- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя след къна?
Здравейтеот няколко месеца се каносвам с черна къна,но тъй като ми омръзна съм решила да пробвам да се боядисам светло кестеняво,Мислите ли ,че цвета ще се получи или въобще няма да хване?
На мен са ми казвали, че не хваща след къна![]()
Няма да ти хване нищо докато не ти израсте изцяло къната. Поне при мен не се хвана нищо и се отказах.
Няма да те хване къна се маха единствено когато израсте истинската ти коса..демек или се постригеваш мноооого късо и чакаш да порасне или просто си чакаш без да я режешаз също съм с каносана черна кратуна и сега мнооого съжелявам ноо е късно
![]()
а ако пробвам с кестенява кана>?Първоначално написано от mysticinside
Цвета на каната не е от значение. След кана, боя не хваща.
Така е ... не хваща... трябва или да ти израсте или след супер много време когато се е измила достатъчно къната .... В някво предаване гледах, че това е така понеже... боята все едно попива в косъма един вид, докато къната се залепя все едно около него ии..за това не хващало след като се къносаш...
Ми бая трябва да почакаш...на мен не ми личеше изобщо, че имах кана, в смисъл беше паднала вече горе долу и пак не ми хвана...баш да израсте - не, но бая трябва да изчакаш...
И недей да пробваш (като мен, аз си мислех, че ще хване, но.. ) само ще изхабиш боята, и косата...![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Мисля, че пак няма да хване. И моята коса беше на петна..В смисъл беше израстнала вече и това ми беше целта да си боядисам кафявото, но не хвана![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Еми, ако искаш пробвай(може пък на теб да ти хване) , но по-добре изчакай малко![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Аз се мацотех с къна преди и след това с боя. Хвана да, но след 2-3 измивания боята пада иии отдолу косата ми става .... червена. До ден днешен не мога да си оправя косата вечее 3 месеца не съм я тормозила с нищо и съм оставила да расте моята, само че при мен проблема е че се боядисвах кестенява а косата ми е тъмно русо (бие на сиво).![]()