.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Къна

Къна

Здравейте на всички!
    Снощи експериментирах с косата си и я каносах в черно. Стоях с къната 2 часа ... общо взето есичко по реда си. Измих я, изсуших я - перфектно, цветът е невероятен - много наситено черно. Със синьо - сиви очи съм и чиста, бяла кожа.
    Исках да попитам след колко време ще се отмие къната от косата ми.
    Предполагам ще са нужни 2-3 измивания на косата, но като я гледам каква е черна ... надали.
    Използвали ли сте и вие къна?
    Какъв цвят?
    Какви бяха резултатите?
    ПП. Извинявам се, ако вече има такава тема, но търсачката ми нещо не работи и не успях да намеря други резултати ...
    Благодаря ви, предварително!

Аз ползвахх ии моята падна след около месец,че и два :P Черна се бях направила с Индийска къна :P

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Мойта така и не падна докато не ми израстна цялата коса. Разбира се всичко си опира до човек и коса, но при мен така и не се изми. Но аз 2 години редовно си се къносвах, харесваше си ми...
    Използвала съм и червена преди черната, то по-скоро беше шампоан оцветител де, и тя не падна...

О,не мисля,че след 2-3 измивания,както каза,ще падне.
    Предполагам след месец-два-три.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Използвала съм червена къна.. (тъмен махагон, както се казва)
    Чесно казано не падна.. Понеже след някъде 4 месеца след последното каносване се боядисах и заради къната вместо руса - бях патешко оранжево - руса..
    Иначе ако не се лъжа не си личеше цвета много много след 2-я месец..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

би трябвало да издържи повече от 2-3 измивания..
    Stay up all night with the stars *

В този раздел има много теми за къната в които съм писала, но нека кажа и на теб.Къна особенно черна не се отмива! или ще трябва да си отрежеш косата супер късо , или да чакаш да се отмива това е вариянт в които искаш да премахнеш каната.Аз съм каносана в черно не я каносвах 3 месеца за да видя какво ще стане нооо уви беше израстнала нова коса само с около 2-3 см.

Голям фен
    Когато се къносвах черния ми цвят започваше да има лек червен отенък след 3 месеца.А относно измиванията след 15-тото измиване при мен спираше на пуска черен цвят.Пробвам се да се "избавя" от къната вече 8 месеца и още стои.И немога да се боядисам Трябва пак да ходя на фризиор да ми е подстрижи малко.Иначе няма друг начин.
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    април се къносах и още си стои- с черна къна, ама на мен ми е добре, защото косата ми и без това е черна и исках да закрия червеното, та сега като са ми израснали корените, не си личи изобщо, но на теб ако косата ти е по- светла, ще трябва да се боядисваш вече, защото иначе е грозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си