- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обезкосмяване
Не си обезкосмявам половия орган,но искам да започна да го бръсна,но искам да знам как да го бръсна нагоре или надолу и как да си махам космите от топките и какъв крем да използвам след това?
сигорно има 10000 такива теми ама тая търсачка не работи турсих назад ама нема нищо има подобна тема ама не пише нищо в нея
Аз ползвам обикновенна самобръсначка и се брусна по посока на космите за да не ги обръщам, защото става мн гадно след това... и топките така, само трябва да опънеш кожата и е същата процедура, но поне при мен там няма голямо значение в каква посока ги бръсна
Не ми е идвало на ума да се мажа с нещо след това, но предполагам, че с нормален афтършейв няма да има проблем
Нали знаеш кто си обръснеш лицето и се намажеш с афтаршейф как ти гори и ти щипе ако си намажеш топките така ще се свият ще станат фъстъци и ще те щипе яко.
Support your local club!!!
Ми не съм момче,но е логично,да започнеш по посока на косъма,докато са по-дълги и след тва късите - срещуположно,а за мазането вече нз,може някав лосион..
Първоначално написано от angellove
Обрьсни си и гъзь. Усещането е мн яко![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Абе пичове да ви питам аз щото си ги махам с самобръсначка един приятел викаше ,че си купил някъв крем обаче после като намазал съответната зона се появили малки червени пъпчици и ужасна болка. На вас случвало ли ви се е такова нещо щото искам да пробвам по тоя начин че тва със бръсначката ме побърква вече и ако може да препоръчате някой или просто да изразите мнение.
Да не е депилатоар (не е работа с тази гадория, едва не стигнах до там, да не могат да ми вземат отпечатъци от пръстите, буквално кожата на пръстите ми се отдели).Първоначално написано от Burn94
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Абсолютно, в аптеките и козметичните магазинчета има всякакви лосиони и кремове за след епилация.Първоначално написано от JUSTDNB
А относно крема и аз мисля, че е дипилатоар, но нз ползвала съм само веднъж, но не ми звучи никак добре и не го препоръчвам.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
-за космите на онази работа - депилатоар - пари ЗВЕРСКИ като си сложиш на топките ... (личен опит) ! НЕ ПРОБВАЙ![]()
-със самобръсначка - може , но растът сравнително бързо и повече като брой
-Сега ще се правя на мазохист от висша класа и ще пробвам - кола маска - един приятел ми каза , че е припаднал като са му е правили от болка
![]()
(дано не е вярно) ....
-Ще дам още идей ако ми хрумнат![]()
:P
1во минаваш с моторна резачка за да махнеш по-големите и да останат така по-малки. После фащаш на баща си бръсначката. Минаваш там к'вото минаваш. Слагаш малко нафта и палиш за дезинфекция. Ако не искаш така пробвай само с нафтата и няколко пъти повтори за по-голям ефект. Ама повече ще трябва да слагаш и повече пари за нафта ще идат. Друг начин е фащай с ръцете и скуби.
А сетих се още за 1. Нека 1 момиче със зъби да ти ги маха. Много ще ти хареса.![]()
Станислава
Пич ако си жив след тва кажиПървоначално написано от Grassh0pper
![]()
- Ако съм жив , едва ли ще мога да се изправя/говоря в близките годиниПич ако си жив след тва кажи Very Happy![]()
![]()
(все още го обмислям дали да не пробвам първо малко по малко
![]()
)
колко много правописни грешки в първото мнение![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
- Прочетох внимателно и успях да ги докарам до 5 , като ВКЛЮЧВАМ една запетая.колко много правописни грешки в първото мнение Silenced![]()
![]()
Минаваш един път с косачката и си готов!![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
и к'во ...Първоначално написано от Grassh0pper
Ае по темата
![]()
Станислава
- Нищо...и к'во ... Ае по темата![]()
беше ми забавно да видя колко грешки ще открия
![]()
- По темата - вече дадох идеи (мисля още)![]()
![]()
Не търси никви афтършейви!!Полирай го после и си готов.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
олее не![]()
![]()
колкото повече такива теми има... падам от стола
![]()
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Първоначално написано от Lucey
![]()
![]()
![]()
................
И btw не пробвай с кола маска
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
![]()
......... Може да полйраш и топките,да светнат.
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1