.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Лиготия

Супер фен Аватара на ThisIsMe

Лиготия

Здравейте!
    Проблема е в това,че моите приятелки почти не се интересуват от мен.Приятелят ми е единственият,който ме разбира,единствената ми сродна душа,какво щях да правя без него Вие как бихте реагирали ,ако някой ви викне навън а,съвсем забрави за вас и през това време се лигави непрекъснато,ама брутална лиготия с останалите???

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ти си си избирала приятелите,защо се оплакваш сега

Кои други да избера,като няма такива,те са ми на годините...явно в мен е проблема...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Кои други да избера,като няма такива,те са ми на годините...явно в мен е проблема...
    Такива с които да ти е приятно да излизаш,да има за какво да си говорите и да не те игнорират така.Щом не се чувстваш добре в тази компания,смени я.

Но щом нямаш намерение да си намираш нови приятели,пробвай да се впишеш в обстановката.Смей се с тях,бъди по-общителна и ще почнат да те забелязват.Не стой отстрани тихо и кротичко.

Намери си и други приятели. Може и да не е лесно, но се опитай или се дръж по-свободно с другите. А и се радвай за приятеля ти. Хубаво е, че може да ти влезе в положението.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен
    Не бих казала баш същото като теб за приятелите,но кажи речи в момента имам точно една приятелка,с която може да се говори сериозно и нормално... другите кривнаха от пътя и вече нямаме общи възгледи за много неща...В едната компания ще намеря безкрайна лигавщина,а в другата ще се говори само за ''къде да идем да се напушим'' ''на кой купон бяхме'' Така че и моето момче ми е и сродна душа и най-добър приятел и никак не се оплаквам Намирам всичко нужно в негово лице.
    Просто намери хора,с които ще се разбираш добре и ще ти е приятна компанията им.

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Намери си и други приятели. Може и да не е лесно, но се опитай или се дръж по-свободно с другите. А и се радвай за приятеля ти. Хубаво е, че може да ти влезе в положението.
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Благодаря ви за съветите.Между другото Punisherrr винаги съм харесвала мисленето ти,личи че си стабилна

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Твоите така наречени "приятели" в момента явно не струват.Просто си намери други хора с които да се чувстваш добре по дяволите!
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Бикини-Ботъм
    Поговори с тях и ако това продължава,ми хората си ти го казаха,намирай други познати и бегайте на кафето.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Тази ситуация не може да ми се случи,защото избирам много внимателно приятелите си и сред тях няма хора,като тези,които си описала
    2.Ако питаш мен тия не са ти приятелки,а познати Най-добре си намери нови,защото тия (очевидно) не струват
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Намери си нови приятели ...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    включвай се в разговорите,кажи им че са лигави и да се спрат малко...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    включвай се в разговорите,кажи им че са лигави и да се спрат малко...
    казвала съм им го,но те хем уж се обиждат,хем си продължават по същия начин.. направо са смешни от страни,но нека се излагат ,аз няма да участвам.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    В случая мисля, че годините не са толково от значение... Просто наистина трябва да се сприятелиш с хора, с които си подхождате, споделяте едни и същи интереси, имате за какво да си говорите... с хора, в чиято компания се чувстваш добре, а не като аутсайдер... Но да ти кажа, че няма да ти е никак лесно. Истината е, че в днешно време много трудно се намират истински приятели ... за съжаление повечето можеш да наречеш просто "познати"
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами за*би ги, намери си друга компания
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Не ти трябват лигли. Преди имах една такава "приятелка", която постоянно се лигавеше, когато я търсих за нещо сериозно тя казваше, че не може .. Не си заслужава ;]
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Re: Лиготия

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Здравейте!
    Проблема е в това,че моите приятелки почти не се интересуват от мен.Приятелят ми е единственият,който ме разбира,единствената ми сродна душа,какво щях да правя без него Вие как бихте реагирали ,ако някой ви викне навън а,съвсем забрави за вас и през това време се лигави непрекъснато,ама брутална лиготия с останалите???
    Не бих излязла никога повече с този човек, все пак да си имаме уважението, това не е държание на един истински приятел... А и радвай се, че поне имаш приятеля си, който те разбира и държи на теб, другите да си гледат работата, както се казва: " Хора на път и под път", намери си нови приятели

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    истински приятели трудно се намират....докато намериш такива ще се разочароваш 1000 пъти,но ще знаеш,че в крайна сметка си е заслужавало...пък и имаш приятеля си-радвай се,че има поне 1 човек,на който да се доверяваш и да е до теб...някои и толкова нямат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си