.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Град
    Бикини-Ботъм
    Мисля че почти всички,ако не и всички момичета постъпват така понякога.Някои несъзнателно,други нарочно.Аз съм постъпвала така,когато съм се колебаела в чувствата си или когато съм се чувствала несигурна..
    Но мисля,че те харесва.Само тогава едно момиче се държи така.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Айде специалиста по жени рече и отсече , че знае това което и те самите не знаели за себе си
    Аз пък съм от типа жени , които отвръщат на поведението на човека отсреща със същото поведение. Ако ме уважава , ако виждам че държи на мен , ако е отзивчив и проявява разбиране - аз също ще се държа коректно с него , и ще се старая да му е хубаво и да е доволен с мен. И няма да има "въртене на номера" от сорта на да се цупя без да кажа защо.
    И това е факт и винаги съм го практикувала.
    И сека к'во ще ми спориш и ще ми кажеш че няма такова нещо?
    Или ще посъветваш приятелят ми да се отдръпне от мен , защото се държал "прекалено добре"?

Типове момичета всякакви. И да има ти такива дето не знаят какво искат. И ми се струва че "umri" ти си попаднал на някоя такава и сега взе да даваш не много актуални съвети наляво-надясно
    Нормално е да има отзвук след това, което написах.. особено в тоя форум. Не карам никой да ми вярва, просто си казвам мнението, което е подкрепено с личен опит и случаи с мои приятели и познати. Големи умозаключения си правиш, че съм попаднал на "някоя такава" и сега раздавам съвети.. не е точно така. Само ще кажа, че винаги, когато единия гони, другият бяга. Авторът сам да решава за себе си. А с теб не искам да споря.

Жените просто не знаят какво точно искат !!!!

Цитирай Първоначално написано от Moonchild
    А мъжете знаят?
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Мега фен
    Град
    <3
    Клишета...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Айде специалиста по жени рече и отсече , че знае това което и те самите не знаели за себе си
    Аз пък съм от типа жени , които отвръщат на поведението на човека отсреща със същото поведение. Ако ме уважава , ако виждам че държи на мен , ако е отзивчив и проявява разбиране - аз също ще се държа коректно с него , и ще се старая да му е хубаво и да е доволен с мен. И няма да има "въртене на номера" от сорта на да се цупя без да кажа защо.
    Или ще посъветваш приятелят ми да се отдръпне от мен , защото се държал "прекалено добре"?

Типове момичета всякакви. И да има ти такива дето не знаят какво искат. И ми се струва че "umri" ти си попаднал на някоя такава и сега взе да даваш не много актуални съвети наляво-надясно
    Нормално е да има отзвук след това, което написах.. особено в тоя форум. Не карам никой да ми вярва, просто си казвам мнението, което е подкрепено с личен опит и случаи с мои приятели и познати. Големи умозаключения си правиш, че съм попаднал на "някоя такава" и сега раздавам съвети.. не е точно така. Само ще кажа, че винаги, когато единия гони, другият бяга. Авторът сам да решава за себе си. А с теб не искам да споря.
    Че и аз не споря с теб бе човек
    И аз си казвам мнението , давайки пример , действителен , съществуващ , от личен опит , който пък доказва противоположното на твоето твърдение.
    Което пък веднага разбива теорията , че ВСИЧКИ били такива , и че всички въртели номера , щото се държали прекалено добре с тях.

И ми се стори странно , при въпрос , зададен към и отнасящ се до мисленето и разбиранията на женския пол , да се включи някой от мъжкия пол , и да твърди , че те жените не знаели , па той знаел

Тука малко ми осквернихте темичката с тези спорове за мъжете и жените, което е излишно, при положение че всяка страна защитава своята гледна точка и така никога няма да се достигне консенсус по темата .

Нека и аз да се отклоня. Според мен мъжете по просто и ясно набелязват своята цел, но повечето незнаят как да я постигнат (включително и аз). Апък момичетата се лутат и се чудят какво искат и колкото повече мислят, толкова повече се объркват.

Но не можем да сложим всички под общ знаменател все пак

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от umri

Че и аз не споря с теб бе човек
    И аз си казвам мнението , давайки пример , действителен , съществуващ , от личен опит , който пък доказва противоположното на твоето твърдение.
    Което пък веднага разбива теорията , че ВСИЧКИ били такива , и че всички въртели номера , щото се държали прекалено добре с тях.

И ми се стори странно , при въпрос , зададен към и отнасящ се до мисленето и разбиранията на женския пол , да се включи някой от мъжкия пол , и да твърди , че те жените не знаели , па той знаел
    Ем кака не ми се спори ти ги разбираш най-добре. Съгласявам се с теб.

Град
    Nowhere
    Аз пък мисля,че играе игрички. За да не мислиш,че си заковал мадамата. Нещо като "доброто ченге" и "лошото ченге" (кофти пример) . Надявам се,че ме разбра. Но ако прекалява,я остави да си се прави на интересна. Сигурно около теб има и други момичета,които си заслужават. Не позволявай да те правят на идиот,такива момчета не вдъхват респект

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Единственото нещо, което ми се струва логично е да страда от раздвоение на личността.

Случайно да си забелязвал да отговаря на друго име, или да проявява нескрит интерес към световната политическа сцена?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Може би не е сигурна .. Покажи и ,че я искаш .. и след това не я търси.. ако не те потърси .. остави я .. ако те потърси , дръж се леко на разстояние . Нека малко и тя да върви след теб .
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Град
    Where streets have no name
    Ми...
    Сложен въпрос.
    Понякога, когато се поотпусна, момченцето ми започва да се успокоява и да не е толкова заинтересован. Това ме дразни и започвам и аз да се държа хладно. Друг път не ми е до лигавщини, друг път ми е весело да го гледам как се мъчи, а най се смея като се нацупи и той и си тръгне, чака ме, чака ме и после му писва и идва при мен
    Но го обичам, повече от всичко на тоя свят, макар че не му го показвам мн сполучливо. Но ефектът е да не ставаш банален и като казваш нещо, да направи впечатление.
    На мацката може просто да не й е ден. Такива сме луди жените, но мъжете са недосетливи и не разбират, че имаме нужда само от мъничко подкрепа и любов...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Просто кифла,която се прави на вафла Мура
    съгласна
    мацката не знае какво иска или по-точно не знае къде я сърби и как да се почеше остави я да порастне и си намери по-голямо на акъл същество

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не знае какво иска ... Покажи й какво може да загуби ако продължи така да се държи и дано да се осъзнае на време ...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Клишета...
    Жена съм,от личен опит го казвам

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Цитирай Първоначално написано от Djanny
    Харесва те..
    Просто понякога поставяш стени около себе си,не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие .. ;]
    +1
    "Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
    LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Bvlgar
    Тука малко ми осквернихте темичката с тези спорове за мъжете и жените, което е излишно, при положение че всяка страна защитава своята гледна точка и така никога няма да се достигне консенсус по темата .

Нека и аз да се отклоня. Според мен мъжете по просто и ясно набелязват своята цел, но повечето незнаят как да я постигнат (включително и аз). Апък момичетата се лутат и се чудят какво искат и колкото повече мислят, толкова повече се объркват.

Но не можем да сложим всички под общ знаменател все пак
    леле човек не подозираш колко си прав.
    вероятно момичето те харесва, но не знаем ти как се държиш с нея, а това е важно, защото това нейно дъжание може да е реакция на твоето поведение искам да кажа, че ако ти веднъж я гледаш, а др път си безразличен.. няма как да е надяваш на др поведение от нея, но знай че може би е харесва
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Запитване предимно към момичетата

Цитирай Първоначално написано от Bvlgar
    Да не би да иска да ми покаже нещо, което немога да разбера
    Най-вероятно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Островът на изкушението
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Харесва те Може би като се прави на "ледена кралица" иска да те накара да и обърнеш внимание

напълно съгласна

Мега фен Аватара на teenems
    еми сигурно има само симпатия и нищо повече .
    аз веднъж също бях така с един и имах само симпатия към него .
    но повечето пъти се държах добре с него ,той може да си е мислил нещо ,щото искаше да ме целува и др. идиотщини ,но аз не исках.
    просто ме кефеше като човек ,а той си е помислил друго
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

^ Всичко това, или просто мацката е Близнаци.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Разкривате ни... И аз правя така,когато искам да видя реакцията на момчето.

и аз съм така на моменти.. когато не съм в добро настроение си го изкарвам на най - близките ми хора.. нормално е
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Труден характир или просто лигла.Страхува се да не бъде наранена или просто си го изкарва на теб.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мърла, не я харесвам нейната тактика. И момчета го праявят това, досадно е. Ама иначе си те харесва, две мнения по въпроса няма..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си