- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запитване предимно към момичетата
Така, тъй като това да разбера какво мисли една жена не е в моята компетенция и едва ли има някой от мъжкия пол, който напълно може да разбере какви ги мъдри една жена бих изкал да отправя запитване към нежната половина от форума.
Ако момиче на моменти проявява абсолютно безразличие към мен, а понякога направо ми се радва. Ако за от най-милото същество се превръща в ледена кралица как бихте протълкували подобно държание, защото аз колкото и да размишлявах по този въпрос не достигнах до задоволяващ отговор.
Да не би аз да съм причината за това двоинствено държание?
Да не би да иска да ми покаже нещо, което немога да разбера![]()
Може би като не е в добро настроение си го изкарва на теб.
Харесва теМоже би като се прави на "ледена кралица" иска да те накара да и обърнеш внимание
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Харесва те..
Просто понякога поставяш стени около себе си,не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие .. ;]
Ми всеки си Има моменти когато му е весело и когато му е кофти![]()
Разкривате ни...![]()
И аз правя така,когато искам да видя реакцията на момчето.
![]()
Djanny хахахахахаха.. сетих се за абсолютно същото нещо докато четях темата. ;д
+1Първоначално написано от Djanny
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Просто кифла,която се прави на вафла Мура
А така тука уцели в десятката и моето мнение.Първоначално написано от Djanny
ОБАЧЕ не толерирам постоянно такова поведение защото от един момент нататък това почва да се превръща в подигравка с търпението и чувствата на отсрещният човек.
Може би мацката на автора не се е усетила че вече трябва да спре с проверките.
Според мен пък не те харесва достатъчно и за това се държи добре с теб понякога (когато е в добро настроение) и не толкова добре,когато .. просто не й се занимава с теб.Ако наистина те харесва ще бъде мила през цялото време![]()
+Първоначално написано от rozovsluncho
и аз понякога го прая тоя номер![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Грешката ти е, че задаваш този въпрос към женската аудитория. Никоя няма да може да ти отговори на този въпрос, защото дори самите те не знаят "защо" го правят. Ако отношението ти към нея е все едно тя е богиня и всеки път, когато ти изрече името и те помоли да направиш нещо за нея ти се хвърляш като спасителят й.... значи ясно, защо ти ги върти тия номера. Кажи ми, ако греша. Всеки път, когато те потърси за нещо ти си готов. Всеки път се държиш прекалено добре с нея и никога не и отказваш нищо. Кажи ми, че съм прав. Колкото и да повтарят жените,че обичат да им се обръща внимание и да ги третират като кралици толкова това не е вярно. Ако вече си и показал, че я харесваш се отдръпни малко... започни да се срещаш с други за да не мислиш само за нея и като те помоли да направиш нещо за нея кажи, че си зает или някое очевидно оправдание да видиш как ше клъвне.
Не задавай подобни въпроси на момичета, защото няма да получиш адекватен отговор. ( без да се обиждате )
А на въпроса "харесва ли ме или не?" ще си отговориш по горепосочения начин. Ако няма реакция значи си на червено, което ще рече, че трябва окончателно да я забравиш и да се пробваш на друго място.
Айде специалиста по жени рече и отсече , че знае това което и те самите не знаели за себе си![]()
Аз пък съм от типа жени , които отвръщат на поведението на човека отсреща със същото поведение. Ако ме уважава , ако виждам че държи на мен , ако е отзивчив и проявява разбиране - аз също ще се държа коректно с него , и ще се старая да му е хубаво и да е доволен с мен. И няма да има "въртене на номера" от сорта на да се цупя без да кажа защо.
И това е факт и винаги съм го практикувала.
И сека к'во ще ми спориш и ще ми кажеш че няма такова нещо?![]()
Или ще посъветваш приятелят ми да се отдръпне от мен , защото се държал "прекалено добре"?![]()
Типове момичета всякакви. И да има ти такива дето не знаят какво искат. И ми се струва че "umri" ти си попаднал на някоя такава и сега взе да даваш не много актуални съвети наляво-надясно![]()
Мнения много, но все пак истината е някаде там...![]()
И аз и азПървоначално написано от slun4ice_90
Ако я харесваш когато се държи като ледената кралица се направи на ударен, обърни и внимание, питай я кво и има и тей
![]()
Съгласна съм, особено ако и ти проявяваш постоянен интерес към нея.Първоначално написано от elena_k
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мисля да спра да занимавам въпросното момиче с моето перманентно присъствие.![]()
Е ами добре си решил![]()
mrazite ebava se s teb
мда харесва те.. като не е в настроение си го изкарва на теб.. гушни я и нещата ще се управят, поне при мен тфа винаги помага![]()
Просто аз
Явно си пада па теб![]()
Ако лошото настроение е на всеки 28 дни, значи е ПМС. Засичай.