Грешката ти е, че задаваш този въпрос към женската аудитория. Никоя няма да може да ти отговори на този въпрос, защото дори самите те не знаят "защо" го правят. Ако отношението ти към нея е все едно тя е богиня и всеки път, когато ти изрече името и те помоли да направиш нещо за нея ти се хвърляш като спасителят й.... значи ясно, защо ти ги върти тия номера. Кажи ми, ако греша. Всеки път, когато те потърси за нещо ти си готов. Всеки път се държиш прекалено добре с нея и никога не и отказваш нищо. Кажи ми, че съм прав. Колкото и да повтарят жените,че обичат да им се обръща внимание и да ги третират като кралици толкова това не е вярно. Ако вече си и показал, че я харесваш се отдръпни малко... започни да се срещаш с други за да не мислиш само за нея и като те помоли да направиш нещо за нея кажи, че си зает или някое очевидно оправдание да видиш как ше клъвне.

Не задавай подобни въпроси на момичета, защото няма да получиш адекватен отговор. ( без да се обиждате )

А на въпроса "харесва ли ме или не?" ще си отговориш по горепосочения начин. Ако няма реакция значи си на червено, което ще рече, че трябва окончателно да я забравиш и да се пробваш на друго място.