.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Супер фен Аватара на breathless

Ранни подвизи

Хелоу, ако темата не е за тука да я преместят.Ако има други такива да я трият, търсачката не работи.. (: .. та към нея...
    Въртяли ли сте накакъв бизнес като малки .. Да продавате нещо, или нещо от сорта ..
    Аз например почнах от 1/2 клас .. Майка ми носеше мандарини от работата, аз ги взимах в училище и продавах по 2 стотинки парчето. По-късно с една приятелка правехме списание.Казваше се "Котенца" 15 стотинки на брой.Представляваше два сгънати бели листа, и в тях пишехме разни факти, игри, неща случили се в училище и такива разни.И ги принтирахме. След това си бяхме отворили нещо като козметичен салон, правехме маникюри на приятелки.В апартамента на същата приятелка събираме лакове и даже си правехме специална смес - изсипваме всичко що има в банята в една купичка и слагаме ръцете на 'клиентите' вътре. Беше голям кеф, когато някой дойде за маникюр.Не го правихме за парите, ами за удоволстие и кеф.
    Та .. ако сте правили нещо подобно - разказвайте ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Няма да ти кажа . Подозрителен си ми ;D И да продавам нещо какво ? ;D
    phah

Супер фен Аватара на breathless
    хахах,ясно .. момиче съм btw и не е задължително да казваш ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Голям фен
    Преди време имаше една компютърна игра "Диабло", който е играл е наясно и търсих артефакти на децата, давах им примерно едно "Шако" за 50 ст. или руна висок левел за 1 лв. та така, също съм запалена фенка на Counterstrike и момчетата ме гледат момиче и колко пъти съм се хващала да играя за пари, който бие дава 1лв. /примерно/, друго като бях дете продавахме кашони беше много доходно изкарвахме пари за по 4-5 ледени сокчета

Продавах цветя.
    Късах от градинката,слагах ги във кофички,вазички и какво ли не.. и с едно момиче заставахме на улицата да продаваме.
    Естествено,почти никой не си купи.
    Продавала съм свои рисунки. Най-добрата ми печалба - 50 стотинки за една нарисувана маргарита.
    Като се замисля..
    в училище и мартеници май съм продавала с една приятелка.

Сори за поредния пост,но...
    как да не спомене човек.
    Ей сега се сетих.
    КАРТИ ЮГИО!Голяяяма далавера.Имаше няк'ви богове ли.. не си спомням.. И веднъж продадах карта за 2 лева. ГолЕм бизнес врътках.

Имала съм и едни малки такива.. кръгли.. тасчета май се казваха. Тях ги залагахме.

Град
    София
    Храсталаци, стари играчки, книги, котки, кучета...Каквото се сетиш.
    In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...

Град
    Бургас
    в училище не съм...
    но с приятелки имахме свободен терен (едно празно помещение, което търсеше наематели) беше на наши познати и доста често играехме там.
    обаче не само играехме, но и там бяха нашите концерти
    събираха се доста хора от махалата, които много ни се радваха...
    танци, игри, песни ..
    вход за възрастни 1лв, за деца .50стот хаха
    иначе и награди за печалившите... подарявахме им рибки хаха
    една позната имаше един огроооооомен аквариум и винаги ни даваше рибки...
    една от печалившите се беше оплаквала, че рибките са хищни и изяли нейните
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

YouCantStopMe и аз кат малка ги продавах тия карти много ги играехме и всеки ден се прибирахме да гледаме детското
    Stay up all night with the stars *

Повече от фен
    Аз пък се мъчех вестник да правя и го продавах на...нашите.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Като бях малка (още не бях тръгнала на училище ) Венъж бяхме обрали някви цветя от една градинка наредихме ги и ги продавахме по 10стотинки обаче никой не си купи

Ааа си прайхме концерти . Събирахме цялата махала за големо по 20 стотинки а за малки по 10 стотинки. Преди тва купувахме бонбони от 2 стотинки да ги черпим Въобще бяхме лудиии

Град
    София
    оо пред блока какви ли не глупости продавахме.Топчета,кукли,к лички,сокчета и изкарахме около 2-3 лева и ги делихме на 6 .Иначе съм продавала и клонки ама съвсем като малка

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ооо и аз да се включа към бизнеса с ю ги о .
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Аз ли съм единствената тук , която не се е занимавала с търговия ??

Мм, не съм продавала нищо, но си спомням, че като малка правех разни масажи за някакви стотинки бях си направила и ценоразпис...
    To be yourself is all that you can do...

В 3-ти или 4-ти клас,май 4-ти беше имахме нещо като коледен базар в даскало.
    Дни преди това аз и един бивш съученик си купихме лъки бой за момиче,там ни се падна някаква огърлица. Скъсахме я,сложихме мънистата в едно пликче и го продадохме на едно момиче за 2 лв.
    После нашите ни караха да й върнем парите,обаче момичето отказваше.
    ROCK
    ON!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Аз не съм, обаче преди много време един беше откраднал елката на едно момче от моя клас. Та "крадеца" след това я бил продал на друго момче .. Далаверииии
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

ооо тука съм много навътре в бизнеса :P
    като почна от 5/6 годишен в махлата са бяхме сабрали сички които бяхме на доло горе една възраст и продавахме цветя(момчета и момичета заедно,никога не е било така)
    после започнах като озреят черешите с още 2ма авери ходехме с колелетата близо до летището и беряхме(има много голяма черешова градина)продавахме ги по 1.50 торбичката)около 400гр,като навсякаде килограма е от 4 лв нагоре,постоянно на гонеха,после пък с царевица така и общо взето до тази година когато пропуснахме черешите и вече и царевицата,но сега се занимавам с поставяне на ламиниран паркет,от което също се печелят добри пари......общо взето съм си търговец от малък
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    да с една приятелка....бяхме мн тъпи
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Пред блока имаме вишна и с един приятел берем и продаваме точно под дървото И хората ни подминават и си берат от дървото и ние Ама поне бабичките ги купувахаа

Град
    selo sofiq .. xD
    и аз се включвам към YGI O (незнам дали така се пише )
    като чета тука ,, големи търговци има .. царевици, череши , цветя .. кой к'вото се сети

Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
    Усмивката е моята запазена марка !!!!

Senior Member Фен
    Град
    софия
    аз като малка заедно с приятели берях джанки, ябълки и тн, и ги продавах. Бяхме си взели чашки от едно кафе и така една такава струваше 50 стотинки после решихме да купим 5 пакетчета семки(май бяха "дики") и да ги продаваме по двайсет стотинки фунийката.....
    на ден печелехме по 3-4 лева и ги деляхме на 3 тъй че беше си добър бизнес за съжаление обаче дядо се сърдеше и не ми даваше да взимам парите и ме караше да ги връщам
    а и също си играехме на "star academy" а осле и на "music idol", и всеки понеделник или неделя изнасяхме концерти, ама с всичките му там работи гласуваня и изгонваня от тва печелехме най-много - по левче входа
    леле сега като се сетя кви сме били де4ковци

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Мен в дребния безнес(както и в едрия )никога не ме е бивало.Нищо не съм продавала.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Хахаха готина тема.

Миналта учебна година на всяко състезание дето го печелех ми даваха флашка и аз тъй като си имам две, като едната е 8 гб, не ми трябват и обикалах по коридорите на даскалото и спирах разни хора и ги питах дали случайно не им трябва флашка и ги шитках за по 10 лв. Така продадох 3 флашки и една оптична мишка

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Няма да ти кажа . Подозрителен си ми ;D И да продавам нещо какво ? ;D
    с този подпис,май се досщам ти какво продаваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си