.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Татуировка с йероглифи

Та искам да попитам колко според вас ще струва една такава татуировка , с тези размери, които са на картинката? Питам за приблизителна цена в хубаво студио, а не направена от някой самозванец
    ето за това става дума: http://img411.yfrog.com/i/strength.jpg/

зависи от студиото където 6те го рпави6 .. при някой цените запо4ват от 80 лв нагоре .. а други може да ти вземат 30-40 лв ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    зависи от студиото където 6те го рпави6 .. при някой цените запо4ват от 80 лв нагоре .. а други може да ти вземат 30-40 лв ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Дам, наистина е най-добре да намериш хубаво студио и да попиташ там. Между другото от къде си?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Sofia
    ^ Sf

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    мда много сме6но .. казвам истината .. иам такива судиа .. в коите цените запо4ват от 80 лв нагоре .. за най малката татуировка .. тай 4е запази смеха си за някои друг .. или провери Google ако не вярва6
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Според мен тези татоси станаха доста често срещани ... ддз омръзват вече
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Голям фен Аватара на Dollystar
    Един йероглиф струва около 50лв
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на Dumb
    Какво значи йероглифа?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    абе вие сте болни, бе
    какви са тия цени
    пф..

Мега фен Аватара на ameli
    какво значи това, което ще си татуираш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ей много ме кефят такива дет си татуират китайски знаци и много често им пишат някви глупости нарочно ,та дано и на теб ти напишат така.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    какво значи това, което ще си татуираш
    сила означава

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Ей много ме кефят такива дет си татуират китайски знаци и много често им пишат някви глупости нарочно ,та дано и на теб ти напишат така.
    и що бе, умнико, аз да не съм олигофрен, като реша да си правя, ще се поинтересувам още повече, ще отида при човек, който знае китайски и който няма да ме излъже, а те татуистите няма как да ми татуират някаква глупост, защото за това им плащаш, а и те не знаят особено много думички на китайски, ще рисуват това, което виждат
    вие сте уникални бе
    П.П. Ходи да се заяждаш с дечицата на по 10-11, които ще си правят татуировки, за да са мн "готини", не с мен

az ot vatre6nata strana na kitkata imam malko ieroglif4e. na mene si mi haresva

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    и що бе, умнико, аз да не съм олигофрен, като реша да си правя, ще се поинтересувам още повече, ще отида при човек, който знае китайски и който няма да ме излъже, а те татуистите няма как да ми татуират някаква глупост, защото за това им плащаш, а и те не знаят особено много думички на китайски, ще рисуват това, което виждат
    вие сте уникални бе
    П.П. Ходи да се заяждаш с дечицата на по 10-11, които ще си правят татуировки, за да са мн "готини", не с мен
    Точно тоя тип татуси са много модерни,така че не виждам защо да не си на не повече от 14-15,щом вярваш на тия йероглифи. Нищо важно е да сме модерни и нарисувани.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    вие сте уникални бе
    Точно тоя тип татуси са много модерни,така че не виждам защо да не си на не повече от 14-15,щом вярваш на тия йероглифи. Нищо важно е да сме модерни и нарисувани.
    казах вече, това съм го проверила при момиче, което е учило китаистика и няма да ме излъже какво означава думата, може да са модерни, но аз искам да е нещо по- малко/не някакви много масивни/, именно затова съм избрала такъв тип + това решението ми не е повлияно по никакъв начин от модните тенденции /не ме познаваш, но не съм такъв човек просто/ и мисля, че 18-те ми години са достатъчни за една трезва преценка на нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си