- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- бръсната глава
Приятелката ми настоява да си обръсна главата нула номер. Казва, че така съм щял да изглеждам по-секси. Аз обаче се притеснявам, да ходя с гол кистер и се колебая. Интересно ми е да чуя мненията ви преди да си обръсна главата.
Обръсни се, купи и бели кецове и нещо тениска с венче.
И ще си най-якия!
Grumpy old madman
Аз се подстригвам късо и ми е супер. Не се изисква кой знае каква поддръжка, не се роши, не се оглеждаш във всяко огледало/стъкло, не са нужни лакове, гелове, много шампоан. Но аз не се правя гола глава - т.е. директно с бръснача. Вземи си една машинка и се направи 2-3 номер, супер е. Важно е обаче дали имаш правилна форма на главата, иначе не изглежда добре.
И кво ще се обръснеш само защото приятелката ти е казала?!![]()
Ако ти не го искаш защо подяволите ще го правиш.Коса е,ще порасне,но все пак...Ако гаджето ти каже да си обръснеш космите в носа ще го направиш ли?![]()
не мога да разбера защо голите тикви са по-секси според голяма част от женските
Аз ако бях на мястото на автора щях да си пусна дълга коса![]()
мене когато някой ми каже "не се бръсни 0 номер" познайте кво прая![]()
Не на всички глави им ходи, наистина.
ако ще ти лапа топките се бръсни
Бръсни. Супер удобно е.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Моята ми е 2-3 номер и ми е супер.
Tia brasnatite sa mnogo gadni be!
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
Номерът е, че той се притеснява да си обръсне главата.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
абе ти луд ли си бе..
стой си както те кефи, еби другите. те може и да искат и вагина да си цакнеш..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А, ако приятелката ти каже да си отрежеш ташаците ще ги отрежеш ли ?
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Постове на латиница в червено са по-гадни.Първоначално написано от norge
Не, първо ще се допитам до тебе.Първоначално написано от scyLLa
Съгласен съм, ама мен тая работа не ме вълнува!Първоначално написано от plmn
браво на теб.Първоначално написано от bulgarche
голям си мъж.
ако се обръснеш през лятото както лицето ти почерняло от слънцето ще бъдеш доста смешен![]()
аз ако съм щях да си пусна дълга коса
или да си я направя на гребен
но тя да ми каже да се избръсна и аз да се избръсна ... не човек... а замисляш ли се че мое да чака да се обръснеш и да те зареже да те направи за резил с бръсната глава - може нещо да си отмащава .... спри да се къпеш пусни си дълга и мазна коса и да не те ебе![]()
Ако ти й кажеш да се постриже късо, едва ли ще го направи, само защото ти искаш... Така че, ако не искаш, недей да се бръснеш.
Изключително задоволен и ощастливен се чувствам, от факта че си получил тази информация!Първоначално написано от plmn