.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Моля ви за мнение

Моля ви за вашето мнение... знам, че постъпихме много глупаво и безотговорно. Правихме го без презерватив няколко пъти, като нито веднъж не свърши в мен. Страх ме е да не е станала беля. Заклевам се, че ако не е ще го правим само с презерватив и повече няма да се съгласявам на такива неща. Правих си тест, който беше отрицателен, но от последния полов акт са минали 5-6 дни. Тъкмо до 2-3 дни трябва да ми дойде и имам всички симптоми. Знам, че има вероятност... въпросът ми не е този. Въпросът ми е дали щом имам симптомите за цикъл мога да се успокоя поне малко, защото не знам къде се намирам.
    Моля ви само за мнение. Знам, че ще отнеса и нападки. Заслужавам си ги.

П.С:аз съм на 18, а той на 20.

Град
    ВаРнАаАа
    Ако след всеки път сте се измивали, едва ли има някакъв проблем.

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Ако след всеки път сте се измивали, едва ли има някакъв проблем.
    Права е! Не трябва да остават отпечатъци

Не , не. Ние си го правихме по веднъж. Не е имало 2-ри път за един ден.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE
    Аааа е тогава какво се шашкаш? Вероятността е много малка. Защо сте го правили няколко пъти без, а ти после се притесняваш?

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Аааа е тогава какво се шашкаш? Вероятността е много малка. Защо сте го правили няколко пъти без, а ти после се притесняваш?
    Защото му се навих на "желанията". Много глупава постъпка от моя страна, но наистина ако не е станало нищо, повече никакви компромиси. Не съм спала няколко вечери заради това... сигурно има да не спя още.

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Мацка ,стига си се самообвинявала.Всички ги знаем мъжете. Щом теста е бил отрицателен явно гафа не е станал.Щом и съвестно си се мила след всеки път значи няма и голям шанс да си забременяла от предеякулационна (Май обърках една - две букви) течност.Успокой се и поговори с момчето за презервативите.
    Мерси много, успокоихте ме поне до някаква степен.
    А за разговора с него... хич няма какво да говорим. Като не е съгласен, аз няма да си тровя нервите с това. Буквално шашкането при едно такова нещо е голямо. Не искам да го преживявам никога повече.

Такаа, спокойно бих ти казала аз :P
    Щом си на 18, това означава, че имаш цикъл от доста време, следователно трябва да ти е относително редовен. Това, както и изчисленията ми, ме навеждат на мисълта, че не си била в овулация. Можеш да забременееш само, ако си в овулация, затова не би трябвало да се тревожиш. А и както сигурно знаеш, стресът води до закъснение на цикъла, така че се успокой, за да не се стряскаш още повече, ако ти закъснее.

А има ли значение ако единият ми яйчник е кистозен или това не влияе?

Град
    ВаРнАаАа
    А има ли значение ако единият ми яйчник е кистозен или това не влияе?
    Не

Re: Моля ви за мнение

Няма от какво да се притесняваш

Супер фен Аватара на fenasf
    Намисли си хубаво име за детето...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Да, мерси.

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Не плаши момичето бе

Всичко е наред не се шашкай. Relax!

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Спокойно аз също съм на 18 и правя секс с приятеля си без предпазни средства от 2 години насам и никога нищо не е ставало. Не че не може да стане гаф, но след като не е свършил в теб вероятността е много малка.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

А кога най-рано мога да си направя тест, който да даде точен отговор и кой тест е най-добрият?

Град
    там където си излишен!
    не се безпокой и според мен няма нищо

лично аз го правя с моя от 1год без презерватив и не е свършвал в мен както твоя не е такаче без паника
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Re: Моля ви за мнение

Моля ви за вашето мнение... знам, че постъпихме много глупаво и безотговорно. Правихме го без презерватив няколко пъти, като нито веднъж не свърши в мен. Страх ме е да не е станала беля. Заклевам се, че ако не е ще го правим само с презерватив и повече няма да се съгласявам на такива неща. Правих си тест, който беше отрицателен, но от последния полов акт са минали 5-6 дни. Тъкмо до 2-3 дни трябва да ми дойде и имам всички симптоми. Знам, че има вероятност... въпросът ми не е този. Въпросът ми е дали щом имам симптомите за цикъл мога да се успокоя поне малко, защото не знам къде се намирам.
    Моля ви само за мнение. Знам, че ще отнеса и нападки. Заслужавам си ги.

П.С:аз съм на 18, а той на 20.
    Нали не е свършил в тебе , няма страшно

Моля ви препоръчайте някой добър тест... ако има нещо да засече Вече треперя цялата от страх и паника. Моля ви

Голям фен
    чувството ти ми е познато и аз съм се шакала и то цели 2 пъти, но всичко е само паника ! ако момчето се контролира и е достатъчно отговорно всичко е ОК както ти каза той не е свършвал вътре и не сте повтаряли, което е мн важно според мен нямаш повод за притеснение

Моля ви препоръчайте някой добър тест... ако има нещо да засече Вече треперя цялата от страх и паника. Моля ви

Голям фен
    surecheck

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    surecheck
    Точно него си правих. Отрицателен излезе.

Щом е отрицателен,значи не си.Спокойно...дишай...2 отрицателни теста имаш все пак! И другият път С презерватив!

Добре, още не ми е дошло. Вече не знам какво да правя... и да мисля. Приятелят ми каза, че е сигурно че не е станал гаф. Говорих с приятелки, които ме успокоиха, обаче все съм в паника. А симптомите ги имам, само дето цикълът липсва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си