.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

На коя среща?

След коя среща с момче е нормално да се прави секс.Знам,че всички ще кажат когато сте готови,но не е така.След това казвате промерно пффф на 3 седмица го направила.

Ами мисля, че няма кой знае какво значение. Аз съм с приятеля си от 3 години вече, а правихме секс на 3-та среща, просто така се стекоха нещата. Когато го пойскате и двамата значи е точния момент.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен
    Как може да го измервате в срещи...
    Това се прави,според това как се развиват отношенията ви...а не за кой път се виждате.

Ако трябва да ти говоря в срещи моят първи път сигурно ще се пада някъде на 3298392094839829048293 среща...

Какво значение има коя по ред среща е? Зависи от това как се развиват нещата, може по - бавно, може и по - бързо.

Град
    Maina Town
    Ми зависи как го почувстваш.. Ако си мислиш че е с теб заради секса изчакай малко за да се увериш горе долу за кво става въпрос. А ако не и на 3тата среща да си легнеш с него никой няма да те съди. Тва си е твоя живот прайш си кфото ти е кеф :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

На първа или втора най-обичам

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    на 1вата е много яко. Наебете се и се оставате после. Нямаш грижи , нищо Мъже за какво ти са , секса е важен. Еби само и толкова да не ти пука. . Фащай за 1 вечер и няма да имаш проблеми. Да не ти пука какво ще кажат , нали се ебеш. На 1вата трябва да бъде. После вече отминава желанието на 1 мъж. Ся за секс или за гадже ще се фащаме ...
    Станислава

Когато ти е кеф няма зна4ение :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Това се прави,според това как се развиват отношенията ви...а не за кой път се виждате.

Ако трябва да ти говоря в срещи моят първи път сигурно ще се пада някъде на 3298392094839829048293 среща...
    +1 Без неизброимото число
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Planet Vegeta
    Aко ти се ебе му кажи,няма да ти откаже съм сигурен! :P
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много е относително. С цялата ми възраст и житейски опит, и принципи, общоприетата 3-та среща ми се струва твърде прибързана. Иначе аз опит в това отношение нямам-правила съм секс с 1 партньор и то след много дълга връзка. Ако някога не дай си Боже ми се наложи да имам друг сексуален партньор, едва ли бих чакала толкова, но едва ли бих се дала първите...2-3 месеца. Пак казвам дано не ми се налага, защото едва ли някой би ме чакал. Въпрос на лично себеусещане и преценка е. Аз не си отварям краката лесно...

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    + 1
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

на тази след сватбата

Цитирай Първоначално написано от Lucey
    Какво значение има коя по ред среща е? Зависи от това как се развиват нещата, може по - бавно, може и по - бързо.
    +1 :P
    DeVilAnGeL

Ама какви срещи? Може да ходите на патиланци, на макдоналдс, ако са такива срещи не знам.
    Ако излизате на вечери, на дискотеки, по барове и прочие, може и на първата. То си зависи от характерите, дали си допадате, дали си го показвате, какви намерения имате един към друг и т.н.

Зависи от момичето , бил съм и с такива които и от първата среща са готови.
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    No cirilitsa,sorry za evetualni gre6ki
    Миииии,аз съм била само с един човек,а и срещите ни бяха по паркове,по кина,по театри,така че трудно дасе измери ж срещи.
    Ако иска6 сериозна жрузка-почакай малко
    Ако не-давай смело (колкото и да не ми харесжа тази идея)
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    No cirilitsa,sorry za evetualni gre6ki
    Миииии,аз съм била само с един човек,а и срещите ни бяха по паркове,по кина,по театри,така че трудно дасе измери ж срещи.
    Ако иска6 сериозна жрузка-почакай малко
    Ако не-давай смело (колкото и да не ми харесжа тази идея)
    Използвай на абв-то кирилизатора. Много по-добър е и нямаше да има грешки.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Re: На коя среща?

Пъъъъ...как да ти кажа аз... мисля че срок няма ако наистина го искате направете го ,кви са тия бабивни деветини ...срок ,о боже!

Град
    Planet Vegeta
    Ако не го направите на 3-тата среща зарезвай!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от slome
    3та Абе тва е България 21 век тука преди да се видят са се почнали ...

--------------------------------------------------------

Град
    Planet Vegeta
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от slome
    3та Абе тва е България 21 век тука преди да се видят са се почнали ...
    Извинявай мастър-сенсей моя грешка.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Град
    ВаРнАаАа

Re: На коя среща?

Цитирай Първоначално написано от radybt
    Пъъъъ...как да ти кажа аз... мисля че срок няма ако наистина го искате направете го ,кви са тия бабивни деветини ...срок ,о боже!
    +1

много относително за точно определяне е точно този момент.лично аз вече съм сериозно обвързан и я чакам все още вече година и бих я когато тя е готова тогава, не съм с нея за животинския инстинкт
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Град
    Slivnica

...

Ако имаш доверие на момчето може и на 1 среща
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си