Чудя се как е възможно да имаме държава, в която няма никакви закони. Никoй не може да бъде защитен по някакъв начин, нито да получи възмездие.
В събота вечерта ми се случи нещо потресаващо. С приятеля ми си седяхме на пейка зад дискотеката, докато не се появиха двама изрода, единия изръси "Ей селяк, ела ми, да ти еба майката" и моя докато стане се започнаха с боксовете. Естествено станах уж да помогна. Единия ме хвана, удари ми 2-3 бокса, шурна ми кръв от носа и се наложи да се махна и да не се опитвам да помагам. Добре че обаче бях успяла да отвлека вниманието на единия от приятеля ми, които за радост беше успял да се справи с другия и той вече беше на земята. Тогава се появи охраната на дискотеката и целия бои приключи. А носа на приятеля ми кървеше като фонтан и всички момичета от насъбралите се си дадоха кърпичките, а кръвта не спираше и мислехме, че дори е счупен. За радост дойде и полицията, закара ни да пишем жалби, после отидохме в "Бърза помощ", където дори не го прегледаха. А веднага след като сме си тръгнали, са пуснали и "побойниците", без да има никакво наказание, а твърдяха, че поне тази вечер ще ги оставят да спят в районното.
Факт е, че минаха вече 3 дни, а лицето ми още е изтръпнало и ме боли при всяка мимика след ударите на някакъв "Голям мъж".