.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Закъснение..

Здравейте, проблема е , че на мойта прияателка и закъснява с около 10 дни, юни месец и дойде на обичайната дата 17, след това тя замина на море на 4ти юли и и дойде на 11ти, (необичайно) върна се на 13ти замина отново на море на 15ти юли , върна се на 23ти и още не и е дошло , има ли такъв вариант морския климат да и е объркал цикъла? или трябва да се притесняваме за нещо , като се има напредвид , че го правим винаги с презарватив.

Възможно е да е от морския климат,но е малко объркано

Повече от фен
    Ами да, възможно е да е от климата или други неща, различни от бременност, но за ваше успокоение може да направите един тест.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Ами да, възможно е да е от климата или други неща, различни от бременност, но за ваше успокоение може да направите един тест.
    Точно така предполагам че не е заради бременност но просто за да се успокоите послушайте SummerRain :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Аз пък съм сигурна,че е от смяната на климата На мен ми се случи абсолютно същото със цикала такаче няма място за притеснение.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Благодаря на всички за отговорите наистина и аз се надявам да е от климата , че не ми се мисли..

Повече от фен
    И на мен ми закъснява от климата не се притеснявай...Но ако искаш си направи 1 тест за успокоение/както казаха по-горе/

Мега фен Аватара на t0d1t0
    направете си 1 тест за всеки случай.
    Станислава

Възможно е да е от морския климат
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Направи един тест и ще разбереш .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Направи един тест и ще разбереш .

Тест направихме , слава богу отрицателен е

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от sehenwurdigkeiten
    Тест направихме , слава богу отрицателен е
    еми нал с презерватив го правите къф искаш да е положителен ли
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Град
    Пловдив
    само аз ли имам чувството, че модата в теен проблема е IQ под 50?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    само аз ли имам чувството, че модата в теен проблема е IQ под 50?
    Не си само ти спокойно! С двете ръце те подкрепям

--------------------------------------------------------

Компетенти загорели пубери закъсняваше и с около 10 дни , преди да си изказвате простите мнения замислете се как би се почуствала вашата прияателка , и дали няма да се притисните ? Незнам на мене колко ми е IQ - то обаче явно на вас ви липсва такова... боже..

П.С Презарвативите се късат , колкото и неверояатно да звучи.. хахахахахах

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sehenwurdigkeiten
    Компетенти загорели пубери закъсняваше и с около 18 дни , преди да си изказвате простите мнения замислете се как би се почуствала вашата прияателка , и дали няма да се притисните ? Незнам на мене колко ми е IQ - то обаче явно на вас ви липсва такова... боже..
    Компетентните, загорели пубери, обикновено знаят, че цикълът на едно момиче може да закъснее по следните причини:

бременност, стрес, смяна на климата, пътуване на дълги растояния, рязък спад или покачване на теглото, болест.

Освен това, компетентните и загорели пубери са се информирали своевременно, че дори по време на бременност може да се появи цикъл.

Затова компетентните и загорели пубери те съветват да си направите тест (слава богу, че е отрицателен, щото с IQ под 50 трудно се гледа бебе).

Peace [/img]
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Дали не си е поиграла с някой на морето

Ladydi - Ако прочетеш как започва темата , с птичешкия си мозък може да разбереш , че питам дали може би не и закъснява от тва че ходи на море 2пъти и климата там е различен , проста путко ? Peace

И незнам кво ми лафите тука някви пъпчасали нещасници , който до вчера ми пускат теми " Какво да правя с нейа " , " Какво да направя да ме забележи " не си подавате носа от вас щото сте мръсни утрепки и чак си позволявате да ми говорите , потни металки и някви вчерашни кавали , тихи ви искам всичките безгласни букви насрани , аре поздрави на майката ви , ако не са умряли парцали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си