- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Синьо-зелена коса
Пиоктанина се взима от аптеката .. и лилавото не става чак толкова хубаво .. забелязва се, че е лилаво обаче е адски бледо. Ддз поне една съученичка се беше правила с пиоктанин и стоеше зле ..![]()
То ,че има фотошоп - има.
Но е използван само за подчертаване на цвета на косата ,може би с colorburn.Цветът на косата не е предобит с фотошоп (:
Верно има наичини,успех на тези които ще опитват (:
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
А пиоктанина на прах ли е или нещо течно и как се използва в смисъл само с него ли се маже или още нещо,аз ще пробвам само да не остана без коса![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Течен е,няма страшно-със сигурност не уврежда толкова колкото боите.А също мога да кажа че лилавото е хубаво и наситено!![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
На мен вече за увреждането не ми пука,моята коса е преживяла много...дано успея да си намеря![]()
Хах бтв ти прави ли си сини с бабешко сребро хД
Айде после ще ни сложиш и снимки да те видим![]()
Не успях да си намеря бабешко среброПървоначално написано от xHARDCANDYx
пробвах с боя,но не ми харесаха сега съм навита за лилаво и тези дни ще пробвам...после ще ти покажа снимка ако има ефект
![]()
Скъпи баби,отпуснете ни малко от вашето чудо за коса![]()
Остави ни малко от боята за косите ниПървоначално написано от brokeninside13
![]()
значи синьото се прави с бабешко сребро?
и наименованието му така ли е или само така му викат??
Така му викат..Май се води сребро за коса,ма бабите като го предържат и става синьо![]()
oo![]()
ми то щом се предържа, значи не е праавилно така, в смисъл процедурата, за да стане синьо, ако е да се държи повече отколкото трябва, не го ща, вече косата достатъчно ми е съсипана, ще си направя един зелен кичур с гранофорин, така ще си "ходи" с червения ми бретон,че не ми се мисли
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ее те косите ни толкова изтърпяли,че тфа ли ще ги сбърка![]()
Споко и аз съм с червен бритон и червени връхчетаПървоначално написано от therichbitch
затова предпочитам синя да се направя
OMG
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
аз чак за 15-тиПървоначално написано от billytalent
,та ако намериш онова синьото- нали ще споделиш
![]()
![]()
как да не уврежда косата бе![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Цвета го постигни с фотошоп, ако наистина искаш нещо синьо-зеленикаво търси в палитрите на фирмите за професионална козметика...
therichbitch ще споделя естествено,ако ти намериш сподели с мен,в моя град по улиците почти всички бабички са с такава коса,мисля да питам някоя от къде го намират
хмм, аз не съм търсила, но съм от Сф, вероятно по-лесно ще се намери, ако си от по- малък град, затова не го намираш вероятно, ще попитам още утре в някоя аптека![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.aroma-bg.com/products/ind...at_id=14&lg=bg
цветовите гами на Арома, мисля че има това което търсите
Мдаа Боровинката и тъмният патладжан не са зле,някой ползвал ли е тази боя и хубава ли еаз не искам кичури,а едната страна да си ми е както сега синьо-черна,а другата примерно лилава,синя или зелена
![]()
е аз за тези на Арома знам че са... задоволително добри =)Първоначално написано от billytalent