- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Синьо-зелена коса
Някой има ли идеи как се постига цвета..Може ли да стане с гринофлорин..? Някой пробвал ли е ... Вие сте
http://viewmorepics.myspace.com/inde...mageID=1168560
http://viewmorepics.myspace.com/inde...mageID=4568132
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Не е гранофлорин а гранофорин.
И да има чудесен ефект,поне при мен имаше,а освен яркия цвят ,той не уврежда косата!Но няма да стане синьозелено ами чисто зелено,ето при мен как беше> http://i283.photobucket.com/albums/k...709699e3e0.jpg
Препоръчвам ти да пробваш с гранофорин.![]()
Кфо яко зеленоооо![]()
Все пак ако някой има идеи за синьо-зеленото![]()
и на мен ми прилича на фотошоп,особено на втората снимка(на врата има "боядисано" )![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не само врата, а по самия бретон боядисването е много странно, което не мяза на направено без Photoshop.
Не е фотошоп бе хора ,разгледайте и целия профил
chaos_, аз имам въпрос към теб. Как точно процедира, когато се боядиса с гранофорин, имам предвид косата ли си топна, колко време стоя, бла бла такива неща и да те питам предполагам се е отмило, но след колко време?
А и бях чула нещо, че са спрели разпространението на гранофорин, поне аз по аптеките не съм го намирала скоро. Някаква представа откъде може да се купи сега?![]()
Значии![]()
![]()
Аз първо си изрусих кичура,тъй като косата ми е доста тъмна и нямаше да се получи желания цвят.
А иначе напояваш 1-2 тампона за грим или малко памук с гранофорин и мажеш по косата оставяш примерно 15 мин.може повече може и по-малко и отмиваш излишното.Можеш и да го потопиш,но ще се изпоцапотиш доста,а се чисти много трудно!.Аз си минавах кичура на 2-3 седмици,понякога и повече ,когато ме домързи.
А и да в апетеките няма да намериш,потърси във ветеринарни аптеки,или зоомагазини,тъй като това е лекарство,по принцип преди се използваше за гърло,питай майка си няма как да не го знае.1 шишенце на мен ми стигна за ааадски дълго време ,кажи речи и година можеш да си издържиш ,струва около 5-6 лв,доколкото помня.
Да, и аз бях чувала, че във ветеринарните аптеки го има, ще погледна, иначе го знам, като малка само се мажех с него.То за афти по принцип беше страхотно.
Само не те разбрах, искаш да кажеш, че първите 2-3 седмици при къпане не пада, но ако след това не повторя отново ще се отмие така ли?
PS Всъщност сега препрочетох и видях, че накрая си добавила нещо за цяла година и се обърках съвсем![]()
Не то не пада изцяло,точно като боя оцветител е.Тоест избледнява цвета и става гадно и затова трябва да се минава.
Иначе имах предвид,че самото количество в шишенцето е напълно достатъчно,за да ти стигне за почти година.
Достъпно,ефтино и не уврежда косата![]()
Хахах, ясно, страшно много ти благодаря![]()
Супер яко е и аз ще потърся гранофорин и ще пробвам
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от chaos_
80% съм убедена,че е.точно на втората снимка се вижда,че вратът и е зелен.или се е боядисала некачествено,или е фотошоп.![]()
*косата може да е била зелена или синя преди това,ама си я е направила и с програма
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз ще използвам темата да питам някой знае ли как се получава лилава коса?![]()
Първоначално написано от chaos_
ааааааааа мацка,може ли твоя снимка с тая коса?
много е яко
Много съм ровила за бои и оцветители от този тип и съм останал с впечетлението,че в България са много оскъдни.Виждала съм единствено бои с едни отенък и са най-вече синьо,зелено,розово и оранжево,Black имат от тях.Иначе такова каквото търси мацката видях в един американски сайт,те имат страхотна гама и имат представители в UK,което общо взето ти спестява някой лев от доставката.Лошото е,че са доста нетрайни (дори самите производители го подчертават) и ако не си обезцветиш косата преди това едва ли ще имат ефект.
@billytalent,лилава боя има почти всяка фирма.Не е нещо особено,тъмно е,но си личи,че е лилаво.Но отново седи проблема с основата,на мен крайният ефект винаги ми е бил с доста червен отенък,въпреки,че трябва да е син.Единствено с Vitality стана приятно лилаво,но там пък проблема ми беше,че не хвана и бях един вид на кичури,но не мисля,че пробема беше от боята.
Само да не е Palette,че е груба грешка,която осъзнах твърде късно.
Wake up late honey,put on your clothes,
take your credit card to the liquor store
That's one for you and two for me by tonight
Абсолютно подкрепям твърдението, че Палете е груба грешка. 3 пъти съм я слагала и 3те пъти не е ставало както трябва (а с Гарниер, например, изобщо нямма такъв проблем).
billytalent.лилаво се получава от пиоктанин![]()
Мерси аз съм пробвала лилава на Палете и нищо не стана,всъщност стана някакъв много странен цвят,видях че и Гарниер имат,но незнам ще се получи ли...а пиоктанин от къде мога да си намеря?![]()
и аз това щях да попитамПървоначално написано от billytalent
![]()
а и няколко въпроса:
дали става хубаво лилаво?
дали може като си изсветля един кичур /с къна съм/ да стане после?
П.П. Знам, че къна не се маха, но аз съм си изсветлявала малки участъци, та имах предвид дали е от значение,че преди изсветленото е било къна,а не боя