- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато...
-Е такива хора - Оптимисти - като теб УВАЖАВАМ ! Писна ми да слушам/гледам/заобикалям някакви песимистично настроени хора ! ГЛАВАТА ГОРЕ и това еПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Един бърз и приятен акт на онанизъм![]()
Би трябвало да донесе физическа наслада, да успокои хормоните, както и нервите.![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Слушам си музика здухвам се накрая намеря какво да правя и ми мине
А скъсат ли ме продължавам напред... не е единствен !
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Мии ако съм го харесвала ми е гадноАма си пускам филм или излизам, като цяло си отвличам вниманието от него и лека-полека ми минава
А и също си припомням недостатъците, донякъде помага
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А аз най-тъжната емотиконка на светаПървоначално написано от ShtrudeL
чак суполи ще духам
![]()
Настрана с шегувкитеепо темата нямам коментар
ох спирам спирам.. Момиче стегни се!Нито е първия нито ще е последния!Давай напред с високо вдигната глава и му покажи,че е задръстеняк!Давай,живей
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Свободата е сладка и ценна, затова се радвай, докато можеш.
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Когато се чувствам зле разговарям с най-блиския ми човекслущам музика или отивам на някое спокойно място кадето да поразмишлявам над проблемите си
![]()