.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Не спирам да мисля за това..

Вчера бях в приятеля ми и нещо ме човъркаше, та докато не беше в стаята му ровнах набързо из хронологията в скайпа... Беше си писал само с момчета и един път с едно момиче.. естествено любопитството си каза думата и влязох в чата. Единственото, което забелязах по-така беше
    той " кога ще се целувамееееее "
    тя - "е ми не знам, ти си имаш приятелка"
    той - "е кво ме бърка, ние с теб сме си стари познати"

Направо се шокирах и излязох. Не му казах, че съм видяла.. просто се направих, че нищо не е станало, обаче не мога да излъжа, че ми стана неприятно.. На фона на всичките красиви неща, които ми казва това отгоре бледнее, но знам ли... Все си мисля, че просто се е шегувал, но не спирам да си го мисля и да се чудя дали не си пише и с други момичета.
    Казва ми, че ме обича и че не се е чувствал така до сега .. Ох, нз какво да си мисля..

Не ме упреквайте, че съм му ровила из нещата.. знам, че всеки има право на личен живот, но просто ми стана многог л'бопитно, за което сега съжалявам....
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Според мен просто се е шегувал .. няма смисъл да се притесняваш!

Супер фен
    Хващаш тоя господин и му казваш всичко.. ако трябва показваш.. и го питаш : така,така,така... Нали уж се обичате - всичко трябва да е изяснено на 6 ,иначе милинките му думички са излишни,както сама усещаш.
    Или просто има някакъв бъзик между тях двамата или е ясно колко ти е сериозен приятеля.
    (А видя ли дали случайно чата не е бил стар ? )

Град
    Еми от 13 е .. обаче тва беше единствения чат с момиче от 10тина дена сигурно..

Едит : Даже преди 5-6 дена като бях пак у тях и нещо го бях заяла кой му звъни и той си хвърли телефона и показа с кой е говорил и вика и скайпа сигурно искаш да видиш.. и аз "не,не" и той "бе ето виж" и си показа хронологията - изобщо не си беше писал с момичета..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Some people are so fake.....попитай го направо няма какво да се измъчваш.Дължи ти обяснение.

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Според мен седни и поговори с него няма какво да му мислиш

Мега фен
    Град
    <3

Re: Не спирам да мисля за това..

Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    той " кога ще се целувамееееее "
    тя - "е ми не знам, ти си имаш приятелка"
    той - "е кво ме бърка, ние с теб сме си стари познати"
    Това последното така го е казал,все едно наистина не му пука за теб. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    аз бих вдигнала голяма патърдия ако ми е сериозен 6а и взема скъпа и

на мацката и ще си попиша с нея да видя ще я разпитвам ,а него ще го

оставя на сухо 1 седмица ,да се целува с другата...ще го накарам да ме

моли..гадничко е ама няма начин или на каишка или 6а се целува с всяка
    love is gone!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marti93

...е тва е женското...
    ...кво ще ти е виновно другото момиче в случая? Тя дори му е казала ""е ми не знам, ти си имаш приятелка".......
    4XCOKИ

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от marti93

...е тва е женското...
    ...кво ще ти е виновно другото момиче в случая? Тя дори му е казала ""е ми не знам, ти си имаш приятелка".......
    Тамън и аз това тръгнах да пиша :P

Проблемът в случая е в приятеля ти,момичето нищо не е виновно.Просто трябва да се изясните с него,явно не е наясно какво иска

Град
    Еми, явно ще говоря с него...
    Но той дори не влиза често в скайп.. по принцип си говорим по телефона и като го накарам да влезе той ми отговаря "е, какво да правя в тоя скайп нали си се чувам с теб по телефона"

Поговори с приятеля си. Но очи в очи не по телефони и скайпове..

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Еми, явно ще говоря с него...
    Но той дори не влиза често в скайп.. по принцип си говорим по телефона и като го накарам да влезе той ми отговаря "е, какво да правя в тоя скайп нали си се чувам с теб по телефона"
    Зарежете ги тея скайпове и телефони...имах предвид да се видите на четири очи и да поговорите,не е същотото когато не се гледате в очите пък и винаги може да те излъже без да разбереш...

Еми .. като отидеш у тях му кажи " може ли да ти видя скайпа , мило? " и прави мили очички... потърси и ако намериш чата с момичето го попитай. Дано да е било шега .. но имай си едно на ум
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PHaNToM373
    Еми .. като отидеш у тях му кажи " може ли да ти видя скайпа , мило? " ***
    Мда..може...просто за да видиш каква ще е реакцията му.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на fenasf
    Ми човека се застрахова ако нищо не излезе м/у вас да има втори вариант...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

СУПЕР МНОГО СЕ ФИЛМИРАШ ЗА НИЩОТО
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кфи сте подли жените.Гледате скайпове без да питате , сигурно и смс-ите му четеш..
    Добре това е обезпокоително ама кой ти дава право да му се ровиш из скайпа ... Такива хора като теб са ми крайно неприятни

--------------------------------------------------------

Мега фен
    бе.. базик, базик, ама нали знаеш.. ''добре, че е базика, да си кажем истината'' определено ти дължи обяснение. и не се подлъгвай много по това, което ти казва. гледай по- скоро какво върши.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Спокойно миличка и на мен ми се е случвало. За това вче като ходя в тях не му чета хронологията защото ще се ядосам за нещо и после цялото настроение ще ми се скапе ....

Понякога са толкова .. нямам думи.. както ти си прочела за целувка,1 път аз за прегръдка прочетох и му дигнах скандала . Не можех да си замълча и да се правя че не го виждам написано в скайп .. но той ми обясни,естествено овърташе и тва ми беше ясно,но се успокоявах и ми мина за 2 часа така че квото имаш му го кажи на него,той е човека
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Ми човека се застрахова ако нищо не излезе м/у вас да има втори вариант...
    И аз мисля така..
    Накарай го да ти обясни!

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Сигурно само се е шегувал. Ако все пак мислиш, че има нещо сериозно - не му казвай нищо. Опитай се да не мислиш за случилото се. Ако повдигнеш тази тема пред него нищо чудно ужасно да се обиди, че си му ровила из скайпа и да настане караницата, така че за сега не предприемай нищо.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не се връзвай на тия чатове.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Кфи сте подли жените.Гледате скайпове без да питате , сигурно и смс-ите му четеш..
    Добре това е обезпокоително ама кой ти дава право да му се ровиш из скайпа ... Такива хора като теб са ми крайно неприятни
    Заради такива хора като нея , които осъзнават че е нормално да се уважава личното пространство , такива хора като теб си позволяват необезпокоявано да мамят зад гърба им.
    На него пък кой му дава право да пише на друго момиче за целувки , докато си има приятелка?!
    И не , не я оправдам за постъпката и, защото е гадна и наистина не е правилна , но неговата да не е по-правилна?

Към авторката , аз ако видя че приятеля ми е писал такова нещо сигурно много ще се разстроя , и въобще няма да го помисля за майтап.. И незнам какво трябва да ти каже , че да е смислено оправдание. Аз едва ли бих могла да му имам повече доверие.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Нямаш работа да му ровиш в скайпа. Явно приятелят ти не е такъв, но ако например приятелката ми ми рови в хронологията, види подобно нещо и след това има нахалството да ми държи сметка... такъв скандал не си виждала и в най-смелите ти мечти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си