- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лиготия
Здравейте!
Проблема е в това,че моите приятелки почти не се интересуват от мен.Приятелят ми е единственият,който ме разбира,единствената ми сродна душа,какво щях да правя без негоВие как бихте реагирали ,ако някой ви викне навън а,съвсем забрави за вас и през това време се лигави непрекъснато,ама брутална лиготия с останалите???
![]()
![]()
![]()
Ти си си избирала приятелите,защо се оплакваш сега![]()
Такива с които да ти е приятно да излизаш,да има за какво да си говорите и да не те игнорират така.Щом не се чувстваш добре в тази компания,смени я.Първоначално написано от ThisIsMe
Но щом нямаш намерение да си намираш нови приятели,пробвай да се впишеш в обстановката.Смей се с тях,бъди по-общителна и ще почнат да те забелязват.Не стой отстрани тихо и кротичко.
Намери си и други приятели. Може и да не е лесно, но се опитай или се дръж по-свободно с другите. А и се радвай за приятеля ти. Хубаво е, че може да ти влезе в положението.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Не бих казала баш същото като теб за приятелите,но кажи речи в момента имам точно една приятелка,с която може да се говори сериозно и нормално... другите кривнаха от пътя и вече нямаме общи възгледи за много неща...В едната компания ще намеря безкрайна лигавщина,а в другата ще се говори само за ''къде да идем да се напушим'' ''на кой купон бяхме'' Така че и моето момче ми е и сродна душа и най-добър приятел и никак не се оплаквамНамирам всичко нужно в негово лице.
Просто намери хора,с които ще се разбираш добре и ще ти е приятна компанията им.
Първоначално написано от fire_cat
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Твоите така наречени "приятели" в момента явно не струват.Просто си намери други хора с които да се чувстваш добре по дяволите!
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Поговори с тях и ако това продължава,ми хората си ти го казаха,намирай други познати и бегайте на кафето.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
1.Тази ситуация не може да ми се случи,защото избирам много внимателно приятелите си и сред тях няма хора,като тези,които си описала
2.Ако питаш мен тия не са ти приятелки,а познатиНай-добре си намери нови,защото тия (очевидно) не струват
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Намери си нови приятели ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
включвай се в разговорите,кажи им че са лигави и да се спрат малко...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
В случая мисля, че годините не са толково от значение... Просто наистина трябва да се сприятелиш с хора, с които си подхождате, споделяте едни и същи интереси, имате за какво да си говорите... с хора, в чиято компания се чувстваш добре, а не като аутсайдер... Но да ти кажа, че няма да ти е никак лесно. Истината е, че в днешно време много трудно се намират истински приятели ... за съжаление повечето можеш да наречеш просто "познати"![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ами за*би ги, намери си друга компания
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не ти трябват лигли. Преди имах една такава "приятелка", която постоянно се лигавеше, когато я търсих за нещо сериозно тя казваше, че не може .. Не си заслужава ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не бих излязла никога повече с този човек, все пак да си имаме уважението, това не е държание на един истински приятел...Първоначално написано от ThisIsMe
А и радвай се, че поне имаш приятеля си, който те разбира и държи на теб, другите да си гледат работата, както се казва: " Хора на път и под път", намери си нови приятели
![]()
истински приятели трудно се намират....докато намериш такива ще се разочароваш 1000 пъти,но ще знаеш,че в крайна сметка си е заслужавало...пък и имаш приятеля си-радвай се,че има поне 1 човек,на който да се доверяваш и да е до теб...някои и толкова нямат![]()
![]()