- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каде свършваме..... ?
ами една леко "не" тъпа темаинтересно ми е момчета къде обичате да свършвате и къде ви се иска..и въобще всичко свързано със свършването след секс :P.....искам да се извиня ако има такава тема вече просто не съм я забелязал......
На нощното шкафче на майка и.![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
е що , може да се цели в/у цицката , ама малко по-силно да излезе и да я перне в лицетоПървоначално написано от uNvaLuabL3
![]()
Станислава
На лицето е голяма гавра![]()
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Айде пак с предразсъдъците. Що пък да е гавра. Гавра ще е, ако си се запознала преди 2 дена с него и ти каже нещо от сорта на "Дай да ти са изпразна на мутрата, мо."![]()
Или по някакъв почин го прави с цел да унизи. Иначе смятам, че си е напълно нормално и момичетата няма защо да подхождат така с предразсъдък. Повечето дават да им свършват в устата, ама на лицето не. Че то същата работа. Редовно еякулирам върху лицето, някой път дори без да питам и момичетата се кефят (освен ако не им влезе в окото де)
Е ти не можеш да го разбереш, защото си момче. В устата си е различно (въпреки, че на мен и това не ми харесва), защото го гълташ и толкоз. Кратко и чисто. На лицето като се изпразниш, момичето става цялото в сперма..уста, очи, нос, уши и коса...мазало от всякъде. Представи си на теб някой да ти се изпразни на лицето. Знам, че си момче, но..Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Ами, че момичето като седне на лицето ми или се търка на лицето, пак целия ставам във вагинален секрет, ама даже ме кефиПървоначално написано от BePoHuKa
То мазалото му е якото и в двата варианта
Мокри кърпички на нощното шкафче оправят положението винаги.
Единственото кофти е в очите като влезе, че люти.
Първоначално написано от ImmortalTechnique
Единственото място на което не давам е лицето. С мокри кърпички не можеш да си измиеш косата.
Инъче обичам да свършва някъде по мен.
![]()
В ръката?Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
За косата си права. Но обикновено след секс винаги взимам душ, заедно с момичето, така че... мърсувам без задръжки. В дупето вътре също обичам да свършвам.
Или върху ботушите и над коляното, fetish style![]()
slome Навсякъде включва ръце, крака-всичко.![]()
Ако сте притиснати от времето е кофти.. Инъче ако после се вземе 1 душ не е голямата работа. Зависи си от момичето.Първоначално написано от ImmortalTechnique
Аз примерно обичам да целувам приятеля си след секс и да се гушкам малко с него преди да се изкъпем, а като съм цялата в сперма..
![]()
Ехаааа,приятелка мечта!Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
а бе и хора ся значи ... Ще го направите , ще се накльопате , отивате в банята , къпете се , всичко е ОК. Ама после старите дрехи ли навличате?![]()
![]()
Станислава
Първоначално написано от slome
![]()
Най-чисто е да ти свърши на лицето в банята под душа. А даваш ли да ти свършват в дупето Вероника?
А, че вкъщи нали имам дрехи?Първоначално написано от t0d1t0
Първоначално написано от ImmortalTechnique
Без презерватив нищо не бих дала.
![]()
п.с. Ех, така ми се искаше да съм гаджето мечта.![]()
А ако е човек, който си е правил тест за болести, предавани по полов път?Първоначално написано от BePoHuKa
Че не си ли? 3/4 от мъжката част на форума искат да те чукат. Какво имаше предвид с това изказване?Първоначално написано от BePoHuKa
Не ти ли казах вече.![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
ам да е , че и приятелката ти ли си има дрехи у вас?Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Станислава
С мойта носиме 1 размер прашки!Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1