- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- SAMSUNG E250 !!!!!
Как да си го отключа иска ми Network Code ?!?!![]()
Кое да отключиш? Обясни по-конкретно, боб ли да мятаме.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нали съм писал админе ако щеш и леща мятай голям хумор няма що.
Network Code
КОГА И КЪДЕ ТИ ГО ИСКА ТОЯ КОД?
И КАКВО СЕ ОПИТВАШ ДА НАПРАВИШ?
Думите Network Code може да значат 83489042 неща.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ГСМ-а не е от БГ разкодиран е слагам картата всичко е ок после ми иска този код този код го иска за да разпознае сим картата гледах в нета при много хора има такъв проблем. Кода ми тряба за да разпознае сим картата има начини гледах ги в нета но не можах мн мн да цакна за ко става въпрос![]()
Питай тоя, дето ти го е разкодирвал.
Или пробвай с четири нули или девятки.
хаха![]()
1. вмъкнете този код * 7465625 * 28782 # без SIM карта.
2 телефонът ще ви покаже съобщение на защитените активирана, натиснете OK
3. поставете отново същия код без SIM карта.
4. Сега поставени във вашата СИМ-карта.
5. когато сте поставени в различни SIM карта (мрежа), телефонът ще ви попита за код, въведете всички от 0 на телефона ще работи по мрежата, се ползват.
Ползвах това не стана ако някой намери нещо действащо![]()
Няма да успееш.
Разкодирвал съм Самсунг, ако това се опитваш да направиш и ако мислиш, че става ей така...![]()
Трябва ти генератор за Самсунг според Имея-ти и след това комбинация за сервизното меню, която определено не е тази ;д
Ми нз колко си го правил и не е тази да аз намерих коя е но нещо не става пак нз защо при други е станало![]()
1. First do a CUSTOM reset: *2767*2878#
2. Take a wrong network SIM (which the phone wont accept) and insert it whilst the phone is ON, without taking the battery out.
3. Make a FULL reset: *2767*3855#
5. The phone should reboot working with "wrong" sim inside, and it will accept it.
6. Change the NCK password to 8 zeros: *7465625*638*00000000*00000000#
7. Disable network lock: #7465625*638*00000000#
Това еама при мен не стана
![]()
Нали телефона беше "уж" разкодиран?!?! Явно не е както трабва...Първоначално написано от momchence_89
![]()
Явно е така...Първоначално написано от momchence_89
![]()
Просто достатъчно неясно си се изразил явно.
Направо търкайте темата нз какво срамно има да си признаеш че не знаеш за какво става въпрос и не можеш да помогнеш![]()
Все пак благодаря![]()
Ти си егати прицата бе мен.
67483 пъти ти казахме да опишеш каквто точно са ти правили на телефона, на теб каква ти е иядетя и накрая как стигаш до това съобщение.
Кодиран/разкодиран ли е.
Някъв код искал, слагал сим картата..
Може да ти иска код за сим карта. Код за телефона. Код за разкодирване...
Разбираш ли ги тез неща.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ще моежеш ли да ми помогнеш.
Според мен НЕ.
Защото от това което написах с кодове май нищо не ти говори![]()
Благодаря ти за помоща която искаш да ми окажеш оценявам го![]()
Първоначално написано от momchence_89
Човече аз бях готов да ти помогна и предполагам щяхме да решим проблема ти, но поради факта, че не обясни точно какво си правил на телефона и това, че се правиш на "голямата работа" и големия разбирач - няма да си мръдна пръста за теб!!! :P![]()
![]()
Аре със здраве...
Щом така мислиш - здраве да е
![]()
В смисъл иска ти този код, когато тръгнеш да си включваш телефона, така ли?![]()