.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

обезкосмяване

Не си обезкосмявам половия орган,но искам да започна да го бръсна,но искам да знам как да го бръсна нагоре или надолу и как да си махам космите от топките и какъв крем да използвам след това?
    сигорно има 10000 такива теми ама тая търсачка не работи турсих назад ама нема нищо има подобна тема ама не пише нищо в нея

Аз ползвам обикновенна самобръсначка и се брусна по посока на космите за да не ги обръщам, защото става мн гадно след това... и топките така, само трябва да опънеш кожата и е същата процедура, но поне при мен там няма голямо значение в каква посока ги бръсна

Не ми е идвало на ума да се мажа с нещо след това, но предполагам, че с нормален афтършейв няма да има проблем

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Нали знаеш кто си обръснеш лицето и се намажеш с афтаршейф как ти гори и ти щипе ако си намажеш топките така ще се свият ще станат фъстъци и ще те щипе яко.

Support your local club!!!

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ми не съм момче,но е логично,да започнеш по посока на косъма,докато са по-дълги и след тва късите - срещуположно,а за мазането вече нз,може някав лосион..
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Супер фен Аватара на fenasf
    Обрьсни си и гъзь. Усещането е мн яко
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    Ми не съм момче,но е логично,да започнеш по посока на косъма,докато са по-дълги и след тва късите - срещуположно,а за мазането вече нз,може някав лосион..

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Абе пичове да ви питам аз щото си ги махам с самобръсначка един приятел викаше ,че си купил някъв крем обаче после като намазал съответната зона се появили малки червени пъпчици и ужасна болка. На вас случвало ли ви се е такова нещо щото искам да пробвам по тоя начин че тва със бръсначката ме побърква вече и ако може да препоръчате някой или просто да изразите мнение.

Цитирай Първоначално написано от Burn94
    Абе пичове да ви питам аз щото си ги махам с самобръсначка един приятел викаше ,че си купил някъв крем обаче после като намазал съответната зона се появили малки червени пъпчици и ужасна болка. На вас случвало ли ви се е такова нещо щото искам да пробвам по тоя начин че тва със бръсначката ме побърква вече и ако може да препоръчате някой или просто да изразите мнение.
    Да не е депилатоар (не е работа с тази гадория, едва не стигнах до там, да не могат да ми вземат отпечатъци от пръстите, буквално кожата на пръстите ми се отдели).
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Абсолютно, в аптеките и козметичните магазинчета има всякакви лосиони и кремове за след епилация.
    А относно крема и аз мисля, че е дипилатоар, но нз ползвала съм само веднъж, но не ми звучи никак добре и не го препоръчвам.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от Djanny

-за космите на онази работа - депилатоар - пари ЗВЕРСКИ като си сложиш на топките ... (личен опит) ! НЕ ПРОБВАЙ
    -със самобръсначка - може , но растът сравнително бързо и повече като брой
    -Сега ще се правя на мазохист от висша класа и ще пробвам - кола маска - един приятел ми каза , че е припаднал като са му е правили от болка
    (дано не е вярно) ....
    -Ще дам още идей ако ми хрумнат :P

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1во минаваш с моторна резачка за да махнеш по-големите и да останат така по-малки. После фащаш на баща си бръсначката. Минаваш там к'вото минаваш. Слагаш малко нафта и палиш за дезинфекция. Ако не искаш така пробвай само с нафтата и няколко пъти повтори за по-голям ефект. Ама повече ще трябва да слагаш и повече пари за нафта ще идат. Друг начин е фащай с ръцете и скуби.
    А сетих се още за 1. Нека 1 момиче със зъби да ти ги маха. Много ще ти хареса.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от Grassh0pper
    -за космите на онази работа - депилатоар - пари ЗВЕРСКИ като си сложиш на топките ... (личен опит) ! НЕ ПРОБВАЙ
    -със самобръсначка - може , но растът сравнително бързо и повече като брой
    -Сега ще се правя на мазохист от висша класа и ще пробвам - кола маска - един приятел ми каза , че е припаднал като са му е правили от болка
    (дано не е вярно) ....
    -Ще дам още идей ако ми хрумнат :P
    Пич ако си жив след тва кажи

Пич ако си жив след тва кажи Very Happy
    - Ако съм жив , едва ли ще мога да се изправя/говоря в близките години (все още го обмислям дали да не пробвам първо малко по малко )

Супер фен Аватара на Di
    колко много правописни грешки в първото мнение
    не се изказвай неподготвен,прасе

колко много правописни грешки в първото мнение Silenced
    - Прочетох внимателно и успях да ги докарам до 5 , като ВКЛЮЧВАМ една запетая.

Град
    Varna
    пълен чекнеш
    ак0 Те разплАчЕ ЖенА знАчИ я ОбиЧаш !

Град
    Planet Vegeta
    Минаваш един път с косачката и си готов!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Grassh0pper
    колко много правописни грешки в първото мнение Silenced
    - Прочетох внимателно и успях да ги докарам до 5 , като ВКЛЮЧВАМ една запетая.
    и к'во ... Ае по темата
    Станислава

и к'во ... Ае по темата
    - Нищо... беше ми забавно да видя колко грешки ще открия
    - По темата - вече дадох идеи (мисля още)

Град
    Planet Vegeta
    Не търси никви афтършейви!!Полирай го после и си готов.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

олее не колкото повече такива теми има... падам от стола
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Lucey
    ................ И btw не пробвай с кола маска

Град
    Planet Vegeta
    Цитирай Първоначално написано от Lucey
    ................ И btw не пробвай с кола маска
    ......... Може да полйраш и топките,да светнат.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си