.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Боя след къна?

Здравейте от няколко месеца се каносвам с черна къна,но тъй като ми омръзна съм решила да пробвам да се боядисам светло кестеняво,Мислите ли ,че цвета ще се получи или въобще няма да хване?

На мен са ми казвали, че не хваща след къна

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Няма да ти хване нищо докато не ти израсте изцяло къната. Поне при мен не се хвана нищо и се отказах.

Няма да те хване къна се маха единствено когато израсте истинската ти коса..демек или се постригеваш мноооого късо и чакаш да порасне или просто си чакаш без да я режеш аз също съм с каносана черна кратуна и сега мнооого съжелявам ноо е късно

Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    Няма да те хване къна се маха единствено когато израсте истинската ти коса..демек или се постригеваш мноооого късо и чакаш да порасне или просто си чакаш без да я режеш аз също съм с каносана черна кратуна и сега мнооого съжелявам ноо е късно
    а ако пробвам с кестенява кана>?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цвета на каната не е от значение. След кана, боя не хваща.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Така е ... не хваща... трябва или да ти израсте или след супер много време когато се е измила достатъчно къната .... В някво предаване гледах, че това е така понеже... боята все едно попива в косъма един вид, докато къната се залепя все едно около него ии..за това не хващало след като се къносаш...

Повече от фен
    Ми бая трябва да почакаш...на мен не ми личеше изобщо, че имах кана, в смисъл беше паднала вече горе долу и пак не ми хвана...баш да израсте - не, но бая трябва да изчакаш...
    И недей да пробваш (като мен, аз си мислех, че ще хване, но.. ) само ще изхабиш боята, и косата...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    дам, и аз не те съветвам да пробваш. надали нещо ще стане.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    +
    С разликата,че аз не съжалявам,защото моята почти израстна и имам само по върховете
    Обичам те <3 !!!

Аз имам подобен проблем къносъх се черна но не станах цялата черна на места остана моята коса ако се боядисам поне там където е моята коса ще хване ли

Повече от фен
    Мисля, че пак няма да хване. И моята коса беше на петна..В смисъл беше израстнала вече и това ми беше целта да си боядисам кафявото, но не хвана
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Благодаря много в такъв случай ще чакам ....

Повече от фен
    Еми, ако искаш пробвай(може пък на теб да ти хване) , но по-добре изчакай малко
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!

Аз се мацотех с къна преди и след това с боя. Хвана да, но след 2-3 измивания боята пада иии отдолу косата ми става .... червена. До ден днешен не мога да си оправя косата вечее 3 месеца не съм я тормозила с нищо и съм оставила да расте моята, само че при мен проблема е че се боядисвах кестенява а косата ми е тъмно русо (бие на сиво).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си