- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Братовчедска любов
Какво мислите- възможно ли е съществуването и (говоря за 3ти братовчеди и нагоре, не ме мислете за перверзна), защото се запознах с едно момче, тъкмо се сближихме и се оказахме 3ти братовчеди. Мисля че той е истинската ми любов и не мога да приема факта че трябва да се откажа от него. В началото за него не беше проблем и не му пукаше, но сега когато трябва да се крием от всички той наистина се срамува от факта че излиза с мен. Не мога да се откажа от него, наистина го обичам. Та въпроса ми е дали сте за или против такава връзка и дали би могла да е сериозна... От моя страна аз съм 100 % сериозна!
П.П само не казвайте че ако ме обича истински , няма да се притеснява, защото знаете какви сме хората- обиждаме и се подиграваме без да се замислим а той е много чувствителен
Говорила ли си с родителите си?
Питай ги какво мислят те.Пойскай им разрешение ако се наложи.
За мен 3-ти братовчеди е не сериозно "роднинство".
Няма "за" или "против" ..
Нямате кой знае каква кръвна връзка и не виждам защо да не може да сте заедно, от физическа гледна точка.. Погледнато от друга страна.. Как биха приели това роднините ви?.. По принцип сърцето не пита, но хората са странни.. Докато един човек не изпита нещо подобно не може да погледне обективно на нещата и да разбере как се чувствате вие.. Ако наистина вярваш, че това е Той - не се отказвай, но ще трябва да преглътнеш доста намеци и забележки от страна на хората, защото те съдят без да знаят винаги..
Разбирам те прекрасно, преживяла съм г/д същото и не е лесно, но се надявам да не се откажеш..
Успех!![]()
Мерси![]()
Значи с родителите си не съм говорила, защото са много консервативни и не биха приели нещата. Биха се опитали да ме разберат, но накрая ще ми кажат да се откажа и да го забравя защото нито те нито неговите родители биха одобрили връзката ни, просто ги познавам прекалено добре.Аз мисля че това е ТОЙ и искам да прекарам целия си живот с него, но църквата е против такъв вид бракове.Говорила съм и с него много по тази тема , той също е хлътнал до уши като мен, но си мисля че това ще има лош край![]()
^ Щом казваш, че ще има край тогава изживей всичко което можеш с този човек.. След като няма да се приеме връзката ви изживейте я вие двамата без всички останали.. Ако това е Той и е любовта на живота ти и издържите на цялото напрежението от това да се криете и закрепите любовта си един ден, когато сте сигурни в общото ви бъдеще (цял живот), тогава ще мислите за родителите ви.. Ако изкарате дълго предполагам ще се стигне до момент в който родителите ви няма да могат да ви кажат какво да правите и тогава вече вие си решавате..
Не е задължително да се омъжиш и в църква..![]()
![]()
![]()
Аз съм малко скептично настроена към такъв тип връзки...
Ама сърцето не пита, така че щом се обичате... борете се![]()
nicolepcd
Първоначално написано от ItalianMafia
Да, но аз винаги съм мечтала за сватба с много гости , дрън дрън... Да приемем че ако съм с него и в ада бих се оженила, но се съмнявам , че това ще стане![]()
а аз наистина много искам да съм с него.. той е всичко което съм търсила - уцелих точно попадение, 1 към 1 с всичките ми идеали
elsy, да, бе, не пита, ми тогава и братя и сестри да се взимат и да стане пълно мазало. аз не го приемам тва, не сте с достатъчно далечна кръвна връзка, че да сте заедно. и с кое точно да се борят? с природните закони? с тях борбата си е предварително загубена.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
И моето мнение съвпада с това
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Какви природни закони ви гонят бе хора!? Вие нормални ли сте?
Природни закони..![]()
![]()
![]()
![]()
sexyto9612, казах без църква, не без сватба, ама е рано да се мисли тва..
после детето ви като е с 4 пръста на ръката пак ще си казваш 'сърцето не пита'
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Омг омг омг .. много зле ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да е с 4 пръста, а с 6![]()
![]()
![]()
![]()
Чесно казано и аз мисля,че роднинската ви връзка не е кой знае каква. Аз лично преди доста време бяхгадже с мой 2-ри братовчед но беше само за лятото и чесно казано не съжалявам,защото (на някой може да му се стори объркано) не признавам други братовчеди освен 1-ви (когато става въпрос за междуполови контакти) можеби,защото баба ми и дядо ми са 2-ри братовчеди и малко или много са отгледали 4 деца и всичко си им е наред
![]()
Щом не сте първи братовчеди какъв е проблема и аз съм харесвала 3тия си братовчед, нищо, че беше закраткоСпоред мен няма от какво да се притеснявате, ако сте си щастливи не се отказвайте от това, което имате, само заради хорското мнение.
![]()
Само по-спокойно... и аз казах, че съм против тва, ама кво да й кажа? Да тръгна да й разправям, че е извратено и т.н. ли? Щом се обичат, мислиш ли, че тва, че са 3-ти братовчеди ще ги спре?Първоначално написано от sladur4etyYy
п.п. едно е да са брат и сестра, друго е 3-ти братовчеди, внимавай с примерите
nicolepcd
+ 1 кви сте вие ве бахти накъде отива света....Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
да, природни закони. нарича се кръвосмешение. ти, като си имала подобен случай, си пристрастна и естествено, че ще си държиш на това, че няма нищо да ходиш с братовчед си. защитавайки авторката, се опитваш да убедиш себе си, че във връзката, която си имала с роднина, няма нищо нередно. но все пак- нека гледаме по- реално на нещата.Първоначално написано от ItalianMafia
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
аз съм спокойна, грешно си подразбрала, че съм нервна. ;дПървоначално написано от elsy
а на примера не мисля, че нещо му има- и в двата случая имаме роднинска връзка и то не много далечна.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
sladur4etyYy
Омг, вие не сте наред честно ви казвам..
Знаете ли колко бракове има между втори братовчеди!?
И поколението им си е съвсем нормално..
Природни закони.. Лелеле..
Не съм пристрастна понеже аз имах връзка с пети или шести братовчед, не би тряяло изобщо да го считам за такъв..
Знаеш ли въобще, че има и братя и сестри които се женят и децата им са си напълно нормални!?
Цитирам ти нещо от нета:
Църквата забранява браковете между братовчеди вече повече от хилядолетие. Но сега медицинските рискове отпаднаха, ред е на обществото да приеме фактите.
ItalianMafia, как разбираш написаното в нета ''сега медицинските рискове отпаднаха''? и имаш ли конкретни примери за женени братя и сестри, на които на децата им да им няма нищо? аз не мога да приема такива неща, пък не знам кви са тия работи, че ''обществото трябва да го приеме''. в миналото знаеш ли до кое коляно са проверявали дали м/ у момчето и момичето има роднинска връзка, за да няма кръвосмешение? провери![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не се изразих точно.Мечтала съм за сватба в църква, всичко да си е както трябва, баща ми да ме води до олтара, да ме предаде на съпруга ми,но както каза - рано е да се мисли за това....Първоначално написано от ItalianMafia
ем, едните са деца на едни и същи родителиПървоначално написано от sladur4etyYy
а другите са деца на деца на деца на брат и сестра/ брат и брат/ сестра и сестра![]()
![]()
![]()
при едните връзката си е съвсем близка, докато при другите съвсем не толкова...
некоректен си беше примеракакто и да е
![]()
nicolepcd
имам чувството,че си праиш ташак с насПървоначално написано от sexyto9612
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Темата е напълно сериозна! Какво ти се стори странно, че реши , че си правя ''ташак'' с вас ?Първоначално написано от TheGirlNextDoor