.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    Пловдив
    споко не му е дошло времето на малкото копеле още...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE
    Добре, още не ми е дошло. Вече не знам какво да правя... и да мисля. Приятелят ми каза, че е сигурно че не е станал гаф. Говорих с приятелки, които ме успокоиха, обаче все съм в паника. А симптомите ги имам, само дето цикълът липсва.
    Aко продължаваш да се притесняваш може да закъснее още дни,затова се успокой не си бременна! Не забравай,че имаш 2 ОТРИЦАТЕЛНИ теста..това би трябвало да те успокои!

първото което е трябва да са минали 14 дена за да покаже теста правилно... второто което не си била в овулация така че шанса е много минимален... ако искаш пробвай един бабешки трик,но съм чела че е точен и все пак показва по-рано от теста вместо да чакаш 14 дни,та пишкаш в чаша със сода за хляб и ако шупне си бременна,ако не не си тези които не вярват и ще почнат да ме упрекват да си го спестят, не знам до колко действа,но по възрастни жени са го пробвали,чела съм го и по други форуми,не пречи да опиташ

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от desimikalsen
    първото което е трябва да са минали 14 дена за да покаже теста правилно... второто което не си била в овулация така че шанса е много минимален... ако искаш пробвай един бабешки трик,но съм чела че е точен и все пак показва по-рано от теста вместо да чакаш 14 дни,та пишкаш в чаша със сода за хляб и ако шупне си бременна,ако не не си тези които не вярват и ще почнат ме упрекват да си го спестят, не знам до колко действа но по възрастни жени са го пробвали,чела съм го и по други форуми,не пречи да опиташ
    Не 14, а 7!

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от desimikalsen
    първото което е трябва да са минали 14 дена за да покаже теста правилно... второто което не си била в овулация така че шанса е много минимален... ако искаш пробвай един бабешки трик,но съм чела че е точен и все пак показва по-рано от теста вместо да чакаш 14 дни,та пишкаш в чаша със сода за хляб и ако шупне си бременна,ако не не си тези които не вярват и ще почнат ме упрекват да си го спестят, не знам до колко действа но по възрастни жени са го пробвали,чела съм го и по други форуми,не пречи да опиташ
    Не 14, а 7!
    ще имаш да вземаш Имайте предвид, че Surecheck гарантира над 99% точност на резултата, още на първия ден от закъснението или поне 14 дни след последния полов ...

Повече от фен Аватара на YourPoison

Re: Моля ви за мнение

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Няма от какво да се притесняваш

Град
    Planet Vegeta

Re: Моля ви за мнение

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Няма от какво да се притесняваш
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Много ми е интересно как става тая работа,значи като момичето е на 18,спокойно няма..не си бременна,а иначе ако е някой на 15-16 и започвате да критикувате и да се ебавате,просто не разбирам тази дискриминация,тя щото е по-голяма е по-различна ли? Пък и винаги критикувате че почнали някои си да правят секс на 13-14 докато в секс лексикона повечето са отговорили точно това...възмутена съм,а колкото по темата възможността да си бременна е много много ама много малка,защото от тази предеякулационна течност шанса е като при стерилен мъж,е някои мъже са си даровити при оплождането ама те са рядкост спокс

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от lololilitka
    Много ми е интересно как става тая работа,значи като момичето е на 18,спокойно няма..не си бременна,а иначе ако е някой на 15-16 и започвате да критикувате и да се ебавате,просто не разбирам тази дискриминация,тя щото е по-голяма е по-различна ли? Пък и винаги критикувате че почнали някои си да правят секс на 13-14 докато в секс лексикона повечето са отговорили точно това...възмутена съм,а колкото по темата възможността да си бременна е много много ама много малка,защото от тази предеякулационна течност шанса е като при стерилен мъж,е някой мъже са си даровити при оплождането ама те са рядкост спокс
    И аз забелязах, че във въпросният секс лексикон, повечето пишат, че са били на 14-15 когато са изгубили девствеността си, а инъче обвиняват някои хора.

Много ми е интересно как става тая работа,значи като момичето е на 18,спокойно няма..не си бременна,а иначе ако е някой на 15-16 и започвате да критикувате и да се ебавате,просто не разбирам тази дискриминация,тя щото е по-голяма е по-различна ли? Пък и винаги критикувате че почнали някои си да правят секс на 13-14 докато в секс лексикона повечето са отговорили точно това...възмутена съм,а колкото по темата възможността да си бременна е много много ама много малка,защото от тази предеякулационна течност шанса е като при стерилен мъж,е някой мъже са си даровити при оплождането ама те са рядкост спокс
    И аз забелязах, че във въпросният секс лексикон, повечето пишат, че са били на 14-15 когато са изгубили девствеността си, а инъче обвиняват някои хора.
    така е ...

Град
    Planet Vegeta
    БЕЗСРАМНИЦИ!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Да уточня. Правила съм си само един тест. Ако не ми дойде до 2-3 дни ще направя пак.
    А това със содата ще го пробвам.

Град
    ВаРнАаАа
    Да уточня. Правила съм си само един тест. Ако не ми дойде до 2-3 дни ще направя пак.
    Не разчитай особено много на бабините трикове.

Като удавник за сламка съм

Град
    ВаРнАаАа
    Като удавник за сламка съм
    Милата Виж не се притеснявай! Бас държа, че на почти всяко момиче му се е случвало да се панира за такова нещо. Както и на мен, признавам си. Те бебетата не стават ей така! Наистина не трябва да се притесяваш... и аз от сега нататъка няма да го правя, защото щях да си съсипя здравето за нищо. Недей..няма смисъл.

Мерси! Дано да си права. Аз ще се съсипя от паниката и напрежението, което допълнително ще забави цикъла, ако такъв ще ми идва.
    И аз все си мисля, че няма за какво да се притеснявам, обаче тия дни пак ще си правя тест.

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    споко не му е дошло времето на малкото копеле още...
    след 9 месеца ако не е дошло още му мисли...

Мерси! Дано да си права. Аз ще се съсипя от паниката и напрежението, което допълнително ще забави цикъла, ако такъв ще ми идва.
    И аз все си мисля, че няма за какво да се притеснявам, обаче тия дни пак ще си правя тест.
    Сама казваш,че паниката и напрежението ще забавят цикъла ти.. затова СПРИ да се притесняваш!

не си бременна казвам ти аз иам способности

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си