.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Не се променяй.Това да се променяш заради даден човек е пълна глупост.Ако някой те хареса то трябва да те хареса заради това което си,а не защото се опитваш да приличаш на такава каквато не си.Надявам се разбираш какво искам да кажа.Няма смисъл да се променяш за да го впечатлиш Просто явно човека не обича да общува по нета,щом не ти отговаря.Щом като се държи с теб мило навън излизай по-често говорете си и така,току виж станала работата.
    съгласна съм с батето ...

Сладурана...

Мила никое момче / мъж не заслужава някое момиче да се променя заради него освен ако не е за добро...Като му го харесваш предложи му да излезнете поговорете си и му кажи че го харесваш...така каот му го кажеш поне няма д аима да се вайкаш какво ще е ако незнае и така

Да се превърнеш в 'кифла'?? Моля те, недей! Има ги достатъчно..

Иначе защо някой път не го попиташ какво ще прави например утре и той би трябвало да се досети, че искаш да излезете, а ако не се досети го питай 'Искаш ли някой път да идем на кафе/кино?' или там квото искаш..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    UnDeRgRoUnD
    Toва, че не винаги ти отговаря в скайп и др. не означава, че не те харесва или нещо друго.. А ти недей да се променяш - остани си такава, каквато си.. Според мен той по-скоро иска да сте само приятели, или, също като теб, се притеснява от нещо. А ти недей - бъди максимално естествена, за да може той да те види в добра светлина!
    .... Недей да ме питаш какво искам.. Не можеш да ми го дадеш.. Освен ако нямаш 1 човал с пари

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    не е нужно да се променяш заради който и да е..ако те харесва ще е заради самата теб,не заради дрешките и грима...

в случая обаче според мен той те харесва като приятелче,нищо друго...иначе няма смисъл да не отговаря като му пишеш

Град
    Сливен
    Скайп - аз обикновенно отговарям с няколко часа закъснение или обикновенно не отговарям (ако не е наложително)

Myspace и други такива - пълни глупости (аз в сумати сайтове съм регнат и не ми се вярва да отговоря на някой)

Сама си направи изводите ( НО има вероятност да не действа като мен)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си