- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЛЮБЕНА ! :[
съгласна съм с батето ...Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мила никое момче / мъж не заслужава някое момиче да се променя заради него освен ако не е за добро...Като му го харесваш предложи му да излезнете поговорете си и му кажи че го харесваш...така каот му го кажеш поне няма д аима да се вайкаш какво ще е ако незнае и така![]()
Да се превърнеш в 'кифла'?? Моля те, недей! Има ги достатъчно..
Иначе защо някой път не го попиташ какво ще прави например утре и той би трябвало да се досети, че искаш да излезете, а ако не се досети го питай 'Искаш ли някой път да идем на кафе/кино?' или там квото искаш..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Toва, че не винаги ти отговаря в скайп и др. не означава, че не те харесва или нещо друго.. А ти недей да се променяш - остани си такава, каквато си.. Според мен той по-скоро иска да сте само приятели, или, също като теб, се притеснява от нещо. А ти недей - бъди максимално естествена, за да може той да те види в добра светлина!![]()
.... Недей да ме питаш какво искам.. Не можеш да ми го дадеш.. Освен ако нямаш 1 човал с пари
не е нужно да се променяш заради който и да е..ако те харесва ще е заради самата теб,не заради дрешките и грима...![]()
в случая обаче според мен той те харесва като приятелче,нищо друго...иначе няма смисъл да не отговаря като му пишеш![]()
Скайп - аз обикновенно отговарям с няколко часа закъснение или обикновенно не отговарям (ако не е наложително)
Myspace и други такива - пълни глупости (аз в сумати сайтове съм регнат и не ми се вярва да отговоря на някой)
Сама си направи изводите ( НО има вероятност да не действа като мен)