.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Проблема е във вашия телевизор...или?

Само аз ли намирам за странно това,че вече се делим изцяло на "фешъни","емота","метъли","чал гари","рапъри" и т.н.?Просто вече ми писва в даскало всички да съдят за мен и другите около мен по вида им и музиката която слушат,дори просто стила им.Много пъти съм чувал един човек да говори за друг без дори да го е ззаговарял и да го познава лично да казва примерно "Мани го тоя чалгар,те са прости!" или "Тоя емо/метъл е някакъв задръстен недей се занимава с него." Това са само теоретични примери,но като цяло положението е подобно.Е,в мен ли е проблема че това ме дразни?
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

дечица ... очите ви са много слепи !
    phah

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Не спокоино просто вече са такива времената че всички се делят и с тази просташка музика коята слуша нишната младеж пък да не говорим за начина им на обличане просто нямам думи. Не е в тебе вината просто не обръщаи внимание.
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

^ като гледам колко си грамотна.. Не деля хората по начина им на обличане или музиката, която слушат, но като видя накой идиот (^^), не мога да се сдържа.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    не ми пука човека каква музика слуша... аз слушам метъл и алтернативен рок и мразя чалгата и ПРОСТИТЕ чалгари.. нямам нищо против да имам приятелка която слуша чалга.. просто да е свястна и печена.. (чалга,хип-хоп,емо се тая) не ме бърка нито стила на обличане нито музиката
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Хаха на мен ли го казваш ... и при мен е същото ... примерно като чуят емо веднага първата асоциация- много зле. И вече като видиш някой даже без да го познаваш по дрехите и музиката преценяваш какъв ... а изобщо не трябва да е така! Аз имам приятели и емота, и фешъни, които са много пекани, но също така познавам и адски надути фешъни и емота също. Така че, просто не ги гледай другите, а първо опознай човека и тогава вече преценявай какъв е от това, което си видял/a.

Ох много мразя хора, които се влиаят от това как се облича човек или каква музика слуша и говорят за него преди да го опознаят........ Винаги много са ме вбесявали....

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    ^ като гледам колко си грамотна.. Не деля хората по начина им на обличане или музиката, която слушат, но като видя накой идиот (^^), не мога да се сдържа.
    Станислава

като видя накой идиот (^^), не мога да се сдържа.

На мен също не ми пука каква музика слуша.Само да не ми я натрапва и да ме дразни.Но при емототата е различно.Тях сао като ги видя и ми иде да им размажа главата с някой кол.Но си викам е кво пък той-тя(не може точно да се определи) и без туй тва ще си пререже вените скоро

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    +1. Всеки да се носи както му е кеф.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

а е човека ако си е лице .. няма значение ква музика слуша как се облича как изглежда като цяло ... не съм деляла така хората .. парво да го заговоря нещо да вида кво е що е ... и тогава

Град
    Там, където има картофи...
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    дечица ... очите ви са много слепи !

INDEED

ИМА ДЕЛЕНЕ И ТО ЯКО, ВЕЧЕ СЪМ ПОЧТИ НА 20 И ИМАМ 3 КОМПАНИИ КОИТО ИМАТ ОГРОМНА РАЗЛИКА, ЕДНИТЕ СА СИ ЧИСТО ХИПОТЕТИЧНИ МЕТЪЛИ, КОЙТО СЕДЯТ СИ ПИЯТ СИ БИРИЧКАТА, СЛУШАТ ХАРД ОТ ТЕЛЕФОНЧИТАТА СИ И СА С ТЪМНИ РИЗИ ИЛИ МЕТЪЛСКИ ХАНЕЛИ, ДРУГИТЕ СА НЯКВИ БИЯЧИ НАЦЕПЕНЯЦИ, ЧАЛГАРИ ОБАЧЕ, ЗА КОИТО ВЪНШНИЯ ВИД Е ЗАКОН(НАРОДНИ ЧАЛГАРИ, НЕ ОНЕЯ ТЪПИ БРИТОНИ). И ОТ ВРЕЕ НА ВРЕМЕ СЕ СЪБИРАМЕ ВСИЧКИТЕ, НО ГРАНИЦАТА ОСТАВА ОТ СТИЛА НА ЧОВЕКА, ОТ КОЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯТ И ИНТЕРЕСИТЕ.
    "NO SEX! SEX IS BAD!"

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    не ми пука човека каква музика слуша... аз слушам метъл и алтернативен рок и мразя чалгата и ПРОСТИТЕ чалгари.. нямам нищо против да имам приятелка която слуша чалга.. просто да е свястна и печена.. (чалга,хип-хоп,емо се тая) не ме бърка нито стила на обличане нито музиката
    абе да е готина не мисля,че изобщо ще я питаш какво слуша,нали така ?

"не ме бърка стила на обличане"

а стила на съблчане ?
    това е от няй-голямо значение,нали ?
    ех,какъв съм познавач,а ?

Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    а е човека ако си е лице .. няма значение ква музика слуша как се облича как изглежда като цяло ... не съм деляла така хората .. парво да го заговоря нещо да вида кво е що е ... и тогава
    евала!

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    На мен също не ми пука каква музика слуша.Само да не ми я натрапва и да ме дразни.Но при емототата е различно.Тях сао като ги видя и ми иде да им размажа главата с някой кол.Но си викам е кво пък той-тя(не може точно да се определи) и без туй тва ще си пререже вените скоро
    и аз като прочета поредната простотия като твойта ме е срам да се нарека бъгарин,но идиотщината ходи по хората,не по животните,нали така?

Цитирай Първоначално написано от scacas
    и аз като прочета поредната простотия като твойта ме е срам да се нарека бъгарин,но идиотщината ходи по хората,не по животните,нали така?
    Ей педал на майка ти путката заспала.Даже не можеш да напише Българин правилно бе мангал напикан.

Мега фен Аватара на teenems
    е то не може всички да сме еднакви
    то ако бяхме еднакви щеше да е много скучно ;д
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    евала!

P.P.:Телевизорът ми наистина нещо се прецака....ебаси цветовете дава.

Не е в теб проблемат.Аз също не мога да разбера как може да коментираш човек,който дори не си заговарял Секи има собствен стил,обаче сме станали по злобни в днешно време

Ей педал на майка ти п****та заспала.Даже не можеш да напише Българин правилно бе мангал напикан.
    вместо да убиждаш,ела пиши от умрелия ми лаптоп и после ще си говориме.
    мангал ще викаш на баща си,не на мен,ок?

Ей педал на майка ти п****та заспала.Даже не можеш да напише Българин правилно бе мангал напикан.
    "идиотщината ходи по хората,не по животните,нали така?"

това важи в пълно право,особено за теб!

Град
    selo sofiq .. xD
    аа да не ви пука к'во слушат другите !!
    ПРИМЕР : аз слушам почти всичко ( ) , без чалга ,
    а най - добрата ми приятелка слуша само чалга
    ама си се обичаме (оуф , как прозвуча т'ва )

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

Да не ти пука .. Както ти е кеф така се обличай и каквато музика ти е на кеф си слушай ..

Ако искате собствен зоопарк, се регистрирайте от страничната лента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си