Рових доста из гугъл, но из нашите форуми (българските) неможах да намеря нищо. Четох по някви чужди, че антидепресантите вършели работа, но не ми се стига до крайности.
Та случаят е следният. На 22 съм и от доста време не съм имал сериозна връзка основана на любовта между партньорите. От 1 година съм с едно момиче и дори си мисля, че вече го обичам, обаче съм си казал и сме си говорили с нея, че ще сме повече от приятели, но нищо повече. До сега сме излизали доста, аз съм спал у тях няколко пъти но никога не сме правили секс. Не са ни такива взаимоотношенията. И на нея и допада това. Проблема обаче е... че аз съм си момче. При всяка по-нежна ласка и започва да ми става. Дори само ако започнем да танцуваме заедно и се вдървявам, което е мнг смущавашо. След няколко дни ще ходим на море, чисто приятелски и незнам как ще мога да скривам възбудата си, когато тя е около мен.
Не казвам, че има нещо лошо да ме възбужда, тя е мнг хубаво момиче, но не искам да започне да си мисли, че искам само секс от нея. А и е дразнещо да ти става по 20на пъти на ден.
Има ли нещо, което бихте препоръчали за да не се налага да си взимам студен душ или да излизам от стаята всеки път.
P.S. знам, че алкохола помага, но не смятам цяла седмица да съм пиян и да мизерствам.