- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цигара след секс
Грешни пари са цигарите.Няма по-яко от чаша студена вода![]()
По време на свирка неам думи!Се 1 ти е толко безразлично....
За тия пари за цигари - 3-4 лв.
По-добре да изпукам един Ред Бул (Може и Burn ™ да си направя малко реклама ;р) и един шоколад и да я завтарям на квадрат![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Въпрос: Пушиш ли след секс ?
Отговор: Не знам, не съм се поглеждал.![]()
Задължително .. !![]()
Не е Ва}|{Ho KakВо ГоВорят Зад Гърба ти .. важно е като се обарнеш сички да МЪлчаТ .. ''``''`''`' изКувството ДА можеш да ОБИЧАШ ..`'`'`''`'`''`
Цигара след секс? Звучи секси... но също така звучи изтъркано. След секс аз бих правил още секс.![]()
~Kyo~
Преди като пушех..запалвах.. и преди и след .. но вече не пуша..нито приятелят пък приятелят ми..
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
Така е най - хубаво ама онова в гащите не ми е за 1 денПървоначално написано от kizametsu
![]()
. Попринцип и аз не пуша , но когато има възможност припалвам една цигарка .
Задалжително !!!!!
След секс винаги пуша ..... даже по време на секс съм пиши мъртво пиян сас бутилка и цигара в рака аз си япия и пуша тя си се клати отгоре(беше някфо момиче дето се запознахме на един купон) иначе със сериозна приятелка не бих го направил тфа щото ще ме изрита кът парцал
![]()
One 4 the money , two 4 the show
+1Първоначално написано от bathory
![]()
Таралежа е птица упорита, не го ли ритнеш, не отлита!..
Hardstyle Battle: Shuffle vs. Jumpstyle!..
супер е да пу6и6 след секс![]()
![]()
![]()
мхм изпушваме по една цигарка с любимия... така де да съберем нови сили![]()
![]()
![]()
Я не пушим - алчен човек съм, предпочитам да не харча пари за нещо, без което мога и не ми е нужно.
мммммммхмм
Цигарите след секс и след едно много яко наяждане са най-яки![]()
Аз не се занимавам с цигари и не пуша, докато тя поприцип пушеше, но заради мене ги отказа за известно времеИначе нито преди, по време и след секс, свирка и т.н. пуши.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".