.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Приятелство...Любов...!?!

Здравейте!От много време имам големи проблеми и просто искам да споделя с някой.В момента сън на кръстопът дали да запазя приятелството си с най - добрата си приятелка и да жертвам себе си, за да го запазя или просто да гледам отстрани как се съсипва.Тя в момента ходи с едно момче, а един негов приятел ме харесва.Аз нямам никакви чувства към него, но тя твърдо е решила да ни събере и един вид се е съюзила с тях.И аз незнам какво да направя. Пък и аз харесвам друго момче, но той си има приятелка и няма никакви шансове да бъда с него.Ако някой може да ми даде съвет ще му бъда много благодарна.Може темата да ви се стори тъпа и най-вероятно ще е така, но просто имам нужда от съвет.

Мега фен
    Град
    <3
    Пуф...много сложно бе. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    След като го препрочетох... ^^
    Като не ти харесва тва момче,с което иска да те сватосва твойта приятелка защо просто не й кажеш? Оо Колкото и добра приятелка да ти е,как така тя ще решава с кое момче да си..? Оо
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Колкото и добра приятелка да ти е,как така тя ще решава с кое момче да си..? Оо
    м да...все едно ти да я накараш да скъса с приятеля си
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

А защо направо не кажеш на момчето, че не го харесваш, ако приятелката ти не разбира от дума? Той току - виж се оказал по - разбран

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Нищо не ти пречи да излезнеш един път,два пъти с момчето,и ако не те изкефи просто му казваш,че няма да се получи.Ако вече си имаш ясна представа-заявяваш му всичко и толкова.

Иначе нормално е ,ако види хубаво момче и мисли,че ше си допаднете,да иска да ви сватоса

не разбирам цялата драма за кво е..

Град
    Валхала
    Кажи й че си се олесбийчила.По тоя начин тя ще те остави,а ти може да се пробваш да тръгнеш с приятелката на момчето което харесваш.Той ще ви разкрие и ще я скъса,оставяйки място да се вмъкнеш ти ^^

FUNKYZEIT!!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    Кажи й че си се олесбийчила.По тоя начин тя ще те остави,а ти може да се пробваш да тръгнеш с приятелката на момчето което харесваш.Той ще ви разкрие и ще я скъса,оставяйки място да се вмъкнеш ти ^^
    Човек,имаш гадно нещо на аватара.
    4XCOKИ

Град
    Валхала
    Той има магически способности,за това е там

FUNKYZEIT!!!!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Действително,ако приятелката ти е толкова добра няма да ти прави проблем за това с кой ще си...Няма смисъл да даваш напразни надежди на момче което не обичаш - така само ще нараниш него и ще страдаш ти самата.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ъъъъ според мен приятелката ти се е загрижила излишно за теб и затова иска да ти намери приятел.Или пък просто момчето което те харесва я е помолило за услуга и тя от добро сърце се опитва да ви събере Както и да е нвм какво значи да запазя приятелството си?!Вие сте приятелки,предполагам си говорите доста за момчета,кажи и че харесваш друго момче и да спре с опитите да те сватоса с друг,към който не изпитваш нищо.Мисля че прекалено много драматизираш нещата просто поговорете и и обясни.

Опитай се да се опознаеш с момчето, което те харесва. Ако и тогава още не изпитваш никаква симпатия към него - просто му обясни, както и на твоята приятелка, че не изпитваш нищо. Все пак трябва да научиш силата на думичката "не" иначе ще продължават мъченията.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Дай му шанс да се приближи до теб. Опитай се да го опознаеш колкото се може по-добре, защото доста често външността и действията пред по непознатите хора лъжат. И след това реши сама може ли да тръгнеш с него или не. Другото момче така или иначе си има приятелка. Само ще страдаш по него надявайки се някога да скъсат и евентуално той да те харесва.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Acrobat
    А защо направо не кажеш на момчето, че не го харесваш, ако приятелката ти не разбира от дума? Той току - виж се оказал по - разбран
    =D> =D>
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бикини-Ботъм
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от Acrobat
    =D> =D>
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Хъх.. е не е чак толкова голям проблема..
    Поговори с приятелката си и й обясни, че харесваш друг и с този надали ще се получат нещата.
    И все пак излез с другото момче..няма да ти навреди. Тъкмо и ще го поопознаеш, а може постепенно да се стекат по различен начин обстоятелствата.. Ако не - казваш на момчето, че нещата няма да се получат и готово..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако ти е истинска приятелка ще те разбере ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си