.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Запитване предимно към момичетата

Така, тъй като това да разбера какво мисли една жена не е в моята компетенция и едва ли има някой от мъжкия пол, който напълно може да разбере какви ги мъдри една жена бих изкал да отправя запитване към нежната половина от форума.

Ако момиче на моменти проявява абсолютно безразличие към мен, а понякога направо ми се радва. Ако за от най-милото същество се превръща в ледена кралица как бихте протълкували подобно държание, защото аз колкото и да размишлявах по този въпрос не достигнах до задоволяващ отговор.

Да не би аз да съм причината за това двоинствено държание?
    Да не би да иска да ми покаже нещо, което немога да разбера

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Може би като не е в добро настроение си го изкарва на теб.

Харесва те Може би като се прави на "ледена кралица" иска да те накара да и обърнеш внимание
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Харесва те..
    Просто понякога поставяш стени около себе си,не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие .. ;]

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ми всеки си Има моменти когато му е весело и когато му е кофти

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Разкривате ни... И аз правя така,когато искам да видя реакцията на момчето.

Град
    40 Miles from the Sun
    Djanny хахахахахаха.. сетих се за абсолютно същото нещо докато четях темата. ;д

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Djanny
    Харесва те..
    Просто понякога поставяш стени около себе си,не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие .. ;]
    +1
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Просто кифла,която се прави на вафла Мура

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Djanny
    А така тука уцели в десятката и моето мнение.
    ОБАЧЕ не толерирам постоянно такова поведение защото от един момент нататък това почва да се превръща в подигравка с търпението и чувствата на отсрещният човек.
    Може би мацката на автора не се е усетила че вече трябва да спре с проверките.

Според мен пък не те харесва достатъчно и за това се държи добре с теб понякога (когато е в добро настроение) и не толкова добре,когато .. просто не й се занимава с теб.Ако наистина те харесва ще бъде мила през цялото време

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Харесва те Може би като се прави на "ледена кралица" иска да те накара да и обърнеш внимание
    +
    и аз понякога го прая тоя номер
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Грешката ти е, че задаваш този въпрос към женската аудитория. Никоя няма да може да ти отговори на този въпрос, защото дори самите те не знаят "защо" го правят. Ако отношението ти към нея е все едно тя е богиня и всеки път, когато ти изрече името и те помоли да направиш нещо за нея ти се хвърляш като спасителят й.... значи ясно, защо ти ги върти тия номера. Кажи ми, ако греша. Всеки път, когато те потърси за нещо ти си готов. Всеки път се държиш прекалено добре с нея и никога не и отказваш нищо. Кажи ми, че съм прав. Колкото и да повтарят жените,че обичат да им се обръща внимание и да ги третират като кралици толкова това не е вярно. Ако вече си и показал, че я харесваш се отдръпни малко... започни да се срещаш с други за да не мислиш само за нея и като те помоли да направиш нещо за нея кажи, че си зает или някое очевидно оправдание да видиш как ше клъвне.

Не задавай подобни въпроси на момичета, защото няма да получиш адекватен отговор. ( без да се обиждате )

А на въпроса "харесва ли ме или не?" ще си отговориш по горепосочения начин. Ако няма реакция значи си на червено, което ще рече, че трябва окончателно да я забравиш и да се пробваш на друго място.

Кога си прави на недостъпна, а друг път ти се радва?

Град
    във форума
    Айде специалиста по жени рече и отсече , че знае това което и те самите не знаели за себе си
    Аз пък съм от типа жени , които отвръщат на поведението на човека отсреща със същото поведение. Ако ме уважава , ако виждам че държи на мен , ако е отзивчив и проявява разбиране - аз също ще се държа коректно с него , и ще се старая да му е хубаво и да е доволен с мен. И няма да има "въртене на номера" от сорта на да се цупя без да кажа защо.
    И това е факт и винаги съм го практикувала.
    И сека к'во ще ми спориш и ще ми кажеш че няма такова нещо?
    Или ще посъветваш приятелят ми да се отдръпне от мен , защото се държал "прекалено добре"?

Типове момичета всякакви. И да има ти такива дето не знаят какво искат. И ми се струва че "umri" ти си попаднал на някоя такава и сега взе да даваш не много актуални съвети наляво-надясно

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Просто кифла,която се прави на вафла Мура

Мнения много, но все пак истината е някаде там...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Разкривате ни... И аз правя така,когато искам да видя реакцията на момчето.
    И аз и аз Ако я харесваш когато се държи като ледената кралица се направи на ударен, обърни и внимание, питай я кво и има и тей

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от elena_k
    Според мен пък не те харесва достатъчно и за това се държи добре с теб понякога (когато е в добро настроение) и не толкова добре,когато .. просто не й се занимава с теб.Ако наистина те харесва ще бъде мила през цялото време
    Съгласна съм, особено ако и ти проявяваш постоянен интерес към нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мисля да спра да занимавам въпросното момиче с моето перманентно присъствие.

Град
    във форума
    Е ами добре си решил

mrazite ebava se s teb

Град
    [На Метри От Земята]
    мда харесва те.. като не е в настроение си го изкарва на теб.. гушни я и нещата ще се управят, поне при мен тфа винаги помага
    Просто аз

Явно си пада па теб

Ако лошото настроение е на всеки 28 дни, значи е ПМС. Засичай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си