- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- видове целувки
Какъв тип целувки ви кефят? Как и къде обичате да ви целува любимия човек? Дълго време ли обичате да се целувате или се кефите на кратките ласки?Виждал съм подобна анкета в друг сайт, но ми е интересно да видя предпочитанията и мненията на хората от най-якия форум
![]()
Харесват ми всичките, така че няма да дам вот в анкетатаОбичам да се целувам дълго време,но това незначи,докато ни се протрият утни,езици и т.н.
![]()
и кфо е тфа кратки ласки...не мерси
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Какъв тип целувки ви кефят?-ами всички видове,но най-вече по врата,по устните с и без език..
Как и къде обичате да ви целува любимия човек?-горепосочените
Дълго време ли обичате да се целувате или се кефите на кратките ласки?-дългооо![]()
сигурна ли си че по устните с език е френска? или има предвид други устни![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
предпочитам По устните с език (френска)![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
ми лично аз съм чувал че целувката с език ПО УСТНИТЕ (тея дето се намират на главата) се нарича френска целувка....а френската любов е друго нещо...ако имаш в предвид това
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
От анкетата всички,но гласувах за второто ^__^ Обичам дългите и нежни целувки (с езичее ^_^),но и кратките (без ^) Като една не ми е достатъчна и си искам още ^__^+прегръдки ии се превръщам в едно разнежено същество което иска да целува,гушка ии абе направо голяма съм досада по някога
^_^
Обичам и по врата,но повече обичам аз да целувам там :} ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сигурно няма човек, който да обича да се целува повече от мен![]()
Най-много обичам с език.Освен това обожавам да ме целува по вратлето![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
има ли значение кои?Първоначално написано от kobrichka
![]()
![]()
то верно е досадно майна... представям си за другите неща кви ли работи искашПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
+1Първоначално написано от ShtrudeL
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Най-много обичам дългите и нежни целувки по устните, без език предимно.Зависи от настроението все пак :Ь
Е...гледам да се сдържам все пак...именно щото знам че е досадно (по някога) ^_^Първоначално написано от tuzaro
И не...досаждам само за целувчици и прегръдки ^_^
4XCOKИ
целувки и прегръдчици и като стане работата бягашПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Daaaamnn, ти го каза броо![]()
^_^
Аз всякак обичам, зависи от настроението. Един път едно ми я любимо, друг път от друго имам нужда и така![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Клониш към друга тема,която няма общо с тази ^ Не съм толкова загоряла като повечето които като си пуснат 1 език и всяква работа им става... ^_^Първоначално написано от tuzaro
4XCOKИ
^не ми схвана мисълта, ама няма нищо![]()
Схванах я,но както и да е ^_^
4XCOKИ
а дано, но надалиПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
всякакви стига да са от любимия човек....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
всякакви...но основно дълги нежни целувки с език и целувки по врата...
най-приятно за мен е усещането от целувка с любимия човек в невероятно романтичен момент след като сте си говорили нещо много красиво до момента...просто...чувството е неповторимо...такова на градиращо щастие и безгрижност...това определено по някакъв начин засилва и чувствата помежду ви...
поне аз така исля..
атмосферата е много важна просто...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
по врата/с език по устните..
не се изказвай неподготвен,прасе