- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЯКОЙ ДА ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА,ПРЕВЪРНА СЕ В СПОР ЗА ПРАВОПИС :@
Гинеколога ми предписа противозачатъчни Линдинет 20,аз започнах приема преди три дни както е написано от първия ден на месечния цикъл.. четох в един форум доста отрицателни мнения и се чудя,ако тези хапчета не са за мен след колко дни прием на хапчета ще разбера??Веднага ли се появяват симптомите и нормално ли е дори ако са за мен да ми се вие малко свят
Не съм използвала хапчета никога, но моят съвет е да потърсиш мнението и на друг лекар. Така вече ще си по-сигурна и по-спокойна.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Няма да се научите да пишете ,ей![]()
Ама и аз съм по-сигОрен ,че трябва да се консултира с друг лекар.Ей така за сигОрност.Все пак в несигОрен свят живееме вече...![]()
--------------------------------------------------------
ами би трябвало вече да са се появили симптоми,ама ако просто ти се гади леко или нещо такова е нормално първия месец,вече ако е по-сериозно значи трябва да отидеш при друг специалист
BlueFace През центара на гащите ми е как пиша в някакъв форум в 12 часа прес ноща. Щом тя ме е разбрала значи всичко е наред. А на теб никой не ти е искал мнението за моя правопис.![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ох как изразително го каза ,чак се прочувствах.
Ама нали се сещаш ,че няма нищо общо с часа и мястото.Ако можеш да пишеш правилно и в 4 няма да правиш такива грешкиНо то си е за товя сметка аз просто го изтъкнах ,за да обърнеш повече внимание на правописа си в бъдеще.
![]()
Бтв някаква дупка ли имаш на центъра на гащите ,че не разбрах![]()
Съжалявам ама може ли да се карате в друга тема,не че нещо,но това не е общ чат ...
Преди да почна да пиша искам да се извиня за оффтопика, който ще направя !Първоначално написано от BlueFace
Така ... BlueFace айде недей на правиш забележки на хората, че били неграмотни, когато самият ти не си от най-ограмотените хора![]()
Написа ново мнение само, за да се направиш на интересен ...
Съвсем правилно си е написала думата момичето ! Сигурен се пише с "У" мойто момче ;] ... както и "сигурност" и "осигурявам" и други производни ... Друг път не се изказвай неподготвен ... И за да си сигУрен, че не се заяждам напразно можеш да провериш в чичо Гугъл ... Там със сигУрност ще го има
![]()
По темата ... не съм много на "ти" с тея хапчета, но предполагам, че симптомите би трябвало да са на лице още в първите 2 седмици може биНаистина най-добре би било да се консултираш с лекар.
Момиче/Момче как може да си толкова тъп/а!След като написах моя коментар тя си поправи правописните грешки!!Първоначално написано от n3v3r4z
Незнам колко трябва да си тъп/а за да не се усетиш ,че с това осмивам нея.
Тя беше написала думата сигурен с "о" при което аз написах съркастичният си коментар.Така че недей си дава "компетентното " мнение тука ,защото само се излагаш!!
Наистина не мога да повярвам ,че си толкова ограничена , та аз даже съм оголемил "о"-то ....![]()
Естествено ,че като я направих за смях ще си редактира постаАман от шматки вече
![]()
![]()
Напрао ме изкарвате извън нерви с тия коментари!!Не аз ,а ти се изкаваш неподготвен/а като не си видяла каква простотия беше написала преди да го редактира, какво ми се правиш на умен/на !!
П.П. По ника и снимката ти не успях да определя пола ти така че ще ми простиш ,че пиша под такава форма коментара!
Първоначално написано от BlueFace
Лудница
Вечерно време хората изтрещяват..
"Много кофеин - много стрес" - мисъл на високо интелигентен и същевременно неизвестен гений.
Е какво няма бе ...Бахти нито знае кфо е писала оная неграмотната преди и идва тука и ми се прави на умен/на и компетентен...Бхати как няма да се ядосамПървоначално написано от BePoHuKa
Най-смешното е ,че оная дето не и пукало как пише по форуми си редактирала поста
![]()
![]()
![]()
^^ Еми момичето е решило да влезе в правия път...
Ще влезе то ....след като напишеш "така ще си по-сигорна" влизане в правия път няма...
И някфи тука седнали да ме поучават абе алоо каде се намирате ,вложете малко мисъл в коментара преди да го напишете .....![]()
![]()
Първоначално написано от Riva
Ние нали си имаме море,бе? Няма да караме, ще плуваме !
![]()
BlueFace Много трудно можеш да ме направиш за смях точно пък ти. А пък и това си е моя пост и ще си го редактирам, когато си искам.Да, бях го написала грешно и какво от това, айде убии ме сега. Не влизам в раздел правопис, а в раздел секс. А още по-малко пък се притеснявай за моя прав път БЕЗГРЕШНИ.
![]()
По темата за правописа няма да се намесвам, макар че ми е болна.
По темата за хапчетата: 1.Щом лекарят ти е предписал тези хапчета, то той е преценил, че са за теб. 2. В упътването към всяко лекарство пише кои са нежеланите лекарствени реакции, които могат да се проявят, както и какво да се направи в такъв случай. 3. Ако продължаваш да се притесняваш, се консултирай с друг лекар. 4.Ако все пак решиш да спреш хапчетата по собствена инициатива, изчакай да свършиш първата опаковка и не започвай нова-не мисля, че хормонални таблетки могат да се прекъсват така след третата, четвъртата и т.н.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
знам какви може да са страничните ефекти и симптоми просто се чудя ако не са подходящи хапчетата до кой ден трябва да се появят те.. защото не ми се иска да си тровя организма с неправилни хапчета,ще изчакам още няколко дена и ако не заминавам при друг специалистПървоначално написано от SummerRain
A уж не ти пукаше как пишеш в форумаПървоначално написано от miss_kiss181
![]()
![]()
Аз няма да спамя повече в тази тема ,но просто не мислиш ли ,че това че бъркаш неща които се учат в 3-4 клас е малко притеснително? Точно за това написах коментара си,за да се усетиш и да си видиш грешката ,не да се правиш на госпожица "мене не ми пука как пиша " и после да го редактираш ,защото сигурно не ти пука:
![]()
Тва е от мене \\//
Всички да се чувстват номинирани.
II. Права и задължения на потребителите
2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮