката или в най-добрия случай да съм доста време сърдит, а тя да ми изпълнява всичките желания с подсъзнателна цел да остана с нея.Първоначално написано от BlackWings
Не можеш да кажеш ,че мамя зад гърба на някоя,защото не ме познаваш!! Никога не бих го направил,но човека има пълното право да си пише на базик с някое момиче...Незнам дали си е писал сериозно с нея ,но ако е на базик може и за оргия да си пише..Какъв е проблема?Първоначално написано от BlackWings
Как може да му се рови из скайпа.
![]()
Това според мене показва лошо възпитание.
Аз лично ако някое момиче ми го направи този номер ,въпреки че нямам какво да крия ,бих и бил сърдит доста дълго време и определено ще ми падне в очите
П.П. Той е сводобен човек тя не го притежава и до колкото съм запознат може да си пише за каквото си поискаНе го оправдавам просто казвам ,че всеки човек е свободен да прави каквото поиска
--------------------------------------------------------
Пак скайп пак скайп, тоя скайп само развая връзки друго нищо не прави.
А на теб да си имаш едно наум недей да си измисляш вряло и невряло, защото човека просто може да е разтоварвал като се бъзика с момичето, това че е говорил само момчета означава, че въобще няма такива глупави мисли, защото щеше да си търси една нова сред много други не една само сред една възможна
Абе вие въобще четете ли ме какво пиша?
Казах НЕ не я оправдавам , ДА това е нарушаване на личното пространство и не е правилно и не е оправдано да му чете личната кореспонденция.
Това което се опитах да опровергая е твърдението , че "тва че го е написал нищо не значи , и кво като го написал". Как така кво като го написал , едно момче като пише че иска да целува някое момиче , ми явно очевидно в главата му се въртят мисли за целувки с въпросното момиче. И обобщих , че за мен и моите разбирания това не е редно , при положение че момчето си има приятелка , било то на базик или не , и че аз в подобна ситуация бих се почувствала пренебрегната.
И само не ми приказвайте, че всяко едно момче, като види че приятелката му си е писала за целувки оргии и т.н с някакви други , хич няма да му пука , и ще си каже - а тя сигурно се е бъзикала
И няма да е тя курвата и лъжливата шаврантия![]()
К'во ми се нахвърлихте като кокошки?
Другият въпрос по който се опитах да споделя мнение , е че има недобросъвестни хора по широкият свят , които се възползват от това , че личната им конреспонденция е недосегаема , и зад гърба на хората които им имат доверие правят неща достойни за порицание.
Никого не съм визирала като пример , BlueFace ти сам подскочи та се разпозна в тая ситуация , аз не съм виновна за това![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Абе няма..имай си едно на ум!!!Първоначално написано от s1NNer
ок бе предавам се не стреляй ;(Първоначално написано от BlackWings
+1Първоначално написано от Punisherrr
Питай го мацка ... недей така да си мълчиш и събираш вътре в теб ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3