- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуировка с йероглифи
Та искам да попитам колко според вас ще струва една такава татуировка , с тези размери, които са на картинката? Питам за приблизителна цена в хубаво студио, а не направена от някой самозванец
ето за това става дума: http://img411.yfrog.com/i/strength.jpg/
зависи от студиото където 6те го рпави6 .. при някой цените запо4ват от 80 лв нагоре .. а други може да ти вземат 30-40 лв ...![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
Дам, наистина е най-добре да намериш хубаво студио и да попиташ там. Между другото от къде си?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мда много сме6но .. казвам истината .. иам такива судиа .. в коите цените запо4ват от 80 лв нагоре .. за най малката татуировка .. тай 4е запази смеха си за някои друг .. или провери Google ако не вярва6Първоначално написано от OtherDimension
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Според мен тези татоси станаха доста често срещани ... ддз омръзват вече![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Един йероглиф струва около 50лв
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
абе вие сте болни, бе
какви са тия цени
пф..
какво значи това, което ще си татуираш
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
сила означаваПървоначално написано от ameli
и що бе, умнико, аз да не съм олигофрен, като реша да си правя, ще се поинтересувам още повече, ще отида при човек, който знае китайски и който няма да ме излъже, а те татуистите няма как да ми татуират някаква глупост, защото за това им плащаш, а и те не знаят особено много думички на китайски, ще рисуват това, което виждатПървоначално написано от buffalo88
вие сте уникални бе![]()
![]()
![]()
П.П. Ходи да се заяждаш с дечицата на по 10-11, които ще си правят татуировки, за да са мн "готини", не с мен
az ot vatre6nata strana na kitkata imam malko ieroglif4e. na mene si mi haresva
казах вече, това съм го проверила при момиче, което е учило китаистика и няма да ме излъже какво означава думата, може да са модерни, но аз искам да е нещо по- малко/не някакви много масивни/, именно затова съм избрала такъв тип + това решението ми не е повлияно по никакъв начин от модните тенденции /не ме познаваш, но не съм такъв човек просто/ и мисля, че 18-те ми години са достатъчни за една трезва преценка на нещата.Първоначално написано от buffalo88
![]()