- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на краката при мъжете/момчетата.
Е момчета или мъже обезкосмявате ли си краката???
Аз лично не съм тръгнал още не искам да ми боцка като лежа или каквото и да правя. Ако почна трябва много да ги бръсна да не порастват...
А и въпрос към момичетата/жените:
По какви крака си падате на партнюрите си - обезкосмени, космати или по нормални 1 сант?
Аз лично не, но пък има горили на вън които веднъж на годината, примерно, си бръснат косата за да не им се заплитат комарите в краката.
охх обърках разделя бях влезнал в съседния ама без да искам се озова тук![]()
се пак ако някой може да отговори, и някой моредатор да я премести![]()
Не харесвам бръснати мъжки крака![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
При момченца на 12-13 годинки е мн тъпо...те едва ли имат косми като космите на 20 годишен мъж.20+ да се епилират/бръснат или да правят каквото си искат ама по малките![]()
![]()
Иначе нямам против и косматите крака...![]()
Нормални/естествени. ОоПървоначално написано от ivan4obee
Тва момчетата да си бръснат краката е гейско. + тва като набодът космите отново е грозно. Няма нищо мъжествено в обръснатите гейски крака. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ник'во обезкосмяване на краката,бе.![]()
Това за единия сантиметър ме уби.![]()
![]()
Няма да ходя с линийка да меря колко е дълъг косама на крака.Иначе някой път като видя такива добре обръснати с направени прически момчета и ми приличат на гейове.Добре е момчето да се поддържа ,но да не става като жена все пак.Иначе ако нямаш много косми на краката не ги бръсни,защото после ще трябва да го правиш редовно а и космите ще станат по-гъсти.Ама се пак не се оставяйте да приличате на горили....
![]()
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
+Първоначално написано от ShtrudeL
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
изобщо не съм си пипал космите на краката. който не го кефят да ми го яде.
можем да ви кажем нещо много интересно за космите на краката. Почти всички спортисти си ги махат и то не щото е модерно, а защото като паднеш и се ожулиш ако имаш косми е много по вероятно раната да се замърси и да стане доста лошо. При велосипедистите даже има и друг ефект, нещо като аеродинамика, за тва там не можеш да видиш един с косми. Тва не си го измислям, доказано е. Иначе аз ги бръсна, щото ми е кеф с гладки крака.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
за спортистите си прав, ама твоя случай е за следния поздрав:
![]()
епа аз спортувам майна![]()
Не! Твърдо НЕ! Никога не бих си обръснал кракатаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Бляааа гейско е! В никакъв слечай! Момчетата [мъжете] трябва да излъчват мъжественост. Имам приятели, чиито крака са обрасли като горичка, и пак не се бръснат. Ей на такива момчета се кефя, дето не им пука, че е модерно да се бръснеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
то пък е мноу яко да са му като горичка краката, заеби
на мен пък ми харесват мъже, които се обезкосмяват....![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
На същото мнение съм..Първоначално написано от ShtrudeL
Не ме кефят такива момчета,които се обезкосмяват..
Както каза ''MaLkaTa_LaDy'' мъжете (момчетата) трябва да излъчват мъжественост,а не да заприличат на жени (момичета)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Всичко в граница изглежда добре, аз лично си падам по момчета/мъже с окосмяване, ако не е нещо фрапиращо като на маймуна защо не? Ако е много и отдалече ти прави впечатление, значи трябва да се отстрани.
Понякога ме дразнят момчета, които от 14 годишни си махат космите навсякъде и то с бръсначка и после като спрат за 2 седмици им порастват твърди, черни и грозни косми.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
аз да питам момичетата които харесват космати крака, те що си махат космите?![]()
А ти що не си направиш операция да си сложиш цици?
тц![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
не ми трябва майна, има кой да барамПървоначално написано от Ballbreaker