- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запитване предимно към момичетата
Мисля че почти всички,ако не и всички момичета постъпват така понякога.Някои несъзнателно,други нарочно.Аз съм постъпвала така,когато съм се колебаела в чувствата си или когато съм се чувствала несигурна..![]()
Но мисля,че те харесва.Само тогава едно момиче се държи така.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Нормално е да има отзвук след това, което написах.. особено в тоя форум. Не карам никой да ми вярва, просто си казвам мнението, което е подкрепено с личен опит и случаи с мои приятели и познати. Големи умозаключения си правиш, че съм попаднал на "някоя такава" и сега раздавам съвети.. не е точно така. Само ще кажа, че винаги, когато единия гони, другият бяга. Авторът сам да решава за себе си. А с теб не искам да споря.Първоначално написано от BlackWings
Жените просто не знаят какво точно искат !!!!
А мъжете знаят?Първоначално написано от Moonchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Клишета...Първоначално написано от Moonchild
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Че и аз не споря с теб бе човекПървоначално написано от umri
И аз си казвам мнението , давайки пример , действителен , съществуващ , от личен опит , който пък доказва противоположното на твоето твърдение.
Което пък веднага разбива теорията , че ВСИЧКИ били такива , и че всички въртели номера , щото се държали прекалено добре с тях.
И ми се стори странно , при въпрос , зададен към и отнасящ се до мисленето и разбиранията на женския пол , да се включи някой от мъжкия пол , и да твърди , че те жените не знаели , па той знаел![]()
Тука малко ми осквернихте темичката с тези спорове за мъжете и жените, което е излишно, при положение че всяка страна защитава своята гледна точка и така никога няма да се достигне консенсус по темата.
Нека и аз да се отклоня. Според мен мъжете по просто и ясно набелязват своята цел, но повечето незнаят как да я постигнат (включително и аз). Апък момичетата се лутат и се чудят какво искат и колкото повече мислят, толкова повече се объркват.
Но не можем да сложим всички под общ знаменател все пак![]()
Ем кака не ми се спори ти ги разбираш най-добре. Съгласявам се с теб.Първоначално написано от BlackWings
Аз пък мисля,че играе игрички. За да не мислиш,че си заковал мадамата. Нещо като "доброто ченге" и "лошото ченге" (кофти пример) . Надявам се,че ме разбра. Но ако прекалява,я остави да си се прави на интересна. Сигурно около теб има и други момичета,които си заслужават. Не позволявай да те правят на идиот,такива момчета не вдъхват респект![]()
Единственото нещо, което ми се струва логично е да страда от раздвоение на личността.
Случайно да си забелязвал да отговаря на друго име, или да проявява нескрит интерес към световната политическа сцена?
Може би не е сигурна .. Покажи и ,че я искаш .. и след това не я търси.. ако не те потърси .. остави я .. ако те потърси , дръж се леко на разстояние .Нека малко и тя да върви след теб .
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Ми...![]()
Сложен въпрос.
Понякога, когато се поотпусна, момченцето ми започва да се успокоява и да не е толкова заинтересован. Това ме дразни и започвам и аз да се държа хладно. Друг път не ми е до лигавщини, друг път ми е весело да го гледам как се мъчи, а най се смея като се нацупи и той и си тръгне, чака ме, чака ме и после му писва и идва при мен![]()
Но го обичам, повече от всичко на тоя свят, макар че не му го показвам мн сполучливо. Но ефектът е да не ставаш банален и като казваш нещо, да направи впечатление.
На мацката може просто да не й е ден. Такива сме луди жените, но мъжете са недосетливи и не разбират, че имаме нужда само от мъничко подкрепа и любов...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
съгласнаПървоначално написано от golqmumnik
![]()
мацката не знае какво иска или по-точно не знае къде я сърби и как да се почешеостави я да порастне и си намери по-голямо на акъл същество
Не знае какво иска ...![]()
Покажи й какво може да загуби ако продължи така да се държи и дано да се осъзнае на време ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Жена съм,от личен опит го казвамПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
леле човек не подозираш колко си прав.Първоначално написано от Bvlgar
вероятно момичето те харесва, но не знаем ти как се държиш с нея, а това е важно, защото това нейно дъжание може да е реакция на твоето поведениеискам да кажа, че ако ти веднъж я гледаш, а др път си безразличен.. няма как да е надяваш на др поведение от нея, но знай че може би е харесва
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Най-вероятно.Първоначално написано от Bvlgar
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
еми сигурно има само симпатия и нищо повече .
аз веднъж също бях така с един и имах само симпатия към него .
но повечето пъти се държах добре с него ,той може да си е мислил нещо ,щото искаше да ме целува и др. идиотщини ,но аз не исках.
просто ме кефеше като човек ,а той си е помислил друго
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^ Всичко това, или просто мацката е Близнаци.
и аз съм така на моменти.. когато не съм в добро настроение си го изкарвам на най - близките ми хора.. нормално е
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Труден характир или просто лигла.Страхува се да не бъде наранена или просто си го изкарва на теб.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Мърла, не я харесвам нейната тактика. И момчета го праявят това, досадно е. Ама иначе си те харесва, две мнения по въпроса няма..