- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Мп3 - плеър
Здравейте! Реших да си купя мп3 плеър и ми е нужна помощ при избора.
Първо да ви питам каква е разликата между мп3-ка и мп4-ка?
И второ- каква мп3-ка да си купа? Критериите ми за избор са добра и сравнително евтина. Ще съм ви благодарна, ако ме упътите. Моля, без спам![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Moята мп4 не може да чете мп4 файлове.
По принцип мп4 плеърите поддържат видео, разглеждане на текстови документи и снимки в добавка към останалите екстри от мп3
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
^ М-да, ама само някои са така
Други се четат и Мп4- което като предимство при тях е, че размера на песните е почти двойно по-малък => можеш да си слагаш повече песни
Кажи за какви пари
Иначе Nippon, Teac, Diva... не ги поглеждай - ще съжаляваш.
Добро плеърче на добра цена в сравнение с другите е това:
http://handybg.com/Archos-105-2GB-id1606.html
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всъщност аз не знам какви са цените, за да мога да се ориентирам на каква цена искам.
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
Съжалявам, но тук грешиш. Поне за nippon. Имам такъв mp4 плеър от 2006 г. Не ми е давал дефекти и нямам проблеми с него. Още си работи и си го ползвам, въпреки че в сравнение със днешните е малко остарял. За Diva повече мога да се съглася. Една приятелка го носи на сервиз 2-3 пъти. А втората марка не съм я и чувал.Първоначално написано от MakeMeLaugh
BaBsYyY_SeXyYy, за мен разумна цена за плеър е около 80 лв. Но зависи за какво ще ти е. Кажи някакви характеристики да ни улесниш. Иначе може да намериш добър Mp4 плеър и за 50-60 лв.
Значи старата ми мп3-ка вече за нищо не става и съм решила да си купя нова. Събрах си около 100ина лева и сега проучвам, защото старата доста бързо даде фира.
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
slavito007
и ето ти с една бройка от преди 4 години преобърна света, накара ме да прогледна на марката с други очи, и всички събираме вече пари за по един-два Нипона.![]()
Ако знаеш колко Нипона съм събрал за сервиз ше се стреснеш.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Tи го казваш от твой опит, аз от мой. Ако си карък, може да попаднеш на дефектна бройка каквато и марка да си вземеш.![]()
Други предложения?
Айсберг на две разделен.
щом се ранихме така.
стреснат от твойта ръка.
Бих предложил някой от Creative. Аз лично от 2 години имам Creative zen stone 2gb. Няма грешка тази малка машинка.
http://www.moresales.com.my/catalog/image/oloyfmqm.jpg
Цената му е под 100 лева, а и има версия с 4gb.
http://www.enicomp.com/shopping/product.php?p=33334
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тъй като темата ми беше заключена пренасям питането си тук:
Искам да си купя нов мп3 плеър. Изискванията ми са да е с минимум 4гб памет, батерията да е издръжлива и да е до към 100-120лв. За сега съм се спряла на това и на това . Та кажете, кое според вас е по-добро, а ако имате и други предложения, мятайте ги насам![]()