- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато...
Ви скъсат ?
сте самотни и отчаяни ? .. и ви е скучно
неможете да си намерите забавление или работа,
приятелите ви са заети,
неможете да заспите толкова късно,
търсите оригинални отговори,
неможете да намерите нужните емотики
и ви се налага да правите нова тема в форума за да изясните проблема си, също както и да се опитате да проявите някакво творчество ?
П.С. Както и да е, ако искате отговаряйте, ще се опитам да заспя отново.
©opy®ight
-ОПЕДЕЛЕНО НЕ стоя пред този форум за отговор на тези въпросиПървоначално написано от OHI
![]()
![]()
Все още не знам какво е чувството.^
Предполагам ужасно. И предполагам ще съм най-нещастното човече на света. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чувството е ужасно..
Идва ти да се хвърлиш от някъде..
Целия ти свят пропада и ти заедно с него, а няма как да се измъкнеш от бездната..
И пр...
Та така де нищо не правех, просто мислех за миналото, не ядях, не спях и гледах тъпо часове наред.
Е поне така беше с мен..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Няма нищо лошо да депресираш 1-2 дена,ама повече недей
Като ми е скучно-рисувам,дърпам филми,чистя,ям,излизам,кара м,слушам музика...повечето ми приятели заминаха,другите са вечно заети, така че си купонясвам сама за сега
живота е хубав,стига да го погледнеш от тази му страна..
![]()
Оффф еми какво да правя търся утеха в алкохола, ако има такъв....![]()
Ако не отново ми е тъпо и депресно и започвам да си набивам филми..![]()
Няколко дена съм много много тъжна,после продължавам напред и се опитвам да не мисля за това.Естествено,че зависи от връзката,дали съм го обичала и т.н.Всичко е индивидуално![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Първоначално написано от QkoGrozen
+ 1![]()
Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)
![]()
Казвам си, че има далеч по-гадни неща от една раздяла, че ще го преодолея дори сега да ми е ужасно гадно. Гледам да слушам само весела музика, избягвам тъжни песни или филми. Излизам с приятели, не ходя по местата, където съм била с него поне в началото. Трия му номера, снимките, блокирам го в скайп и забравям варианта да го потърся изобщо, защото това би било крачка назад.
Преди много време, в този форум прочетох един мн хубав съвет по темата когато гаджето ме зареже:
1. Казвам му/и всимко което мисля, не си спестявам нищичко.
2. Изтривам всички спомени които ми напомнят за него - най-вече скайп телефон и бла бла.
3. Набивам си само лошите му/и черти в главата.
4. Отивам същия ден да купонясвам с приятели в някоя дискотека.
Звучи ми доста добре. А аз просто гледам от положителната страна на нещата. Научих се, че ти самия имаш много голям контрол върху психиката си и най-вече върху емоциите. Така че, като някой ме зареже просто си живея живота. Не се депресирам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Т`ва се изтърка,не можа ли да измислиш нещо по-оригинално...Първоначално написано от QkoGrozen
той не ме скъса то4но,абе мн объркано,но няма6е,как да говоря с фр. и слу6ах музика,гледах филми,и когато се видях с фр. те ме успокоиха,дадаха ми разли4на насока,сега след пове4е от месец по4ти го забравих,не мисля толкова за него и си търся нов![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами ти заспивай пък нас не ни заливай с излишни теми.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Тва прозвуча като от някоя видео игра. ^_^Първоначално написано от stup1fy
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Или като аниме.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
наистина ли си мислите че това решава проблемитеПървоначално написано от QkoGrozen
![]()
ако се самоубиеш само бягаш от проблемите си не ги решаваш .. но ако имаш малко повече акъл в главата ще разбереш че трябва да се бориш и сам да се справиш с проблемите и когато всичко мине ще разбереш че живота е хубав .. минала сам през това и знам ..![]()
![]()
Wrong.Първоначално написано от sulley
Комбо беше![]()
![]()
BTW : Donii въобще какво обръщаш внимание на коментара на този банален салам?
Първо израза както вече каза shadow е изтъркан,и 2ро е казан просто ей така , за газария ,сеш' се.. Макар ,че нещо не му се получи![]()
![]()
Ами чакай да си спомня..Само веднъж са ме скъсвали... Ох, беше отдавна... Ами май бях в двумесечна депресия.. Минава ..Спокич![]()
Предполагам,че се преживява . Не са ме късали до сега.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
когато ме зарежат не се депресирам,защото знам,че всичко е за добро.Дори нещо да е за лошо,пак е за добро![]()
А когато се чувствам самотна и няма с кой да се видя/чуя лягам да спя и ми минава,при мен съня лекува всичко![]()