- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви за мнение
споко не му е дошло времето на малкото копеле още...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Aко продължаваш да се притесняваш може да закъснее още дни,затова се успокой не си бременна! Не забравай,че имаш 2 ОТРИЦАТЕЛНИ теста..това би трябвало да те успокои!Първоначално написано от uSmivKaLovE
![]()
първото което е трябва да са минали 14 дена за да покаже теста правилно... второто което не си била в овулация така че шанса е много минимален... ако искаш пробвай един бабешки трик,но съм чела че е точен и все пак показва по-рано от теста вместо да чакаш 14 дни,та пишкаш в чаша със сода за хляб и ако шупне си бременна,ако не не ситези които не вярват и ще почнат да ме упрекват да си го спестят, не знам до колко действа,но по възрастни жени са го пробвали,чела съм го и по други форуми,не пречи да опиташ
![]()
Не 14, а 7!Първоначално написано от desimikalsen
![]()
ще имаш да вземашПървоначално написано от BePoHuKa
Имайте предвид, че Surecheck гарантира над 99% точност на резултата, още на първия ден от закъснението или поне 14 дни след последния полов ...
Първоначално написано от Dimana99
Първоначално написано от Dimana99
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Много ми е интересно как става тая работа,значи като момичето е на 18,спокойно няма..не си бременна,а иначе ако е някой на 15-16 и започвате да критикувате и да се ебавате,просто не разбирам тази дискриминация,тя щото е по-голяма е по-различна ли? Пък и винаги критикувате че почнали някои си да правят секс на 13-14 докато в секс лексикона повечето са отговорили точно това...възмутена съм,а колкото по темата възможността да си бременна е много много ама много малка,защото от тази предеякулационна течност шанса е като при стерилен мъж,е някои мъже са си даровити при оплождането ама те са рядкост спокс![]()
И аз забелязах, че във въпросният секс лексикон, повечето пишат, че са били на 14-15 когато са изгубили девствеността си, а инъче обвиняват някои хора.Първоначално написано от lololilitka
![]()
така е ...Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
БЕЗСРАМНИЦИ!Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Да уточня. Правила съм си само един тест. Ако не ми дойде до 2-3 дни ще направя пак.
А това със содата ще го пробвам.![]()
Не разчитай особено много на бабините трикове.Първоначално написано от uSmivKaLovE
![]()
Като удавник за сламка съмПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
МилатаПървоначално написано от uSmivKaLovE
Виж не се притеснявай! Бас държа, че на почти всяко момиче му се е случвало да се панира за такова нещо. Както и на мен, признавам си. Те бебетата не стават ей така! Наистина не трябва да се притесяваш... и аз от сега нататъка няма да го правя, защото щях да си съсипя здравето за нищо. Недей..няма смисъл.
![]()
Мерси! Дано да си права. Аз ще се съсипя от паниката и напрежението, което допълнително ще забави цикъла, ако такъв ще ми идва.
И аз все си мисля, че няма за какво да се притеснявам, обаче тия дни пак ще си правя тест.
след 9 месеца ако не е дошло още му мисли...Първоначално написано от Macallan
![]()
Сама казваш,че паниката и напрежението ще забавят цикъла ти.. затова СПРИ да се притесняваш!Първоначално написано от uSmivKaLovE
![]()